XALET A CA L/'ANTON, LA TORRE DE CLARAMUNT EN LA TORRE DE CLARAMUNT

/xc3/x89s una propietat encantadora i totalment reformada que ofereix una gran quantitat d/'espai i comoditat. Situada en una /xc3/xa0rea tranquil/xc2/xb7la i agradable de la Torre de Claramunt, el xalet /xc3/xa9s pr/xc3/xa0ctic i funcional, tot en planta, fet que el fa molt accessible per a persones de totes les edats.~Consta de 4 habitacions, que s/xc3/xb3n molt lluminoses i espaioses, i que ofereixen una gran quantitat d/'espai per a fam/xc3/xadlies grans o per a persones que busquen un lloc ampli per viure. El bany ha estat totalment renovat, amb acabats moderns i de gran qualitat. La cuina /xc3/xa9s totalment nova, i est/xc3/xa0 equipada amb els /xc3/xbaltims electrodom/xc3/xa8stics, fent-la molt comoda per a cuinar.~A m/xc3/xa9s, la propietat disposa d/'instal/xc2/xb7laci/xc3/xb3 de plaques solars, la qual cosa fa que sigui molt eficient des del punt de vista energ/xc3/xa8tic, reduint les factures el/xc3/xa8ctriques i contribuint a la sostenibilitat. A m/xc3/xa9s, el xalet t/xc3/xa9 un garatge per a dos cotxes.~La zona ajardinada i la terrassa ofereixen un gran espai per a gaudir dels dies de sol i relaxar-se amb la fam/xc3/xadlia i amics. A m/xc3/xa9s, hi ha una zona per posar hort, ideal per a aquells que vulguin cultivar les seves propies verdures i fruites.~En resum, aquesta casa a Ca l/'Anton /xc3/xa9s una propietat fant/xc3/xa0stica que ofereix una gran quantitat d/'espai, comoditat i efici/xc3/xa8ncia energ/xc3/xa8tica, en una ubicaci/xc3/xb3 tranquil/xc2/xb7la i agradable. A m/xc3/xa9s, la seva proximitat a Capellades fa que sigui una opci/xc3/xb3 ideal per a aquells que busquen un lloc per viure en una zona ben comunicada i amb totes les comoditats a l/'abast.~Visita l/'impressionant tour virtual que hem realitzat per tu, visita la casa com si estiguessis a dins!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Xalet a Ca l/'Anton, la Torre de Claramunt Foto 1 / 4
Xalet a Ca l/'Anton, la Torre de Claramunt 0
Xalet a Ca l/'Anton, la Torre de Claramunt 1
Xalet a Ca l/'Anton, la Torre de Claramunt 2
Xalet a Ca l/'Anton, la Torre de Claramunt 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de finques-rambles
71672583
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es