MANUAL DE GASTRONOMIA (CATALÁN). JAUME FÀBREGA. EN ESPAÑA
Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeu resposta. Els diversos capítols plantegen i donen resposta a preguntes com "de què parlem quan parlem d'alimentació?" o "per què mengem el que mengem?", fan una descripció de la teoria del gust i una iniciació al tast dels aliments i begudes, expliquen les diverses tècniques culinàries, els estris de cuina i el parament, la comensalitat o com comportar-se a taula, els diferents tipus d'aliments, els seus orígens històrics i la seva difusió, les begudes, els vins i alcohols, la històri
            4,00/5
1 reviews
 
               
             
          
                Precio: 
                15,00 €
              
            
              15,00 €
            
            Contactar
            
              CONTACTAR
              
               
         
         
         
            
           Compartir en Facebook
 Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 Compartir en Twitter