-
loading
Solo con imagen

Xalet amb

Listado top ventas xalet amb

Igualada (Barcelona)
Aquesta casa en venda a Igualada /xc3/xa9s una joia amb un encant particular. Situada a Les Comes, ofereix una combinaci/xc3/xb3 perfecta entre tranquil/xc2/xb7litat i una excel/xc2/xb7lent connexi/xc3/xb3 amb la ciutat, amb vistes impressionants a Igualada.~~La propietat es troba en una parcel/xc2/xb7la de 237 m2 amb una construcci/xc3/xb3 de 214 m2 distribu/xc3/xafda en quatre plantes, oferint espai i comoditat per a tota la fam/xc3/xadlia.~~En el soterrani, trobem un garatge amb capacitat per a tres cotxes, un quart de rentar i planxa, a m/xc3/xa9s d/'un traster, proporcionant espai addicional per a emmagatzematge.~~A la planta baixa, un ampli menjador-sala d/'estar s/'obre a un porxo, creant un espai acollidor per a reunions familiars o d/'amics. La cuina est/xc3/xa0 totalment equipada i hi ha un bany complet. Des d/'aqu/xc3/xad, accedim al jard/xc3/xad i a la piscina, un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de l/'aire lliure.~~A la primera planta, quatre habitacions, una d/'elles en suite, i dos banys complets ofereixen intimitat i comoditat. Cada habitaci/xc3/xb3 est/xc3/xa0 dissenyada amb atenci/xc3/xb3 als detalls per a proporcionar un refugi c/xc3/xa0lid i acollidor.~~La planta segona ofereix una sala di/xc3/xa0fana polivalent amb una terrassa que ofereix vistes impressionants de l/'entorn, un espai ideal per a relaxar-se, treballar o gaudir d/'activitats familiars.~~Els acabats de qualitat i l/'excepcional manteniment de la propietat i plaques solars que enriqueixen encara m/xc3/xa9s l/'experi/xc3/xa8ncia de viure aqu/xc3/xad. A m/xc3/xa9s, la pres/xc3/xa8ncia d/'un ascensor que comunica totes les plantes, des del soterrani fins a la segona planta, proporciona comoditat i accessibilitat per a tots els membres de la fam/xc3/xadlia.~~Si est/xc3/xa0s interessat a veure aquesta encantadora propietat, no dubtis a trucar i concertar una visita. No deixis escapar aquesta oportunitat /xc3/xbanica!~~a que esperes per TRUCAR-ME!!!!~~~~~~~~
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.
499.000 €
Ver producto

