-
loading
Solo con imagen

Contes libro

¿Cuánto tiempo llevas con voluntad de adquirir contes libro? Nosotros disponemos una categoría de imagen, libros y sonido con gran variedad de anuncios con estos artículos. Resulta normal estar con dudas en el momento en el que vas a comprar algo de esto, y debido a lo cual estos otros objetos parecidos pueden ayudarte a encontrar lo que quieres: tapa o perfecte estat. Para varias personas vender o comprar un dispositivo sin usar de imagen o un libro usado en nuesto portal de anuncios clasificados. Es perfecto para cualquier usuario que quiere comercializar artículos, audiovisuales o de lectura, anunciando avisos sin coste alguno. Para nuestros especialistas en productos audiovisuales y libros de papel, es importante tener distintas compañías, y por ello deberías de observar algunas cosas que tenemos como proyectores, monitores, videocámaras, videograbadoras, teles, equipos de audio, altavoces y equipo de grabación de audio. Al final, lo esencial es no dudar en que estás adquiriendo suministros de alta calidad a un fantástico importe o vender algo a personas fiables que vayan a pagar.


Listado top ventas contes libro

CONTES CLASSICS PER SEMPRE (INFANTIL CATALÀ) - 9788498672763: 000
  [Leer más]
  Amazon Ver precios
  CONTAR LA VERDAD (EDICIONES B)
   [Leer más]
   Amazon Ver precios
   SEXUALIDAD CONTADA PARA NIÑOS Y NIÑAS (MI PRIMER LIBRO DE...)
    [Leer más]
    Amazon Ver precios
    1, 2, 3, ¡A CONTAR CACAS! (CASTELLANO - A PARTIR DE 3 AÑOS - ÁLBUMES - CUBILETE)
     [Leer más]
     Amazon Ver precios
     APRENDE A CONTAR CON POCOYÓ: LIBRO CON PIEZAS ENCAJABLES (POCOYO)
      [Leer más]
      Amazon Ver precios
      NADIE ME CONTÓ (FICCIÓN)
       [Leer más]
       Amazon Ver precios
       LA HISTORIA DE ESPAÑA CONTADA CON SENCILLEZ
        [Leer más]
        Amazon Ver precios
        LA VIDA CONTADA POR UN SAPIENS A UN NEANDERTAL (HISPÁNICA)
         [Leer más]
         Amazon Ver precios
         HISTORIA DE ESPAÑA CONTADA PARA ESCÉPTICOS: 7 (DIVULGACIÓN)
          [Leer más]
          Amazon Ver precios
          LA HISTORIA DE ESPAÑA COMO NUNCA ANTES TE LA HABÍAN CONTADO: UN LIBRO DE ACADEMIA PLAY
           [Leer más]
           Amazon Ver precios
           España (Todas las ciudades)
           Libro El fantasma de Canterville i altres contes - Libro El fantasma de Canterville i altres contes. Usado una vez para clase. En catalán.
           40 €
           Ver producto
           España (Todas las ciudades)
           Contes per a l'hora de les postres - Libro '' Contes per a l'hora de les postres'' de María Dolors Alibès. Libro en catalán. A partir de 11 años.
           30 €
           Ver producto
           España
           Contes per al cap de setmana és un llibre per a ser llegit respirant a fons, lentament i pausada, deixant que les paraules ressonin en la nostra interioritat. És un llibre per a ser escoltat des del silenci del cos. Per establir el diáleg educatiu de la interioritat, airejar l'inconscient i potenciar l'immens tresor que guarda posant-lo al servei del ser, no hi ha res més escaient que els relats de contes, faules i paràboles. El llenguatge simb.lic copsa perfectament el nen que tots som. El llibre que teniu a les mans vol ser una eina pedag.gica que, combinant el gaudi i la reflexió, ajudi el lector a deixar-se interpel·lar pel missatge d'esdevenir infants en una societat tan 'manipuladament adulta'.
           8,55 €
           Ver producto
           Sant Joan Despí (Barcelona)
           Libro Contes per a un mon millor (catalán), de Enric Larreula, editorial Magrana, 81 págs., tapa blanda.
           10 €
           Ver producto
           España (Todas las ciudades)
           LIBRO "CONTES JAPONESOS" NUEVO. ED. EDEBE. AUTORAS: ANNA GASOL Y TERESA B. EDITORIAL: EDEBE TAPA DURA.
