PISO EN EL CENTRO DE ESCALDES-ENGORDANY EN ESPAÑA

Pis situat a primera línea comercial del país, avinguda Carlemany. Molt cèntric. Centres comercials i línies d’autobús a menys de 1 minut. Vistes i sol directe. Apartament de 4 habitacions dobles, 3 d’elles suites. 3 banys equipats amb plats de dutxa i acabats de luxe. Radiadors de disseny. Cuina molt gran amb electrodomèstics d’alta gamma, vitroceràmica d’inducció, extracció d’alta gamma, calaixos automàtics i disseny italià dels mobles. Una gran avantatja pels amants de l’art culinari. Saló - menjador increïble, molt gran i ampli. Vistes directes a la vall de Can Diumenge i a Caldea. Llum solar directa. Tot el pis consta de portes lacades, acabats de luxe, balcó i safareig. Domotica. Disposa de 2 places de pàrquing al bloc del costat.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Piso en el centro de Escaldes-Engordany
Piso en el centro de Escaldes-Engordany 0
loading
Precio: 1.210.000,00
1.210.000,00
Ver más anuncios de luxury-house-andorra
31453184
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es