FABRICACIÓ DE PINTURES ESPECIALS PER A PAVIMENTS EN PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Pivema és una empresa fundada el 1981 que fabrica pintures de qualitat en unes instal·lacions modernes i respectuoses amb el medi ambient. Disposem d'un ampli catàleg de pintures centrat en tres gammes, la gamma decoració tant per a interiors com per a exteriors, gamma d'impermeabilització i gamma de pavimentació, que es tracta d'una línia més sofisticada i gràcies a la combinació de materials i revestiments diversos es poden donar tocs únics a tot tipus d'ambients .

Dins d'aquesta gamma comptem amb paviments epoxi base aigua, pintures de senyalització, slurry, detergent netejador, autoanivellant epoxi ciment, paviments poliuretans en base aigua, paviments epoxi 100% sòlids, pintures per a pistes esportives, àrids i paviments acrílics en base dissolvent. El nostre equip de professionals i tècnics t'aconsellarà sobre el sistema més adequat després d'avaluar l'estat del paviment i l'acabat desitjat pel client.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Fabricació de pintures especials per a paviments
loading
Precio: Gratis
Gratis
Ver más anuncios de pivema.pinturas
16543989
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2023 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es