UNA JOIA MODERNISTA EN PLE CENTRE D/XC2/XB4IGUALADA EN IGUALADA

UNA JOIA MODERNISTA DE PRINCIPIS DEL SEGLE XX.~~Pocs edificis poden presumir de tenir alhora una arquitectura i una historia singular a darrere. La historia de Ca la Mamita, un edifici modernista d/'habitatges al centre de la ciutat, constru/xc3/xaft l/xc2/xb4any 1905 i projectat per l/xc2/xb4arquitecte Isidre Gili i Moncunill, ha inspirat, fins i tot, la novel/xc2/xb7la La Mamita, d/'Antoni S/xc3/xa0bat. L/'edifici, no obstant, ha estat anomenat sovint com Cal Franquesa o Cal Barrab.~~A la 2a planta hi trobem aquest bonic habitatge de principis del segle XX. El seu interior est/xc3/xa0 farcit d/xc2/xb4elements decoratius propis de l/xc2/xb4estil. Predomina al llarg de l/xc2/xb4immoble el paviment hidr/xc3/xa0ulic en perfecte estat. Tamb/xc3/xa9 hi trobem motllures al sostres que decoren el peu del llum. La seves principals caracter/xc3/xadstiques s/xc3/xb3n els seus sostres alts, espais lluminosos i senyorials, i les seves estances exteriors amb sol i vistes al centre historic.~L/xc2/xb4habitatge es distribueix en sala-menjador, dues habitacions, cuina, safareig i dos balcons, i disposa, a m/xc3/xa9s, d/xc2/xb4un traster sitaut al terrat de l/xc2/xb4edifici, de 8,90 m2. ~Edifici /xc3/xbanic i exclusiu. Totalment reformat i amb ascensor.~~AQUESTA PE/xc3/x87A /xc3/x9aNICA /xc3/x89S PER A TU;)

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
UNA JOIA MODERNISTA EN PLE CENTRE D/xc2/xb4IGUALADA
UNA JOIA MODERNISTA EN PLE CENTRE D/xc2/xb4IGUALADA 0
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de finques-rambles
85938446
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es