CASA AMB JARDI A LA GUIXA EN VIC

Benvingut a la Guixa! ~Descobreix la teva nova llar, a la Guixa. ~Aquesta encantadora casa de 3 habitacions amb jard/xc3/xad /xc3/xa9s la joia que has estat buscant. Amb tres /xc3/xa0mplies habitacions, aquesta casa ofereix l/'espai perfecte per a la teva fam/xc3/xadlia o els teus projectes creatius. Jard/xc3/xad Privat, gaudeix del teu propi oasi verd amb un jard/xc3/xad ben cuidat, ideal per relaxar-te, gaudir de barbacoes amb amics i familiars. ~Ubicaci/xc3/xb3 Perfecta: Situada en una tranquil/xc2/xb7la zona de la Guixa, estar/xc3/xa0s a prop de totes les comoditats que necessites, incloent botigues, restaurants i zones d/'esbarjo a l/'aire lliure. Lluminositat i Confort: Amb una distribuci/xc3/xb3 intel/xc2/xb7ligent, aquesta casa est/xc3/xa0 inundada de llum natural durant tot el dia, creant un ambient c/xc3/xa0lid i acollidor. ~No deixis passar aquesta oportunitat /xc3/xbanica de viure l/'estil de vida que et mereixes a la Guixa! Truca/xe2/x80/x99ns per programar una visita i. Per a m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 i visites, contacta/'ns. ~Espais per viure.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
CASA AMB JARDI A LA GUIXA Foto 1 / 4
CASA AMB JARDI A LA GUIXA 0
CASA AMB JARDI A LA GUIXA 1
CASA AMB JARDI A LA GUIXA 2
CASA AMB JARDI A LA GUIXA 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de bonavista
92770634
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es