TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! EN MOIÀ

Vila Valls us presenta una casa en ple centre del poble PER ESTRENAR!!!~ ~ Localitzada a Moi/xc3/xa0 un poble ple d/'encant i envoltat d/'aut/xc3/xa8ntica natura. Amb una m/xc3/xa0xima proximitat a tota els serveis principals del poble com: supermercats, restaurants, escoles i tots altres tipus de serveis.~ ~ /xc3/x89s una oportunitat molt bona de viure al centre de Moi/xc3/xa0 amb totes les comoditats!~ ~ ~ A la planta baixa tenim tres habitacions enormes que es poden fer servir de sales polivalents i una habitaci/xc3/xb3 com a gimn/xc3/xa0s amb sortida al jard/xc3/xad d/'uns 100 m/xc2/xb2~ ~ A la primera planta trobem tota la zona de dia amb 2 habitacions dobles, 1 individual, 1 sal/xc3/xb3 menjador amb cuina americana i una sortida a un balc/xc3/xb3 que tamb/xc3/xa9 connecta amb el jard/xc3/xad.~ ~ A la segona planta trobem 2 habitacions dobles, 1 vestidor i 1 estudi amb un bany complet. Aquest espai tamb/xc3/xa9 connecta amb un balc/xc3/xb3.~ ~ Tota la seva fusteria ha sigut respectada i pintada, els tancaments exteriors s/xc3/xb3n tots d/'alumini i vidres dobles. El terra /xc3/xa9s de parquet i a la planta baixa de gres. Radiadors de baix consum amb energia blava.~ ~ Tota la casa ha sigut REFORMADA aquest mateix estiu, per estrenar!~ ~ No dubtis a trucar-nos i respondrem a les teves preguntes!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! Foto 1 / 4
TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! 0
TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! 1
TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! 2
TOTALMENT REFORMADA PER ESTRENAR! 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de i.finquesvilavalls.6415
50050645
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es