4 fotos

Mediona (Barcelona)
Xalet amb parcel/xc2/xb7la situat a la Urbanitzaci/xc3/xb3 Font del Bosc a Mediona.T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 225,91 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts de planta soterrani destinada a garatge amb capacitat per a dos vehicles, planta baixa i primera planta. L/'habitatge disposa de 4 habitacions /xc3/xa0mplies i lluminoses, 3 banys complets, cuina moblada, sal/xc3/xb3-menjador i dues terrasses. Ubicada en una zona tranquil/xc2/xb7la amb molt bona comunicaci/xc3/xb3 a trav/xc3/xa9s de vehicle privat pot despla/xc3/xa7ar-se amb facilitat a poblacions properes, on trobar tots els serveis b/xc3/xa0sics necessaris com a comer/xc3/xa7os, centre escolar, etc. A pocs quil/xc3/xb2metres de Capellades per la C-244.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Cervelló (Barcelona)
Xalet situat a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Can Pi, terme municipal de Cervell/xc3/xb3. Superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 198/xe2/x80/xafm2, /xc3/xbatil de 124/xe2/x80/xafm2 amb parcel/xc2/xb7la de 1163/xe2/x80/xafm, distribu/xc3/xafts en:~Planta baixa, amb menjador-cuina americana, molt gran i lluminosa amb sortida al jard/xc3/xad, una habitaci/xc3/xb3 simple (actualment s/'utilitza com a safareig-sala de planxa) i bany de cortesia.~Primera planta, amb tres habitacions (una suite amb bany amb plat de dutxa i sortida al balc/xc3/xb3 i dues dobles, una d/'elles amb sortida a la terrassa), bany complet amb banyera.~Reformada, amb acabats de primera qualitat, terra de parquet, tancaments exteriors d/'alumini blanc, interiors de fusta lacada, calefacci/xc3/xb3 de gas prop/xc3/xa0, aire condicionat-bomba de calor, llar de foc amb gas prop/xc3/xa0 al menjador, descalcificador, ulls de bou.~Garatge de 35/xe2/x80/xafm2 aprox., amb capacitat de dos cotxes.~Traster de 13/xe2/x80/xafm2.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Abrera (Barcelona)
Xalet independent a Abrera prov/xc3/xadncia de Barcelona en la zona de Can Villalba. T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 220m2 distribu/xc3/xafts en planta baixa, vest/xc3/xadbul i garatge. Primera planta amb un distribu/xc3/xafdor, sal/xc3/xb3-menjador, cuina independent, 3 habitacions dobles, 1 bany, 1 lavabo i una terrassa de 20m2. ~ El xalet tamb/xc3/xa9 disposa d/'una altra terrassa i una piscina.~ T/xc3/xa9 bon acc/xc3/xa9s amb les carreteres BV-1201, C-55 i B-40.~ Si busques una casa per viure-hi o desconnectar els caps de setmanes, envoltada de natura i tranquil/xc2/xb7litat aquesta /xc3/xa9s la teva oportunitat!.~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita!~ A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Abrera (Barcelona)
Xalet independent en venda a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Can Villalba a Abrera, amb una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 162/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en tres dormitoris, un bany complet, cuina oberta i menjador, compte amb garatge interior i un ampli jard/xc3/xad, disposa de calefacci/xc3/xb3 individual. Tota mena de serveis com ara col/xc2/xb7legis, supermercats, restaurants, parcs, benzineres, etc. i ben comunicada, t/xc3/xa9 f/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a les carreteres B-40 i la C-55. Amb cotxe es pot accedir a pocs minuts.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Vallbona d'Anoia (Barcelona)
Xalet adossat situat a Vallbona d/'Anoia. Compta amb una superf/xc3/xadcie de 188 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en 4 dormitoris i 2 banys. L/'habitatge est/xc3/xa0 composta per 4 plantes, amb garatge, pati i golfes. Es troba situat al costat de la via principal de la localitat. Pel que fa a les vies d/'acc/xc3/xa9s per carretera, les m/xc3/xa9s habituals pel seu /xc3/xbas s/xc3/xb3n C15 i A-2. ~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