           9,80 €
           Ver producto
           España
           Contes de bona nit per a nenes rebels 2 reuneix cent noves históries de dones extraordináries de tot el món. Des de Beyoncé, passant per JK Rowling, fins a Madonna; des Rigoberta Menchú passant per Nefertiti fins Isadora Duncan, retratades per les 50 il·lustradores més importants de tot el món. Després de l'éxit i el fenomen creat pel primer llibre a tot el món, la selecció d'históries d'aquest segon volum ha estat realitzada amb les aportacions de la gran comunitat de lectors i lectores que #RebelGirls ha creat. Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
           18,95 €
           Ver producto
           España
           Contes per explicar en 1 minut és el llibre del moment. Per diverses raons. Una: ha arribat l'hora de recuperar el plaer d'explicar históries. Dos: conté cápsules de literatura que reflecteixen el món actual amb astúcia, humor i integritat. Tres: són minicontes i ja se sap que ningú va sobrat de temps per llegir. Quatre: humor a dojo. Cinc: Bermejo + Gallardo, no cal dir gran cosa més. Sis: és perfecte per a pares i mares estressats, marrecs trapelles, adolescents eterns, executius necessitats d'esbarjo, pescadors d'históries, oradors compulsius, regaladors fins, llegidors de metro, mestres i cangurs, alienígenes terrestres i, sobretot, per a tu, que el tens a les mans.
           18,90 €
           Ver producto
           España
           Contes egipcis per a l'eternitat ofereix al lector unes primícies detallades, en literatura comparada, de com els grans autors de tots els temps van inspirar-se en uns textos nascuts a les terres egípcies, ara fa uns 4.000 anys, com a fonts dels personatges «clássics» i bíblics immortals. Sinuhe, al final de la seva vida, després d'haver fugit d'Egipte, poble rere poble, fins el país de Retenu (Canaan-Síria), torna a retrobar-se amb el faraó. Moisés tenia vuitanta anys i Aaron vuitanta-tres quan anaren a parlar amb el faraó. Jesús trepitja, en el seu incansable viatge per tota la geografia Palestina, fins i tot els països estrangers, com les ciutats fenícies de Sidó i Tir, o bé Cesarea de Filip, abans de tornar a Jerusalem. Ulisses, Jonás, Pau, seguint també el mateix patró literari, amb naufragi inclós, no acaben d'arribar mai a destinació. Vides paral.leles calcades d'unes fonts egípcies de primer or¬dre, best-long sellers sense parió: El Náufrag i Sinuhe l'egipci.
           12,35 €
           Ver producto
           España
           Contes que comprenen una diversitat de temes relacionats amb el nostre folklore, amb la vida i amb la educació del nen/a, que li ajudará a coneixer la nostra cultura popular.
           5,69 €
           Ver producto
           España
           Contes del tránsit vers la llibertat: dones a la cruïlla de l'antigor i la modernitat, de la tradició i la diferéncia, bressolades per la nostálgia i empeses pel repte; dones corpreses per una vida somiosa, encarades a les trampes de la realitat. Dones valentes en un món indiferent, cantellut, republicanes a la postguerra, princeses de subtils reialmes, catalanes a l'estranger i estrangeres al seu propi país, dones cobejades, bandejades, que esdevenen marbre i en reneixen.
           14,25 €
           Ver producto
           España
           Amb aquest llibre farem LA VOLTA AL MON EN 80 CONTES llegint alguns dels relats populars més famosos dels cinc continents. Contes tradicionals que han estat conservats, enriquits i transmesos, oralment primer i per escrit més tard, al llarg de milers d'anys.Ens sorprendran els contes d'animals, quedarem bocabadats amb els protagonistes dels contes de fantasia plens de bruixes, fades i altres éssers, riurem o notarem calfreds amb els contes de costums, que ens ensenyen el pes de la tradició de cada poble, i comprendrem millor el nostre món amb contes dels orígens, en els quals l'enginy popular ens explica tantes i tantes curiositats.Un llarg i divertit viatge després del qual ens costará tancar el llibre.
