-
loading
Solo con imagen

Montserrat roig

En caso de que quieras algo bueno como montserrat roig, te vamos a ofrecer acto seguido un listado completo con dispositivos nuevos y de ocasión de calidad probada dentro de la sección de imagen, libros y sonido. Es normal estar con dudas cuando vas a adquirir algo de esto, y por este motivo estos otros dispositivos relacionados pueden ayudarte a encontrar lo que quieres: envio o correo. ¿Acabas de hacerte con el último artículo electrónico inteligente del mercado y precisas vender el que tenías antes por unos euros? Felicidades, en este portal de compra venta puedes hacerlo. Tenemos más de 500. 000 productos clasificados relacionados con el el sector electrónico y de lectura en la categoría de imagen libros y sonido. No vamos a cesar en expresarte que en nuestra web poseemos muchos anuncios de todo tipo, y además de ebooks, podrás hallar proyectores, pantallas, cámaras de vídeo, grabadoras de vídeo, televisores, equipos de sonido, altavoces y equipo de grabación de sonido. Es más que probable que Clasf, posea el mismo producto que aparezca en nuestras listas para que puedas estar informado de un indicio de su precio. Frecuentemente es mejor ser crítico y prudente sobre el importe de venta.


Listado top ventas montserrat roig

Valencia (Valencia)
“El temps de les cireres” Autora: Montserrat Roig Premi Sant Jordi de Novel•la 1976 Editorial: Edicions 62, 11a ed., 1983 Pàgines: 241 ISBN: 8 Preu: 12 euros El venc a València. També per correu contra reemborsament (+despeses d’enviament) oportunitatsisaldos.blogspot.com.es
12 €
Ver producto
España
Montserrat Roig va ser una dona lliure que va canviar el nostre país. Va haver dÆenfrontar-se a mil i una dificultats per poder escriure el seu propi futur per. com tot all. que es proposava a la vida: va aconseguir-ho! En aquesta hist.ria coneixerem la vida dÆuna escriptora i periodista amb una passió immensa per fer realitat els seus somnis. Els Petits Tigres són hist.ries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Hist.ries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem lÆalegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes hist.ries que mai sÆoblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.
11,88 €
Ver producto
Madrid (Madrid)
La ópera cotidiana, de Montserrat Roig. Primera edición La ópera cotidiana, de Montserrat Roig. Primera edición La ópera cotidiana, de Monserrat Roig. Primera edición. Barcelona, Edirorial Planeta,1983 20 cm. 222 p. Encuadernación en rústica editorial plastificada con solapas ilustradas, lomo americano. Colección Narrativa. Traducción del catalán de Enrique Sordo.   En 1982 Roig publicó L’Òpera Quotidiana que se tradujo al año siguiente al español con el título de La ópera cotidiana. Vemos a personajes del pasado y del presente, desconcertados y soñadores, que intentan inventarse una nueva vida más allá de la realidad donde la ironía adquiere un primer plano en donde la protagonista Patricia Miralpeix nos lleva a la historia de Cataluña antes, durante y después de la Guerra Civil (1936-39) mediante las conversaciones que mantiene en el desayuno con su inquilino, Horaci Duc. En la XII International Conference de la Asociación de Literatura Femenina Hispánica, celebrada en la Universidad de Kentucky en septiembre de 2001, la profesora Susan K. Hozik de la Universidad de Virginia dió una conferencia con el título de La mariposa nocturna como metáfora de la xarnega María en La ópera cotidiana, de Montserrat Roig.   En su libro Un recorrido por la novela lesbiana española, María José Palma Borrego se refiere a esta novela y dice que "la perspectiva con respecto al lesbianismo que reproduce el pensamiento mayoritario con respecto a las lesbianas. En este caso encontramos la mirada que el hombre tiene sobre él. Horaci Duc afirma: « las mujeres miran a las mujeres de otra manera… Ustedes las examinan pero no las admiran. A no ser que gusten las aberraciones, las perversiones… » (p.35). Gastos de envío: 5 euros.