La Torre de Claramunt (Barcelona)
Xalet en venda a la Torre de Claramunt. Superf/xc3/xadcie aprox. de 247m/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador amb llar de foc, cuina, pati, terrassa, quatre dormitoris i dos banys.Piscina. Se situa en una zona amb bons accessos per carretera. A la poblaci/xc3/xb3 podem trobar serveis com supermercats, restaurants, instal/xc2/xb7lacions esportives, centres educatius, oficines banc/xc3/xa0ries, altres negocis comercials, etc.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
Xalet en venda a Sant Esteve de Sesrovires, amb una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafdade 156 m/xc2/xb2 aprox, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador, cuina independent moblada, quatre dormitoris, dos banys i garatge. La localitat est/xc3/xa0 comunicada amb autobusos de l/xc3/xadnies interurbanes i l/'acc/xc3/xa9s viari BV-2293. La zona disposa d/'equipaments variats, centre de salut, supermercat, restaurants, complex esportiu, farm/xc3/xa0cia, institut, etc.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Corbera de Llobregat (Barcelona)
Xalet adossat en venda a Corbera de Llobregat, situat a la urbanitzaci/xc3/xb3 Can Palet, amb una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda aproximada de 299 m/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en diverses plantes, sal/xc3/xb3-menjador, cuina moblada, cinc dormitoris i quatre banys. Garatge.~Constru/xc3/xaft sobre una parcel/xc2/xb7la de 717 m/xc2/xb2. Jard/xc3/xad amb barbacoa d/'obra. ~A la poblaci/xc3/xb3 podem trobar serveis com supermercats, restaurants, instal/xc2/xb7lacions esportives, centres educatius, oficines banc/xc3/xa0ries, altres negocis comercials, etc.~Molt interessat no dubtis a concertar una visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Corbera de Llobregat (Barcelona)
Xalet en venda a la Urbanitzaci/xc3/xb3 Bon Rep/xc3/xb2s, s/'assenta sobre una parcel/xc2/xb7la de 410 m/xc2/xb2, consta d/'una sola planta i disposa d/'una superf/xc3/xadcie segons cadastre de 218 m/xc2/xb2. Es distribueix en sal/xc3/xb3-menjador, cuina tancada, moblada amb armaris alts i baixos, quatre dormitoris i tres banys. L/'habitatge est/xc3/xa0 comunicat mitjan/xc3/xa7ant la l/xc3/xadnia d/'autob/xc3/xbas L3. La zona no disposa d/'equipament, trobant-se a l/'entorn m/xc3/xa9s proper. La parcel/xc2/xb7la no edificada es destina a zones d/'acc/xc3/xa9s i zones enjardinades.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Piera (Barcelona)
Xalet independent en venda a Piera, amb vistes espectaculars, una zona molt tranquil/xc2/xb7la envoltada de natura. L/'habitatge t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie aproximada de 354m/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en diverses altures. Sal/xc3/xb3-menjador, cuina moblada, tres dormitoris i dos banys. Situat a la urbanitzaci/xc3/xb3 de a Can Claramunt, molt aprop de Piera, zona residencial que disposa de tots els serveis b/xc3/xa0sics al seu abast. ~Parcel/xc2/xb7la de 497 m/xc2/xb2.~Bons accessos per carretera.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Abrera (Barcelona)
Xalet en venda a Abrera, a la zona coneguda com a les Carpes, tenint bons accessos per carretera. En una superf/xc3/xadcie aproximadament de 115 m/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador, cuina moblada, balc/xc3/xb3/terrassa, tres dormitoris i tres banys. A la poblaci/xc3/xb3 podem trobar serveis com supermercats, restaurants, instal/xc2/xb7lacions esportives, centres educatius, oficines banc/xc3/xa0ries, altres negocis comercials, etc.~Molt interessant, no dubti a trucar per a concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

La Torre de Claramunt (Barcelona)
/xc3/x89s una propietat encantadora i totalment reformada que ofereix una gran quantitat d/'espai i comoditat. Situada en una /xc3/xa0rea tranquil/xc2/xb7la i agradable de la Torre de Claramunt, el xalet /xc3/xa9s pr/xc3/xa0ctic i funcional, tot en planta, fet que el fa molt accessible per a persones de totes les edats.~Consta de 4 habitacions, que s/xc3/xb3n molt lluminoses i espaioses, i que ofereixen una gran quantitat d/'espai per a fam/xc3/xadlies grans o per a persones que busquen un lloc ampli per viure. El bany ha estat totalment renovat, amb acabats moderns i de gran qualitat. La cuina /xc3/xa9s totalment nova, i est/xc3/xa0 equipada amb els /xc3/xbaltims electrodom/xc3/xa8stics, fent-la molt comoda per a cuinar.~A m/xc3/xa9s, la propietat disposa d/'instal/xc2/xb7laci/xc3/xb3 de plaques solars, la qual cosa fa que sigui molt eficient des del punt de vista energ/xc3/xa8tic, reduint les factures el/xc3/xa8ctriques i contribuint a la sostenibilitat. A m/xc3/xa9s, el xalet t/xc3/xa9 un garatge per a dos cotxes.~La zona ajardinada i la terrassa ofereixen un gran espai per a gaudir dels dies de sol i relaxar-se amb la fam/xc3/xadlia i amics. A m/xc3/xa9s, hi ha una zona per posar hort, ideal per a aquells que vulguin cultivar les seves propies verdures i fruites.~En resum, aquesta casa a Ca l/'Anton /xc3/xa9s una propietat fant/xc3/xa0stica que ofereix una gran quantitat d/'espai, comoditat i efici/xc3/xa8ncia energ/xc3/xa8tica, en una ubicaci/xc3/xb3 tranquil/xc2/xb7la i agradable. A m/xc3/xa9s, la seva proximitat a Capellades fa que sigui una opci/xc3/xb3 ideal per a aquells que busquen un lloc per viure en una zona ben comunicada i amb totes les comoditats a l/'abast.~Visita l/'impressionant tour virtual que hem realitzat per tu, visita la casa com si estiguessis a dins!
Ver producto