           14,21 €
           Ver producto
           España
           El 1981 es publica per primer cop en volum Históries de la má esquerra i altres narracions, obra que recull els setze contes que Jesús Moncada havia elaborat durant la década anterior: quatre contes guardonats el 1971 amb el premi Joan Santamaria titulat Históries de la má esquerra (1973); quatre contes més, Narracions de l'Ebre, amb qué havia obtingut el premi Jacme March de 1980; i una tercera secció intitulada Cróniques de la sirga, amb els vuit contes restants. L'origen heterogeni d'aquest primer recull de contes, resultat d'una gestació llarga i intermitent, es diluirá formalment quan s'elimini la divisió en seccions de la primera edició, i amb la supressió del sintagma del títol «i altres narracions».En Históries de la má esquerra veiem desfilar un seguit de personatges, alguns de tendres, d'altres que es mouen entre el més enÇá i el més enllá, de manera inquietat o de manera despreocupada i intranscendent. Uns personatges que si bé majoritáriament desfilen pels cafés i carrers d'una vila riallera estesa a la banda esquerra de l'Ebre, quan poden també passegen en tramvia pels carrers de la Barcelona dels anys finals de la década de 1960.Estudi preliminar amb propostes de treball i de comentaris de text a cura d'Héctor Moret, professor de llengua i literatura a l'ensenyament secundari i investigador de la llengua i la literatura catalanes a l'Aragó.L'EDICIO DIGITAL D'AQUEST LLIBRE NO INCLOU L'ESTUDI PRELIMINAR I LES PROPOSTES DE TREBALL.
           11,35 €
           Ver producto
           España
           Ola Yevguénieva, Véra-Margarita Abansérev, Vitali Kroptkin, Aleksandr Vólkov i Iosif Bergxenko eren per a mi uns escriptors desconeguts abans que Anastássia Maxímovna em fes arribar els seus contes. Per a mi, formen part d una ficció sobre una ficció. Tot el que s esdevé en els seus relats acaba configurant la história d un territori i d un país que podria ser imaginari. Fins i tot en la realitat, ¿no podria ser susceptible d ésser pensada com una enorme fábula, la história de Rússia del darrer segle i mig Un país tan gran que sembla mentida que pugui existir, amb unes epopeies d una magnitud inconcebible i que ha provocat i patit sismes que es noten arreu del globus I com si aquesta ficció només es pogués entendre des de la ficció, aquests contes descriuen un arc históric que va des d aquell principi dels temps que és el segle XIX fins les línies aéries de baix cost. Des de la recreació d algunes fábules tradicionals fins la difícil relació de Rússia amb el segle XXI. Els contes parlen de Rússia des de Rússia, lluny dels corrents que intenten fer desaparéixer el lloc en el no-lloc o diluir el jo i el nosaltres en les societats líquides. Són contes físics, concrets, els personatges no tenen ni les angoixes existencials franceses, ni la ironia servil, ni el postmodernisme ubic que dilueix formes i identitats
           17,10 €
           Ver producto
           España
           L'any 1955, l'extraordinari recull de contes Cróniques de la veritat oculta feia reaparéixer Pere Calders, exiliat a Méxic, en el panorama de la literatura catalana. Més endavant, l'obra teatral Antaviana (1978), muntada per Dagoll Dagom a partir dels seus textos i la publicació d'Invasió subtil i altres contes el mateix any van convertir Calders en un autor reconegut i ámpliament llegit. Els seus contes, aplegats íntegrament en aquest volum, són obres mestres del génere fantástic, en qué el capteniment natural i quotidiá dels personatges davant la irrupció de l'insólit o inexplicable posa en qüestió la frontera entre el real i l'absurd, i la desplaÇa a les convencions de la nostra percepció del món. Portadors d'un humor desencantat singularíssim i amable, amb el deixant particular d'ironia i de tendresa que Calders va convertir en marca de fábrica, aquests contes el situen entre els grans creadors universals del génere.
