FABRICANT DE PINTURES A ESPANYA EN PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Pivema és una empresa especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de pintures de tot tipus en un entorn laboral que fomenta el treball en equip i el compromís amb la qualitat i el medi ambient. L'empresa, amb més de 30 anys d'experiència, se centra en tres tipus de gammes, decoració, pavimentació i impermeabilizadión i compta amb un ampli catàleg de pintures a l' aigua per a la decoració i la protecció d'edificacions. A més ofereix solucions per a la impermeabilització, pintures per a paviments i altres material com ara imprimacions, vernissos, senyalitzacions, etc.

Comptem amb un sistema de millora permanent que té com a objectiu adequar la producció a les necessitats cada vegada més exigents del mercat i sota la tecnologia més puntera. Respectuosos amb l'entorn, disposem de certificat de medi ambient i ens comprometem amb la qualitat, amb certificats a més de producte i d'empresa. Les nostres instal·lacions de 5000 m2 estan situades en Palau- Solità i Plegamans, a 20 km de Barcelona.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Fabricant de pintures a Espanya
loading
Precio: Gratis
Gratis
Ver más anuncios de pivema.pinturas
16861725
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es