PIS DE 4 HABITACIONS AL CENTRE EN CASTELLAR DEL VALLÈS

PROIM comercialitza la venda d'aquest pis al centre de Castellar del Vallès. Es tracta d'una planta baixa elevada, amb una superfície de 99m2 i es distribueix en un ampli rebedor que dóna pas a la cuina independent en bon estat i posteriorment a un menjador de 19m2 amb sortida a un balcó amb vistes a la Plaça Major. Passem pe distribuïdor a la zona de nit i tenim un bany reformat amb plat de dutxa i 4 habitacions, de les quals 2 són dobles i dues individuals. Dues d'elles tenen sortida a una àmplia galeria de 8m2 un tenim el safareig. Cal destacar que el pis està en una immillorable zona, fusteria exterior d'alumini, terres de gres, calefacció a gas natural i disposa d'un traster de 6m2. Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre’l !!!! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
PIS DE 4 HABITACIONS AL CENTRE
PIS DE 4 HABITACIONS AL CENTRE 0
loading
Precio: 163.000,00
163.000,00
Ver más anuncios de proim
31465129
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es