           14,15 €
           Ver producto
           España
           Els Contes cabalístics són un document de primer ordre dins l'hassidisme, un moviment divers i plural arrelat en les tradicions més esotériques de la religió jueva. L'hassidisme es pot entendre com l'evolució lógica dels diferents corrents místics d'época medieval fruit de la necessitat sentida de renovació espiritual del judaisme. L'experiéncia mística hassídica proposa la integració plena de l'individu en el cosmos. Lluny dels dualismes clássics, l'hassidisme concep la corporalitat com un dels múltiples aspectes del diví. Els actes quotidians s'han de retornar a la dimensió sagrada de la qual provenen. En l'hassidisme, els contes són un dels elements centrals en la transmissió del missatge espiritual. Nahman de Bratslav (1772-1810) fou un místic i un profeta visionari ucraïnés que emprá amb profusió la simbologia cabalística i la cosmovisió que li és inherent per tal de mostrar, mitjanÇant narracions paradigmátiques, les veritats d'ordre espiritual i diví que conformen la seva perspectiva cosmológica. Escriví els tretze contes cabalístics canónics entre l'estiu del 1806 i la primavera del 1810. Els contes pretenen apropar els membres de la comunitat jueva al més-enllá, a la preséncia divina, sempre present peró esquiva. Els textos del rabí Nahman de Bratslav esdevenen auténtiques creacions literáries d'una gran complexitat i, alhora, d'una profunda dimensió espiritual.
           33,25 €
           Ver producto
           España
           Ola Yevguénieva, Véra-Margarita Abansérev, Vitali Kroptkin, Aleksandr Vólkov i Iosif Bergxenko eren per a mi uns escriptors desconeguts abans que Anastássia Maxímovna em fes arribar els seus contes. Per a mi, formen part d'una ficció sobre una ficció. Tot el que s'esdevé en els seus relats acaba configurant la história d'un territori i d'un país que podria ser imaginari. Fins i tot en la realitat, ¿no podria ser susceptible d'ésser pensada com una enorme fábula, la história de Rússia del darrer segle i mig Un país tan gran que sembla mentida que pugui existir, amb unes epopeies d'una magnitud inconcebible i que ha provocat i patit sismes que es noten arreu del globus... I com si aquesta ficció només es pogués entendre des de la ficció, aquests contes descriuen un arc históric que va des d'aquell principi dels temps que és el segle XIX fins les línies aéries de baix cost. Des de la recreació d'algunes fábules tradicionals fins la difícil relació de Rússia amb el segle XXI. Els contes parlen de Rússia des de Rússia, lluny dels corrents que intenten fer desaparéixer el lloc en el no-lloc o diluir el jo i el nosaltres en les societats líquides. Són contes físics, concrets, els personatges no tenen ni les angoixes existencials franceses, ni la ironia servil, ni el postmodernisme ubic que dilueix formes i identitats...
           17,10 €
           Ver producto
           España
           Recull de contes per a 10 anys on la meitat dels contes són de temps passats i l'altra de temps actuals. Els contes del dret ens expliquen fets de temps passats, com la del monstre de gel, la noia bisó o els indis Cua de Rata i Pot de Verí. Els contes del revés, en canvi, ens fan viure hist.ries més actuals, com la d'un gos perdut, una escola amb alumnes de diverses races o uns músics que toquen al metro. L'autor els dedica respectivament a tots aquells lectors a qui agrada pensar que en el temps de l'antigor la màgia i la meravella regien la vida dels humans i a tots aquells lectors que intenten descobrir què hi ha de màgic i meravellós a la vida d'avui, que alguns troben poc apta per a somniar i imaginar.
           10,44 €
           Ver producto
           España
           El volum conté una selecció de fragments narratius breus extrets de tres obres de Ramon Llull -el RomanÇ d'Evast e Blaquerna, el Llibre de meravelles i l'Arbre exemplifical, de l'Arbre de ciéncia- amb la voluntat de construir una antologia «d'aquestes petites joies de la imaginació i l'habilitat» de Llull, per dir-ho amb paraules de Jordi Rubió i Balaguer. Els exemples són un dels aspectes de l'obra lul·liana més adaptables al gust modern, que queden transformats aquí en un llibre de contes. Per fer-los propers al públic actual, se n'ha modernitzat la llengua i s'han intitulat amb enunciats que sovint no tenen res a veure ni amb Ramon Llull ni amb l'edat mitjana. «La finestra indiscreta», «El tercer home» o «Crim i cástig» són alguns dels contes que formen part del conjunt aplegat aquí, un conjunt que fascinará totes aquelles persones que encara es complauen a sentir explicar históries.L'autor més célebre i més internacional de l'edat mitjana catalana mai no va escriure un llibre titulat Contes exemplars ni tampoc va fer un recull d'exemples com el que presentem. El volum és gairebé un «invent», que a Ramon Llull possiblement no se li hauria acudit mai de fer.