4 fotos

Santa Eugènia de Berga (Barcelona)
Habitatge ISCAN, xalet a quatre vents de la promoci/xc3/xb3 Zona esportiva, constru/xc3/xaft amb sistema d/xe2/x80/x99estructura d/xe2/x80/x99entramat lleuger de fusta pre-industrialitat de 122 m2 constru/xc3/xafts. ~Ubicat en una parcel/xc2/xb7la de 420 m2 cantonera, ben orientada i situada en zona residencial, davant de zona verda. ~L/xe2/x80/x99habitatge est/xc3/xa0 distribu/xc3/xaft en una sola planta, amb acc/xc3/xa9s des de carrer frontal i lateral. La fa/xc3/xa7ana principal, orientada a sud, consta d/xe2/x80/x99un gran porxo en forma de /xe2/x80/x9cL/xe2/x80/x9d de manera que permet utilitzar una part com a porxada per a garatge, mantenint un gran espai per a lleure connectat directament a la zona d/xe2/x80/x99estar i menjador com extensi/xc3/xb3 d/xe2/x80/x99aquestes zones des de l/xe2/x80/x99interior cap al jard/xc3/xad. ~En aquest porxo, tamb/xc3/xa9 hi trobem una zona de traster integrada. Lateralment al porxo, hi ha l/xe2/x80/x99acc/xc3/xa9s a la vivenda, el qual organitza la vivenda en zona de dia i de nit, sent un espai de transici/xc3/xb3 dins l/xe2/x80/x99habitatge. ~Al front nord hi ha 3 habitacions, totes amb sortida directe a jard/xc3/xad, una d/xe2/x80/x99elles amb sortida tamb/xc3/xa9 al porxo. L/xe2/x80/x99habitaci/xc3/xb3 principal consta de vestidor i bany complert. Al centre de la vivenda hi ha un segon bany complert i una zona de rentat. La cuina i la sala, estan connectades per unes grans obertures de ferro i vidre o obertes lateralment i frontalment al porxo i jard/xc3/xad.~ Habitatge amb materials d/xe2/x80/x99alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d/xe2/x80/x99una gran efici/xc3/xa8ncia i estalvi energ/xc3/xa8tic.~
Ver producto

4 fotos

España
Espectacular xalet d/'uns 200 m/xc2/xb2 constru/xc3/xaft en una parcel/xc2/xb7la de 2.137 m/xc2/xb2 situat al terme de Pardines, poblaci/xc3/xb3 que est/xc3/xa0 a uns 1.226 m d/'altitud, al bell mig del nucli central de la Vall de Ribes en qu/xc3/xa8 forma part del Pirineu Catal/xc3/xa0, per gaudir de la natura i de la tranquil/xc2/xb7litat. Consta de 4 dormitoris, 4 banys, safareig, estudi, cuina tancada, menjador sala d/'estar a tres nivells amb llars de foc i com annex a l/'habitatge existeix un garatge amb petit traster o magatzem. Cal destacar les grans vistes que disposa la finca, amb vistes frontals a la Serra Cavallera on es troba el Taga, i el Puig Estela entre d/'altres. /xc3/x9anica al mercat, /xc3/xa9s una pe/xc3/xa7a d/'alt prestigi. Immillorable estat de conservaci/xc3/xb3, per entrar a viure.
Ver producto

