ESPLÈNDID PIS D'OBRA NOVA A ARRECIFE, LAS PALMAS, EN ARRECIFE

Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas, perfecte per a famílies. L'habitatge consta de 84.26 m² construïts distribuïts en 3 habitacions, saló-menjador, cuina a més d'1 lavabo. Localitzat al cor de Arrecife, en els seus voltants trobem l'escola Secondary School IES Les Maretas, supermercats, bancs, biblioteques, farmàcies, oficines de correus i centres esportius. Amb fàcil accés a LZ-2.Aquest immoble és un Habitatge de Protecció Oficial. El comprador o inquilí ha de destinar l'habitatge de VPO a residència habitual i permanent, complint els requisits que s'estableixin per a aquest tipus d'habitatges. Requisits de compra per la unitat familiar: residència habitual i permanent, primer habitatge en propietat i ingressos inferiors a 4,5 vegades l'IPREM.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas, Foto 1 / 7
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  0
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  1
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  2
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  3
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  4
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  5
Esplèndid pis d'obra nova a Arrecife, Las Palmas,  6
loading
Precio: 100.483,00
100.483,00
Ver más anuncios de info
51579583
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es