           11,35 €
           Ver producto
           España
           El Gran Llibre dels contes amb valors pot comenÇar a acompanyar-te i a engrescar-te des del primer relat. Tots els contes que llegim, fins i tot els que podríem pensar que són plens de fantasia i que són irreals, tenen, més oculta o més evident, alguna cosa que ens pot ajudar a ser diferents, bé perqué hi descobrim qué té de positiu un valor per conviure amb els altres o bé perqué ens permet desenvolupar o potenciar la nostra mateixa manera de ser. ComenÇa el llibre per qualsevol conte o llegeix-lo des del principi; hi descobrirás históries d autors com Rudyard Kipling, els germans Grimm, Charles Perrault, Hans Christian Andersen, Félix María de Samaniego, Oscar Wilde o Jacint Verdaguer, a més d altres procedents de les tradicions populars dels EE.UU., la Xina, Rússia, Grécia, la India, Polónia i d altres països. A cada conte destaca un valor essencial, que et será fácil d identificar i de comprendre. Un títol com Els músics de Bremen et fará pensar en l Amistat; El sabater i els follets, en la Justícia; El príncep feliÇ, en la Generositat; L arbre de les llavors d or, en l Ecologia; El consell de les rates, en el Compromís, o El gat amb botes, en la Iniciativa... i així fins a vint-i-sis contes meravellosos.
           15,19 €
           Ver producto
           España
           Recull aquesta antologiatres dels contes més destacats i coneguts d'Oscar Wilde: El Príncep Feliç, El rossinyol i la rosa i El gegant egoista. En aquests contes es poden trobar alguns dels temes que més preocupaven l'autor: l'egoisme, la desigualtat i el sofriment, i com corregir-los amb l'amor, la compassió i la generositat. Tres commovedors relats, bellament il·lustrats per l'Albert Asensio, tal vegada tristos i inquietants per. plens de màgia i poesia. Encara que algunes de les obres de Wilde puguin semblar en l'actualitat poc encertades; situades en el context on va viure, eren proves de la genialitat d'un autor que, tot i ser molt admirat i conegut en alguns sectors, no acabava d'encaixar en la seva societat. Molts dels seus contes, amb caire moralista, són la resposta enfront dels paràmetres preestablerts d'una societat encara molt conservadora.
           14,25 €
           Ver producto
           España
           «De petita, vivia meravellada», recordava Mercè Rodoreda. Aquell món ple de fantasia, imaginació i innocència és el que reflecteixen els contes infantils d'aquest volum. La noieta daurada i altres contes recull les narracions infantils de Mercè Rodoreda, la faceta menys coneguda de la seva obra. Publicats originalment al diari La Publicitat i la revista Moments entre 1935 i 1937, són textos increïblement innovadors, en els quals l'autora juga amb els límits de la realitat i la ficció i ens proposa un viatge ple d'emocions a un univers natura i màgic farcit d'animals i persones, per. també de fades, bruixes o sirenes. Aquests contes ofereixen sempre perspectives noves i originals que fan més atractiu l'imaginari tradicional.
           19 €
           Ver producto
           España
           Tots els contes de Montserrat Roig. Aquest volum, un viatge apassionant a través de la narrativa breu de Montserrat Roig, de la ironia a la reflexió serena i poètica, aplega per primera vegada tots els contes de l'escriptora: els 'retalls i esbossos impressionistes' de Molta roba i poc sabó... i tan neta que la volen i amb els que va guanyar el Premi Víctor Català, els vuit relats publicats amb el títol El cant de la joventut i els contes publicats en premsa en els últims anys de la seva vida, triats per Roger Sempere. Amb il·lustracions de Sonia Pulido.