4 fotos

Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
Habitatge adossat en venda situat a Sant Climent de Llobregat. Superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda aproximada de 308 m/xc2/xb2, a distribu/xc3/xaft en diverses plantes, amb ampli sal/xc3/xb3-menjador, amb llar de foc, cuina independent, quatre dormitoris i dos banys. Equipada amb cuina moblada, disposa de garatge a la planta baixa. Situada en una zona tranquil/xc2/xb7la. Bona accessibilitat tant per transport p/xc3/xbablic amb una parada d/'autob/xc3/xbas a pocs minuts a peu, com privada a trav/xc3/xa9s de la BV-2003, per la qual podreu despla/xc3/xa7ar-vos amb facilitat a poblacions properes.~Molt interessat no dubtis a concertar una visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

La Pobla de Claramunt (Barcelona)
Habitatge unifamiliar adossat en venda a la localitat de la Pobla de Claramunt, t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda aproximadament de 156 m/xc2/xb2. Distribu/xc3/xafdes per sal/xc3/xb3-menjador amb llar de foc, cuina moblada amb safareig, quatre dormitoris, tres banys, m/xc3/xa9s un jard/xc3/xad de 56 m/xc2/xb2. Se situa a la Urbanitzaci/xc3/xb3 El Xar/xc3/xb3, amb bon acc/xc3/xa9s a la carretera C-244 que la connecta en pocs minuts amb la C-15. En un entorn proper disposa de supermercats, restaurants, centres esportius i diversos comer/xc3/xa7os.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Vallirana (Barcelona)
Situada a Vallirana, amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, escoles, llar d/'infants, parcs infantils, zones verdes, cafeteries-restaurants... La casa t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 316/xe2/x80/xafm/xc2/xb2 i superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil de 248,45/xe2/x80/xafm/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en dues plantes on trobem un sal/xc3/xb3- menjador gran i llumin/xc3/xb3s, cuina independent amb sortida a una /xc3/xa0mplia terrassa, quatre habitacions i tres banys. Disposa de diverses terrasses~ Bona comunicaci/xc3/xb3 amb altres municipis, f/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a l/'N-340 i B-24.~ Molt interessant, no dubti en concertar una visita!~ A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Restaurat guardant tot l/'encant de masia r/xc3/xbastica, amb terres cer/xc3/xa0mic i parquet, tancaments exteriors de fusta, armaris encastats, foc a terra, vigues vista.~Espais grans amb voltes, molta llum natural. ~Jard/xc3/xad amb piscina.~Vistes a la muntanya. Sol tot el dia. ~Parcel.la de 37050m2~Superf/xc3/xadcie construida de 1200 m2 (350 m2 construits d/' habitatge i 700 m2 de sales lliures i magatzems). ~Molt bona comunicaci/xc3/xb3.~A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica~Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.~
Ver producto

4 fotos

La Pobla de Claramunt (Barcelona)
Oportunitat nom/xc3/xa9s per a inversors. L/'actiu est/xc3/xa0 ocupat per persona sense t/xc3/xadtol. A causa de l/'estat ocupacional de l/'actiu, no es poden fer visites. Xalet adossat de superf/xc3/xadcie aproximadament de 187 m/xc2/xb2 en venda, situat a la localitat del Xar/xc3/xb3, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador, cuina, tres dormitoris i dos banys. L/'immoble est/xc3/xa0 comunicat mitjan/xc3/xa7ant els accessos viaris C-244 i C-15.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Piera (Barcelona)
Oportunitat nom/xc3/xa9s per a inversors. L/'actiu est/xc3/xa0 ocupat per persona sense t/xc3/xadtol. A causa de l/'estat ocupacional de l/'actiu, no es poden fer visites. Xalet independent de segona m/xc3/xa0 en venda a Piera. T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda aproximadament de 127 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en tres dormitoris i dos banys. Pel que fa a les vies d/'acc/xc3/xa9s per carretera, les m/xc3/xa9s habituals pel seu /xc3/xbas s/xc3/xb3n BV-2242 i B-224.~Jard/xc3/xad.~Amb moltes possibilitats.
Ver producto