Ver producto
Mieres-Asturias (Asturias)
499-LA OPERA COTIDIANA, Montserrat Roig, 1989 499-LA OPERA COTIDIANA, Montserrat Roig, 1989 La opera cotidiana, Montserrat Roig, destinolibro, 1989, 217 paginas.peso 160 gr. GASTOS DE ENVIO CORREO ORDINARIO...2,80 EUROS GASTOS DE ENVIO CORREO CERTIFICADO...5,50 EUROS
Ver producto
Madrid (Madrid)
Aprendizaje sentimental, de Montserrat Roig. Aprendizaje sentimental, de Montserrat Roig. Gastos de envío para España por correo certificado: 5 euros
Ver producto
España
Tots els contes de Montserrat Roig. Aquest volum, un viatge apassionant a través de la narrativa breu de Montserrat Roig, de la ironia a la reflexió serena i poètica, aplega per primera vegada tots els contes de l'escriptora: els 'retalls i esbossos impressionistes' de Molta roba i poc sabó... i tan neta que la volen i amb els que va guanyar el Premi Víctor Català, els vuit relats publicats amb el títol El cant de la joventut i els contes publicats en premsa en els últims anys de la seva vida, triats per Roger Sempere. Amb il·lustracions de Sonia Pulido.
19,86 €
Ver producto
Leganés (Madrid)
Libro nuevo LA OPERA COTIDIANA - MONTSERRAT ROIG Entrega en mano o envío certificado a cargo del comprador De tapa dura.
6 €
Ver producto
España
Nova edició revisada d'una obra cabdal que ens descobreix a través d'una cinquantena de testimonis, la lluita heroica dels deportats republicans catalans per resistir la degradació i la barbárie que van patir als camps nazis. El llibre aporta també una extensa documentació i fotografi es i inclou les llistes de tots els catalans morts a Mauthausen (alguns errors de les quals es corregeixen en aquesta nova edició) i altres camps. Una lliÇó actual, fecunda i esperanÇadora. A cárrec de la historiadora Rosa Toran, aquesta nova edició compta amb una extensa introducció que entre moltes altres coses contextualitza i explica les condicions en qué Montserrat Roig va dur terme la redacció de l'obra.
22,70 €
Ver producto
España
Després d'haver viscut durant dotze anys a FranÇa i Anglaterra, la Natália torna a la Barcelona dels anys setanta, on retroba el passat i el present de la seva família: uns personatges que enmig de la grisor de l'época busquen desesperadament el sentit de les seves vides. El temps de les cireres és una crónica que refl ecteix la crisi de valors provocada pel resultat de la guerra, el franquisme, la repressió i la desintegració del pensament polític i ideológic que tot plegat provocá. Es també el retrat de tres generacions d'una família a partir de la qual Montserrat Roig fa una mirada crítica a la burgesia catalana així com un magnífi c retrat social de tota una época.
18,53 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
La gran novel.la sobre la recerca del sant greal a Montserrat
8 €
Ver producto
España
La vida i els llibres m'han acompanyat mentre intentava d'aprendre l'ofici d'escriure. Si m'obliguessin a posar en unes balances la vida i els llibres, no sé pas qué hi pesaria més. Peró tant la vida, com els llibres, com la ciutat on vaig néixer, s'han anat transformant en les meves pátries. Primer t'ho trobes, després ho reculls. Aquest llibre, doncs, és un recorregut personal per aquestes pátries: les lectures, l'aprenentatge de viure a Barcelona, la real i la imaginada, s'hi barregen'.
9,44 €
Ver producto
España
Si hi ha dues dones que excel·leixen com a escriptores feministes a la literatura catalana de la segona meitat del segle xx, aquestes són Maria Aurélia Capmany i Montserrat Roig, mestre i deixeble, amigues i dues de les veus més clares d'aquells anys de radicals transformacions polítiques i socials. La primera va tenir la sort de gaudir de la Segona República, peró el preu va ser patir la guerra; la segona va néixer en plena postguerra i la Transició va ser l'escenari de la seva efervescéncia literária. Les dues van morir de cáncer el mateix any, el 1991. Aquest passeig per les seves vides i les seves obres va a la recerca dels territoris que els són comuns, com la ciutat de Barcelona, el teatre, el periodisme, el catalanisme i, evidentment, el feminisme, que les ha convertit en dues baules imprescindibles de la nostra genealogia femenina.
18,04 €
Ver producto
Valencia (Valencia)
Els fonaments de la literatura contemporània al País Valencià (1900-1939) Autoria: Vicent Simbor i Roig Editorial: Institut de Filologia Valenciana i Publicacions de lAbadia de Montserrat, 1a edició, 1988 Pàgines: 246 ISBN: 0 Preu: 10 euros El venc a València. També per correu contra reemborsament ( despeses denviament)
10 €
Ver producto
Madrid (Madrid)
Melindros, la recopilación de 4 años de miniartículos de Montserrat Roig en El Periódico de Cataluña Melindros, la recopilación de 4 años de miniartículos de Montserrat Roig en El Periódico de Cataluña Gastos de envío para España por correo certificado: 5 euros.
