CASA ESPECTACULAR ZONA EIXAMPLE DE SABADELL EN SABADELL

FINQUES BEL comercialitza una casa d'aquelles que enamoren d' un gust exquisit i amb electrodomèstics d'alta gama.La finca està composta de tres plantes. A la planta baixa hi trobem un garatge molt gran, ben bé per a tres o quatre cotxes i un pati de 46 m2. A la primera planta hi ha un menjador estar molt espaiós de 40 m2 amb llar de foc, una cuina-office encantadora de 30 m2 equipada amb tots els electrodomèstics, i un bany complet. A la planta segona hi trobem una habitació tipus suite de 30 m2 amb un bany, una altra habitació doble, una habitació individual i un altre bany que dona servei a aquestes dues darreres habitacions.Tota la casa està decorada amb línies i colors suaus i elegants convertint-la en una finca molt acollidora. La façana és d'obra vista, amb alarma i la porta del garatge mecanitzada.La situació és excel.lent, ben bé al centre de Sabadell pero en un carrer tranquil i a prop de tota mena de serveis públics i privats.TRUQUEU-NOS I VENIU A VEURE-LA QUE US ENCANTARÀ!!!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
CASA ESPECTACULAR ZONA EIXAMPLE DE SABADELL
loading
Precio: 495.000,00
495.000,00
Ver más anuncios de finques-bel
22038949
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es