4 fotos

Pallejà (Barcelona)
Habitatge unifamiliar independent en venda a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Font Pineda, a 15 minuts de Pallej/xc3/xa0, on es pot trobar tot tipus d/'equipaments, supermercat, centre m/xc3/xa8dic, escoles, botigues, zones esportives.... La casa t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil aproximada de 181/xe2/x80/xafm/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en planta soterr/xc3/xa0nia, planta baixa i planta habitatge comunicat entre s/xc3/xad mitjan/xc3/xa7ant escala interior. Es distribueix en sal/xc3/xb3-menjador, cuina moblada amb armaris alts i baixos, cinc dormitoris i quatre banys.~Jard/xc3/xad i piscina.~Molt interessant, no dubtis a concertar una visita!~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Bigues i Riells (Barcelona)
Vila Valls le presenta una MARAVILLOSA vivienda en un estado impecable y muy confortable.~~~/xc2/xa1Tiene una ESPECTACULAR PISCINA DE 7,5X3,5!~~~Toda la planta principal goza de mucha luz natural durante todo el d/xc3/xada gracias a las ventanas de aluminio, acristalamiento doble, mosquiteras y PERSIANAS EL/xc3/x89CTRICAS. El comedor dispone de una magn/xc3/xadfica chimenea y salida al jard/xc3/xadn, PISCINA y patio.~~/xc2/xb7 Tambi/xc3/xa9n descubrimos la cocina de estilo office reci/xc3/xa9n actualizada y pintada.~/xc2/xb7 Un ba/xc3/xb1o completo para invitados.~/xc2/xb7 Una habitaci/xc3/xb3n doble tipo suite con ba/xc3/xb1o completo y plato de ducha. Justo en frente de esta habitaci/xc3/xb3n tenemos una zona de lavander/xc3/xada y salida al patio de enfrente.~~En la primera planta se encuentra toda la zona de noche, que respira frescura y confort. Tenemos dos habitaciones dobles, dos individuales, dos dormitorios disponen de salida a un balc/xc3/xb3n de 6 m2 y por /xc3/xbaltimo, un ba/xc3/xb1o completo con ba/xc3/xb1era. ~~En el patio encontraremos un porche donde disfrutar de aire fresco y comida en familia.~Justo enfrente tenemos un porche exterior y una plaza de parking. Tambi/xc3/xa9n encontramos una casita para las herramientas, una zona de barbacoa exterior y acceso directo al s/xc3/xb3tano donde tenemos un taller y una especie de despacho.~~La calefacci/xc3/xb3n funciona con gasoil, un aljibe de 15.000 L y dispone de un aparato de aire fr/xc3/xado y bomba de calor.~~/xc2/xa1GRAN OPORTUNIDAD EN CAN REGASOL!~~/xc2/xa1Te invitamos a llamarnos sin ning/xc3/xban tipo de compromiso y concertar tu visita!
Ver producto

4 fotos

España
Espectacular xalet en construcció situat en una zona privilegiada, al poble d'Escàs. Construït en una parcel·la de 800m2 distribuïts en 3 plantes. A la planta soterrani hi ha un gran garatge per a 6 cotxes, un traster i un ascensor que connecta amb totes les plantes. A la planta baixa, un gran saló menjador, espaiosa cuina i un lavabo. Des d'aquesta planta és pot accedir a la terrassa de 72m2 i jardí de 270m2 aproximadament. Per últim, a la primera planta es troba la zona de nit amb 3 grans dormitoris, tots tipus suite i amb vestidor. Hi ha una zona per despatx i un safareig. Aerotermia.
2.100.000 €
Ver producto
Valls (Tarragona)
Benvingut a Valls capital de la comarca de l/'Alt Camp i bressol dels Castells i Cal/xc3/xa7ots.~~Us oferim l/xc2/xb4oportunitat de viure en un xalet totalment equipat en una parcel/xc2/xb7la de 1100 m/xc2/xb2 amb zona enjardinada en un ambient mediterrani, piscina i menjador d/xc2/xb4estiu amb barbacoa, el que permetr/xc3/xa0 viure grans jornades gastron/xc3/xb2miques.~7 Habitacions en dues plantes. Menjador al costat de la cuina office i un extraordinari sal/xc3/xb3 per viure els millors moments al costat de la xemeneia. Si a m/xc3/xa9s afegim el garatge, el celler, el traster, el porxo, el mirador i m/xc3/xa9s comoditats que ofereix la casa, el fan l/xe2/x80/x99habitatge per qui sap i vol gaudir.~~Si us agrada la vida tranquil/xc2/xb7la en un espai envoltat de natura per/xc3/xb2 al costat de la ciutat i a m/xc3/xa9s voleu gaudir de la muntanya (Montsant) i de la platja (Salou, Pineda, Tarragona) a nom/xc3/xa9s 20 minuts: CAL VEURE-LA~~ Venda: 349.000.- /xe2/x82/xac
Ver producto