Ver producto
Badalona (Barcelona)
Digues que m'estimes encara que sigui mentida(Montserrat Roig). Boris I, rei d'Andorra(Antoni Morell). Els rius de Babilònia(Gabriel Janer Manila). Gaeli i l'home de Déu (Pere Calders). Les nits perfumades(Manuel Joan i Arinyó). País d'Italia(Vicenç Villatoro). Els hereus de la terra(Manuel Bofarull). La modificació(Michel Butor). Cada libro 2 eur.
2 €
Ver producto
Polinyà (Barcelona)
Piso de dos dormitorios (1 doble y otra individual) y un cuarto de baño de 4 piezas con bañera. Se encuentra en la segunda planta con ascensor, situado en la localidad de Polinyà, en la provincia de Barcelona. La vivienda está distribuida en salón-comedor con acceso a balcón, cocina americana y vestíbulo. La vivienda cuenta con ventanas de aluminio, suelos de parquet y gres, puertas interiores de madera de pino, cocina equipada... Todo ello en excelente estado de conservación. Vivienda lista para entrar a vivir. Bien ubicado en el centro de Polinyà y con todo tipo de comunicaciones por carretera y transporte público. A pocos minutos de la parada de autobús 'Ctra. de Sentmenat - Montserrat Roig' y con fácil acceso por carretera (B-142). Todo tipo de servicios en la zona como centros de salud, centros educativos, comercios, restaurantes, etc...
127.500 €
Ver producto

4 fotos

España
¿Qué tienen en común Carmen de Burgos, Sofía Casanova, Victoria Kent, Clara Campoamor, Margarita Nelken, María Teresa León, Elena Fortún, Dora Maar, Gerda Taro, Tina Modotti, Carmen Laforet, Pilar Miró, Carmen Díez de Rivera, Montserrat Roig, Carmen Alborch y Soledad Puértolas? Todas ellas son mujeres transgresoras de su tiempo que, con su capacidad y compromiso, defendieron la posición de la mujer dentro de los círculos artísticos, intelectuales y políticos. Inmaculada de la Fuente nos muestra, a través de las biografías de estas dieciséis mujeres, las transformaciones políticas, económicas y sociales tanto de España como de los demás países donde estas intelectuales dejaron la huella de su talento. Sus actitudes sutiles, desenfadadas y contestatarias cimentaron el camino para que otras mujeres tomaran como modelo esa osadía. Por eso, ellas representan el espíritu reivindicativo del espacio femenino en un ambiente claramente dominado por los hombres. En este libro no solo presenciamos la vida y obra de estas mujeres, sino la importancia de sus acciones, la trascendencia de sus ideas y sus trayectorias «canónicas » y acordes a su tiempo. Sus vidas llenas de fuego y vértigo encarnan de forma indiscutible la inspiración y el talento.
24,70 €
Ver producto
España
L'única biografia autoritzada d'Isabel-Clara Simó ens mostra, en tota la seva dimensió, una vida intensa dedicada a les lletres catalanes i a la defensa de les llibertats nacionals. Alcoiana de naixement, valenciana de cor i catalana per convicció, Isabel-Clara Simó ha estat una de les escriptores més prolífiques i estimades per lectores i lectors de totes les edats. En els més de quaranta anys de traject.ria literària, va cultivar amb èxit tots els gèneres i va contribuir a normalitzar la lectura en català. El seu compromís amb la llengua catalana i amb el feminisme va ser constant i el va defensar des de tots els fronts: l'ensenyament, el periodisme, l'escriptura i la lluita social i política. El bi.graf Jordi Tormo va conversar amb Isabel-Clara Simó en la recta final de la seva vida, i s'ha submergit en els seus arxius personals, els llibres i els records d'amics i familiars per elaborar un retrat íntim i poderós, un bell homenatge a una personalitat apassionada, tenaç i vital. Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa reconstrueix els inicis de l'autora, les seves lluites, els seus vincles i la seva relació amb altres creadors com Montserrat Roig, Maria Aurèlia Capmany, Pilar Aymerich, Ovidi Montllor, Antoni Miró, Salvador Dalí o Joan Fuster, entre molts d'altres. El resultat és aquest petit tresor ple de fotografies i records, que recull les últimes confessions d'Isabel-Clara Simó i ens descobreix el seu vessant més personal i la profunditat del seu llegat. «Entreu en aquestes pàgines condensades de passió i de talent literari, de sensibilitat i de fermesa, endinseu-vos en el món amplíssim de la Isabel-Clara Simó: legere aude!» Núria Cadenes
18,04 €
Ver producto
España
Aquest llibre recull els pensaments de cent catalanes que han reflexionat sobre l'art, el procés creatiu i el paper de les dones en la producció artística. Des del segle XIX fins als nostres dies. Des de Rosa Sensat fins a Txell Bonet, passant per Caterina Albert, Aurora Bertrana, Montserrat Roig, Sol Picó, Natza Farré i Lita Cabellut, entre moltes altres. Un centenar de textos seleccionats que resulten especialment inspiradors i que ens fan pensar sobre el fet artístic i sobre l'art de viure. Una festa dels sentits i del pensament, amb dones que han marcat el seu temps i que han alÇat la veu per fer evolucionar la societat.
