-
loading
Solo con imagen

Xalet amb terreny

Listado top ventas xalet amb terreny

Igualada (Barcelona)
Casa als 4 vents situada a Les Comes, en una zona tranquil/xc2/xb7la i molt ben comunicada, amb vistes a Igualada.~~Parcel/xc2/xb7la de 237 m2 i 214 m2 edificats amb 4 plantes.~~Pl. soterrani: Garatge per 3 cotxes, cuarto de rentar i planxa i traster,~~Planta baixa: Ampli menjador-sala d/'estar amb sortida al porxo, cuina i bany complet. Sortida al jard/xc3/xad i piscina~~Planta primera: 4 habitacions (1 /xc3/xa9s suitte) i 2 banys complets.~~Planta segona: Sala di/xc3/xa0fana polivalent amb terrassa i espl/xc3/xa8ndides vistes.~~ Acabats de qualitat i molt ben conservada.~~ Disposa d/'ascensor des de la planta soterrani.~~ Quan la vols veure la casa????~~Truca/'m!!!!!!!!!~
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.
499.000 €
Ver producto

4 fotos

Sant Mateu de Bages (Barcelona)
CASA ESPECTACULAR DE M/xc3/x89S DE 600M2 /xc3/x9aTILS, TERRENY DE 1300M2, ACABATS DE PRIMER/xc3/x8dSSIMA QUALITAT, LA CASA S/'ENTREGA COMPLETAMENT MOBLADA I AMB ELECTRODOM/xc3/x88STICS; MENJADOR I CUINA ENORMES A LA PRIMERA PLANTA, TAMB/xc3/x89 TENIM 3 HABITACIONS DOBLES AMB SUITTE I VESTIDOR.~ A LA SEGONA PLANTA ESTUDI GRANDI/xc3/x93S I MOLT LLUMIN/xc3/x93S, I DUES HABITACIONS GRANS AMB VESTIDOR,....~ GARATGE DE M/xc3/x89S DE 90M2, NO LA DEIXI ESCAPAR.~ DEMANI M/xc3/x89S INFORMACI/xc3/x93!!!!!!!
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquesta casa a l/'Airesol D, a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~ ~ La casa te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 358m2 en total, sobre una parcel.la de 1500m2.~ En planta baixa tenim tot un espai obert amb possibilitat de tancar-lo per fer traster, garatge o una apmliaci/xc3/xb3 de la casa.~ En planta pis tenim les tres habitacions (dues dobles i una individual), un bany amb banyera, menjador de 35m2 amb xemeneia i la cuina oberta de 6m2. Aquesta planta queda rodejada per la terrassa, on trobem la rampa per baixar al pati. Al pati tenim la barbacoa, un traster i la piscina. La parcel.la te la possibilitat de segregar-se.~ ~ /xc3/x89s una casa amb moltes possibilitats ja que el que /xc3/xa9s la vivenda est/xc3/xa0 tot en una sola planta.~ ~ Si vols m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 o fer una visita, no dubtis en trucar-nos al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Montmaneu (Barcelona)
Casa rural de 400 m2 aprox. amb 200 m2 de pati.~Distribu/xc3/xafda en tres nivells: Planta baixa i magatzem, primera i segona planta destinades a habitatge.~Moltes possibilitats i disponibilitat de tots els serveis (aigua, llum i tel/xc3/xa8fon).~Excel.lent comunicaci/xc3/xb3, amb acc/xc3/xa9s directe a l/xc2/xb4A-2.~A 60 minuts de Barcelona i Lleida i a 15 minuts d/xc2/xb4Igualada i T/xc3/xa0rrega.
Ver producto

4 fotos

España
CASA PER VIURE A PLENA NATURA AMB BON ACCES, DISPOSA DE JARD/xc3/x8d - HORT DE 2000M2, IDEAL PER A CAPS DE SETMANA, REUNIONS FAMILIARS, SEGONA RESIDENCIA, ETC...~LA VIVIENDA DISPOSA D/'AMPLIA SALA ESTAR, MENJADOR AMB LLAR DE FOC I CUINA, 1 DORMITORI, I 1 BANY 3 SALES TRASTERS INDEPENDENTS. SERVEIS D/'ALTA, ~
Ver producto