4 fotos

Lloret de Mar (Girona)
Esta estupenda propiedad está situada en La Montgoda, una de las mejores zonas de Lloret de Mar, muy cerca del centro de Lloret de Mar y de la playa. Destaca por una amplia parcela, 1.400 m², totalmente llana y muy bien orientada, con sol todo el día. En el exterior, tenemos un gran jardín con césped alrededor de la casa y una gran piscina. La casa, que destaca por su luminosidad, tiene en el exterior un bonito un porche con toldos, perfecto para relajarse y disfrutar de las vistas al mar y la piscina. La casa está actualmente decorada con buen gusto y estilo marinero. En la planta baja, tenemos un gran salón comedor, muy luminoso, con acceso al porche y al jardín, un segundo salón comedor, con acceso también al jardín, con chimenea para disfrutar en invierno del chispeante calor del fuego, una amplia cocina y un baño con ducha. La segunda planta, dispone de una espaciosa suite, con un coqueto salón, vestidor y baño completo con bañera, tres dormitorios dobles y un baño. Y, finalmente, en la parte trasera de la casa, hay un enorme jardín, y una estupenda zona de barbacoa, donde poder disfrutar con los amigos. Esta zona, tiene también una ducha para la piscina, que comunica con la zona delantera de la casa. Hay una gran sala en el subterráneo, utilizada actualmente como trastero La propiedad dispone de licencia turística La villa se ubica en la urbanización La Montgoda, muy bien situada, cerca de la playa. La Montgoda es una prestigiosa urbanización, muy cercana al centro de Lloret de Mar y muy cerca de la encantadora playa de Cala Trons. Desde la playa, hay un precioso camino de ronda, junto al mar, para ir caminando hasta el centro de Lloret. Es una urbanización tranquila, rodeada de pinos y con casas de alto nivel. Cuenta con zona deportiva exclusiva para los propietarios, con dos piscinas, tres pistas de tenis, pista de frontón y campo de fulbito. Vigilancia nocturna privada. #ref:17-P-00909
860.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellnou de Bages (Barcelona)
Xalet amb 2 habitatges independents. Planta baixa amb garatge de 74 m2 i 41 m2 formats per menjador, cuina, 2 habitacions i un bany complet. A la primera planta:144 m2 per a un sal/xc3/xb3 amb llar de foc i acc/xc3/xa9s directe al jard/xc3/xad. Cuina office, 3 habitacions dobles exteriors (habitaci/xc3/xb3 principal en suite amb vestidor), bany complet amb banyera i plat de dutxa. A la segona i /xc3/xbaltima planta: estudi de 15 m2 amb acc/xc3/xa9s a 2 terrasses. Acabats de bona qualitat, tots els tancaments d/'alumini, calefacci/xc3/xb3 de gasoil, terres de gres, bones comunicacions amb pobles propers. Sense mobles ni electrodom/xc3/xa8stics. Impostos i despeses de compra apart. Si busques viure a prop de la muntanya, amb una gran parcel/xc2/xb7la de 1138 m2, per gaudir amb la teva fam/xc3/xadlia i amics en un entorn privat, aquesta /xc3/xa9s la teva!
Ver producto