20,89 €
Ver producto
España
Escriptor brillant i polifacétic, Eugeni Xammar va ser una gura fonamental del periodisme catalá de la pri¡ mera meitat del segle xx. Dotat d'una llibertat d'esperit absoluta, va posar a la seva carrera periodística després de la Guerra Civil, i va exercir com a traductor ns a la mort. De Josep Pla a Jorge Semprún, de Francesc Pujols a Montserrat Roig, d'Armand Obiols a Joan de Sagar¡ ra, van ser moltes les persones que van deixar per escrit l'impacte que els havia produït conéixer o llegir un home d'una personalitat tan imponent i carismática. Les cartes aplegades en aquest volum, escrites al llarg de prop de setanta anys, donen al lector l'oportunitat de retrobar la veu inconfusible de Xammarcom a corresponsal a Ber¡ lín durant l'adveniment del nazisme, diplomátic durant la Guerra Civil o traductor errant a l'exilii de gaudir així de la sagacitat, la franquesa i la desimboltura amb qué observava el món.
24,70 €
Ver producto
España
«Dones que van gosar» és una bona manera de caracteritzar les deu autores que integren Viatgeres i escriptores. Totes van escriure la seva própia história, al marge de la história oficial masculina, com reclama l'escriptora nigeriana Chimamanda Ngozi Adichie. Lady Mary Wortley Montagu a Constantinoble, la princesa Ekaterina Romanovna Dashkova a Europa, Mary Wollstonecraft a Escandinávia, Florence Nightingale a Egipte, Mary Kingsley a Africa, Edith Wharton a FranÇa, Gertrude Bell a Arábia Saudita, Vita Sackville-West a Pérsia, Aurora Bertrana a la Polinésia oriental i Montserrat Roig a Leningrad constitueixen una mostra variada de la preséncia de les dones en la cultura literária viatgera de diverses époques. Amb elles, Pilar Godayol fa un petit homenatge a totes les dones que van tenir el coratge d'anar a contracorrent, que van gosar.
17,10 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Chica joven de 29 años con dos niños, con experiencia en limpieza y cuidado de ancianos y niños. Se ofrece para servicios en: Limpieza de hogar, cuidado de ancianos, cuidado de niños, tareas, recados... Seria y puntual con ganas de trabajar. No fumadora, con vehículo propio. Montserrat y alrededores. Jessig.roig@gmail.com 601454508
7 €
Ver producto
El Prat de Llobregat (Barcelona)
Vivienda compuesta de 3 habitaciones dobles, salón comedor independiente, cocina independiente bien conservada, con muebles de roble y salida al lavadero, baño completo de 3 piezas con bañera. Situada en la zona centro, muy cerca del casco antiguo de El Prat, entre la Avda. VERGE de MONTSERRAT y la Ctra. de la MARINA, muy cercano a la Pl. ROIG BADIA (conocida como la Pl.de los farolillos) y de la oficina de Correos. A pocos minutos de la estación de metro de LAS MORERES de la línea 9 (la naranja). En su entorno hay todo tipo de servicios, zonas de recreo, restauración, tiendas de alimentos y supermercados, gestorías y plazas donde los niños pasan ratos de diversión. Centros educativos del ámbito público, CEIP JOAN MARAGALL, SANTIAGO, HONORABLE JOSEP TARRADELLAS, IES SALVADOR DALÍ, (EOI) ESCUELA OFICIAL DE IDIOMAS. Desde GESNOVA le ofrecemos un asesoramiento integral y personalizado, y le facilitamos las gestiones para la obtención de su hipoteca. SIN COMISIÓN DE AGENCIA A EL COMPRADOR.
180.000 €
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2021 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es