OBRA NOVA A 1 MINUT DEL CENTRE EN TERRASSA

Ref.91883 - CASA D'OBRA NOVA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - PÀRQUING - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - ESPECTACULAR JARDÍ AMB PISCINA AMB CLORADOR SALÍ DE 95M2 - AEROTERMIA. Gaudeix de l’ oportunitat de personalitzar casa teva, presentem un projecte d´obra nova, una casa fantàstica amb un pati de 62 m2 amb piscina i garatge per 1 cotxe, tot això, només a 2 minuts del CENTRE. El projecte està distribuït en les següents plantes: ▸La planta baixa, hi trobaràs, el garatge i un rebedor que ens condueix fins la zona de dia: cuina, menjador, sala d’ estar.. tu tries la distribució segons sigui el teu dia a dia, a continuació hi ha el JARDÍ de 62m2 amb piscina, un petit luxe enmig de la ciutat. Al final del jardí i trobem un portxo per a posar la teva barbacoa. ▸Si accedim a la primera planta, hi ha una habitació individual, una doble i un bany, a continuació una preciosa suite amb el bany i un vestidor. ◂ ▸La següent planta, trobem un estudi diàfan de 32m2 amb moltes possibilitats per fer-hi, un gran despatx, una sala de jocs, o, fins i tot, una quarta habitació◂ Cases equipades amb: JARDÍ DE 62m2 AEROTERIMIA PISCINA AMB CLORADOR SALÍ PARQUING 2 BANYS ASEO 4 HABITACIONS Una llar excel•lent per iniciar noves experiències. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
OBRA NOVA A 1 MINUT DEL CENTRE
OBRA NOVA A 1 MINUT DEL CENTRE 0
loading
Precio: 470.000,00
470.000,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
46635582
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es