4 fotos

España
Preci/xc3/xb3s chalet tradicional en venda a Andorra la Vella, zona de SAnta Coloma, bastit sobre una parcel/xc2/xb7la doble, una de 251,40 m2 que actualment /xc3/xa9s jard/xc3/xad del xalet i la que suporta el xalet de 233.10 m2. ambdues sol urb/xc3/xa0 consolidat amb tots els serveis. Aquest xalet amb una estructura molt s/xc3/xb2lida disposa de tres plantes: planta baixa, primera plant i cap de casa. amb un total de 236 m2 construits que inclouen un aparcament de 20 m2 amb possiblitats de ampliaci/xc3/xb3.~ ~ El entorn /xc3/xa9s tranquil, en una zona de xalets individuals, i alhora ben comunicada.~ ~ En planta baixa trobem un rebedor distribuidor, una sala d/'estar amb llar de foc i finestres a l/'exterior, un seg/xc3/xb3n menjador-salo contingu amb possibilitats de uni/xc3/xb3. La cuina est/xc3/xa0 reformada iquipada amb mobles alts i baixos, i tos els electrodom/xc3/xa8stics. Des de la cuina accedim al jard/xc3/xad, a un enorme safareig on tamb/xc3/xa9 hi ha la instal/xc2/xb7laci/xc3/xb3 de la caldera i un rebost. En la mateixa planta baixa tenim un lavabo de cortesia. Tamb/xc3/xa9 hi ha un ampli rebost amb finestra a l/'exterior.~ ~ Per una escala es puja a la primera planta on trobem cinc habitacions, tres de dobles,i dues individuals. En aquesta mateixa planta hi ha un bany complert~ ~ El cap de casa es troba per fer, mantenint-se di/xc3/xa0fan ~ ~ Magn/xc3/xadfic estat de conservaci/xc3/xb3 i situaci/xc3/xb3 privilegiada ~
Ver producto

4 fotos

Sant Mateu de Bages (Barcelona)
CASA XALET AMB 1.000 m. DE TERRENY AMB MOLT BONES VISTES A PINEDA DE BAGES. FES REALITAT ELS TEUS SOMNIS DE VIURE EN UN LLOC PER RELAXAR-TE AMB FAM/xc3/x8dLIA, VINE A VISITAR-LA i HO ENTENDR/xc3/x80S.~ ~ Amb orientaci/xc3/xb3 sud, parcel. la de 1.0646m2, habitatge de 370m2 amb 6 habitacions (1 suite, 2 individuals, 3 dobles), cuina i menjado, terrasses, 3 banys, calefacci/xc3/xb3 de gas, bomba d/xc2/xb4aire fred i calent, garage per a 3 cotxes. Celler, llar de foc, traster, cambra de rentar......~ ~ L/xc2/xb4urbanitzaci/xc3/xb3 Pineda de Bages /xc3/xa9s una urbanitzaci/xc3/xb3 del municipi de Sant Fruit/xc3/xb3s de Bages. Est/xc3/xa0 situada en un paratge natural de gran bellesa, t/xc3/xa9 el seu nucli d/xc2/xb4influ/xc3/xa8ncia (Manresa) a tan sols 3 km. Est/xc3/xa0 molt ben comunicada per carretera tant per accedir a l/xc2/xb4eix transversal com en direcci/xc3/xb3 Barcelona. Es tracta d/xc2/xb4una urbanitzaci/xc3/xb3 b/xc3/xa0sicament residencial, tranquil. la, segura i molt propera a nuclis de poblaci/xc3/xb3 important.~ ~ L/xc2/xb4habitatge es ven sense mobles a excepci/xc3/xb3 del mobiliari encastat de la cuina, banys. El preu no inclou les despeses de compra (ITP, en segones transmissions /xc3/xa9s del 10%, notaria, registre i gestoria) que van a c/xc3/xa0rrec de la part compradora. La compradora tamb/xc3/xa9 haur/xc3/xa0 de fer-se c/xc3/xa0rrec de les despeses per a l/xc2/xb4obtenci/xc3/xb3 de fian/xc3/xa7ament, si /xc3/xa9s el cas (notaria, registre, gestoria i altres despeses de l/xc2/xb4entitat de cr/xc3/xa8dit) aix/xc3/xad com de l/xc2/xb4alta o canvi de titularitat dels subministraments dels quals estigui dotat l/xc2/xb4habitatge.~
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es