4 fotos

Mediona (Barcelona)
Xalet amb parcel/xc2/xb7la situat a la Urbanitzaci/xc3/xb3 Font del Bosc a Mediona.T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 225,91 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts de planta soterrani destinada a garatge amb capacitat per a dos vehicles, planta baixa i primera planta. L/'habitatge disposa de 4 habitacions /xc3/xa0mplies i lluminoses, 3 banys complets, cuina moblada, sal/xc3/xb3-menjador i dues terrasses. Ubicada en una zona tranquil/xc2/xb7la amb molt bona comunicaci/xc3/xb3 a trav/xc3/xa9s de vehicle privat pot despla/xc3/xa7ar-se amb facilitat a poblacions properes, on trobar tots els serveis b/xc3/xa0sics necessaris com a comer/xc3/xa7os, centre escolar, etc. A pocs quil/xc3/xb2metres de Capellades per la C-244.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Òdena (Barcelona)
TERRENY XAMFRANER PER FER-SE UN XALET A L/xc2/xb4ESPELT.~ Sup. d/xc2/xb4uns 490 m2 de terreny. Ubicat a la dreta entrant per el cami de Rubi/xc3/xb3.~ Molt interessant.~ No dubtis en trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Cervelló (Barcelona)
Xalet situat a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Can Pi, terme municipal de Cervell/xc3/xb3. Superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 198/xe2/x80/xafm2, /xc3/xbatil de 124/xe2/x80/xafm2 amb parcel/xc2/xb7la de 1163/xe2/x80/xafm, distribu/xc3/xafts en:~Planta baixa, amb menjador-cuina americana, molt gran i lluminosa amb sortida al jard/xc3/xad, una habitaci/xc3/xb3 simple (actualment s/'utilitza com a safareig-sala de planxa) i bany de cortesia.~Primera planta, amb tres habitacions (una suite amb bany amb plat de dutxa i sortida al balc/xc3/xb3 i dues dobles, una d/'elles amb sortida a la terrassa), bany complet amb banyera.~Reformada, amb acabats de primera qualitat, terra de parquet, tancaments exteriors d/'alumini blanc, interiors de fusta lacada, calefacci/xc3/xb3 de gas prop/xc3/xa0, aire condicionat-bomba de calor, llar de foc amb gas prop/xc3/xa0 al menjador, descalcificador, ulls de bou.~Garatge de 35/xe2/x80/xafm2 aprox., amb capacitat de dos cotxes.~Traster de 13/xe2/x80/xafm2.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Abrera (Barcelona)
Xalet independent a Abrera prov/xc3/xadncia de Barcelona en la zona de Can Villalba. T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 220m2 distribu/xc3/xafts en planta baixa, vest/xc3/xadbul i garatge. Primera planta amb un distribu/xc3/xafdor, sal/xc3/xb3-menjador, cuina independent, 3 habitacions dobles, 1 bany, 1 lavabo i una terrassa de 20m2. ~ El xalet tamb/xc3/xa9 disposa d/'una altra terrassa i una piscina.~ T/xc3/xa9 bon acc/xc3/xa9s amb les carreteres BV-1201, C-55 i B-40.~ Si busques una casa per viure-hi o desconnectar els caps de setmanes, envoltada de natura i tranquil/xc2/xb7litat aquesta /xc3/xa9s la teva oportunitat!.~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita!~ A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Abrera (Barcelona)
Xalet independent en venda a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Can Villalba a Abrera, amb una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 162/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en tres dormitoris, un bany complet, cuina oberta i menjador, compte amb garatge interior i un ampli jard/xc3/xad, disposa de calefacci/xc3/xb3 individual. Tota mena de serveis com ara col/xc2/xb7legis, supermercats, restaurants, parcs, benzineres, etc. i ben comunicada, t/xc3/xa9 f/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a les carreteres B-40 i la C-55. Amb cotxe es pot accedir a pocs minuts.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Vilanova del Camí (Barcelona)
TERRENY amb EDIFICACI/xc3/x93 en VENDA a VILANOVA DEL CAM/xc3/x8d~ Compta amb una superficie de 200 m2 sobre terreny d/'uns 500. ~ A reformar completament. ~ Era una antiga llar d/'infants.~ ~ ~
Ver producto
Vallbona d'Anoia (Barcelona)
Xalet adossat situat a Vallbona d/'Anoia. Compta amb una superf/xc3/xadcie de 188 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en 4 dormitoris i 2 banys. L/'habitatge est/xc3/xa0 composta per 4 plantes, amb garatge, pati i golfes. Es troba situat al costat de la via principal de la localitat. Pel que fa a les vies d/'acc/xc3/xa9s per carretera, les m/xc3/xa9s habituals pel seu /xc3/xbas s/xc3/xb3n C15 i A-2. ~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

La Torre de Claramunt (Barcelona)
Xalet en venda a la Torre de Claramunt. Superf/xc3/xadcie aprox. de 247m/xc2/xb2, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador amb llar de foc, cuina, pati, terrassa, quatre dormitoris i dos banys.Piscina. Se situa en una zona amb bons accessos per carretera. A la poblaci/xc3/xb3 podem trobar serveis com supermercats, restaurants, instal/xc2/xb7lacions esportives, centres educatius, oficines banc/xc3/xa0ries, altres negocis comercials, etc.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
Xalet en venda a Sant Esteve de Sesrovires, amb una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafdade 156 m/xc2/xb2 aprox, distribu/xc3/xafts en sal/xc3/xb3-menjador, cuina independent moblada, quatre dormitoris, dos banys i garatge. La localitat est/xc3/xa0 comunicada amb autobusos de l/xc3/xadnies interurbanes i l/'acc/xc3/xa9s viari BV-2293. La zona disposa d/'equipaments variats, centre de salut, supermercat, restaurants, complex esportiu, farm/xc3/xa0cia, institut, etc.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es