           19,86 €
           Ver producto
           España
           Tot i ser conegut principalment grácies a novel·les com Josafat, Jo! Memóries d'un metge filósof o la trilogia Entre la terra i els núvols (L'hereu, El vagabund i L'impenitent), Prudenci Bertrana és un dels contistes més prolífics de la literatura catalana de la primera meitat del segle xx. Els seus primers contes van ser escrits el 1899 i els últims, el 1937, en plena guerra civil i només quatre anys abans de la seva mort. Gairebé quatre décades, per tant, de producció ininterrompuda, que sumen un centenar llarg de narracions d'extensió molt diversa. Aquest volum aplega, per primera vegada, la narrativa breu completa de Prudenci Bertrana. El lector hi trobará tots els reculls de contes publicats en vida de l'autor, els que van aparéixer en diaris i revistes i no s'havien tornat a publicar i, fins i tot, algunes narracions inédites fins ara, que Bertrana va radiar entre els anys 1936 i 1937. Tot i que bona part d'aquests contes ja apareixien al volum d'Obres completes de Bertrana, publicat per Selecta el 1965, Agnés Prats ha portat a terme una laboriosa tasca de restitució dels textos originals que ens permet recuperar tota la riquesa del léxic inesgotable de Bertrana i el seu estil més genuí.
           34,20 €
           Ver producto
           España
           Donem la benvinguda als quinze autors i contes finalistes que, encapçalats pel relat de Rosa Gurrera, formen les millors obres presentades en la vint-i-sisena edició del premi Vent de Port. El guardó és convocat des de 1994 per l'associació cultural, recreativa i juvenil La Casa del Sol Naixent, de Tremp. Ara, amb més d'un quart de segle de feina i dedicació, Vent de Port i els seus reculls de contes comencen una nova etapa del premi, més madura i consolidada. Així, demanem a tots els lectors interessats en la literatura catalana que ens acompanyin de nou aquest any i tots els que queden per venir. Volem fer esment també a la resta de contes i autors que han quedat fora del recull. Tots els originals rebuts d'arreu dels Països Catalans destaquen per una gran qualitat. Aquesta selecció de contes serveix, doncs, per demostrar, un cop més, la bona salut i vitalitat de la narrativa curta arreu del territori català. Esperem que amb aquesta lectura us deixeu endur per aquest vent de port que ara us bufa a cau d'orella.
           15,19 €
           Ver producto
           España
           La meva Cristina i altres contes és un recull unitari format per setze contes que Rodoreda publicá el 1967 amb una voluntat de renovar el génere. L'escriptura, treballada i intensa, i una imaginació poderosa han donat com a resultat uns contes d'abast universal que s'allunyen de la crónica i del realisme estricte i conviden el lector a universos singulars marcats per una fantasia ben personal, d'una auténtica creadora.Carme Arnau, escriptora i crítica literária, ha centrat els seus treballs en la literatura catalana contemporánia i, de manera especial, en l'obra de Mercé Rodoreda, a la qual ha dedicat nombrosos articles i assaigs guanyadors de diversos premis, com el Crítica Serra d'Or, el Josep Vallverdú i el de la Fundació Mercé Rodoreda, entre d'altres. Actualment dirigeix la publicació de l'Obra completa de la novel·lista, d'Edicions 62.
           10,39 €
           Ver producto
           España
           Es hora d'anar dormir, peró qué podem fer quan ens costa agafar el son Els contes de la Mare Ossa narren históries senzilles de la nit que, entre xiuxiuejos, ajuden els més petits a allargar aquest moment mágic d'abans d'anar a dormir. El bosc es prepara per dormir: els peixos, les formigues, l'ermini... La guardiana de la nit els recorda amb el seu gong que «ja és hora de dormir» i que demá els espera un món de sorpreses. No obstant aixó, no tots aconsegueixen agafar el son. De vegades la nit cau de sobte, just quan l'aventura tot just ha comenÇat. D'altres, simplement, els ulls es queden oberts com els d'una óliba. Qué es pot fer per travessar la nit fins al matí Els personatges creats per Kitty Crowther irradien tendresa, mágia i poesia. La nit dels seus contes és tan fosca com un misteri, i al mateix temps, brilla amb un rosa lluminós que recorda que el crepuscle també és l'hora de la fantasia, dels somnis estranys i dels secrets meravellosos.
           14,15 €
           Ver producto
           España
           En aquest llibre trobarás contes i llegendes que formen part de la cultura catalana de temps enÇá. Contes com en Patufet, el Gegant del Pi, la Castanyera, el Tió de Nadal, el Sastre Valent, i llegendes com Sant Jordi, el Timbaler del Bruc, el Comte Arnau i en Serrallonga, permetran descobrir boniques i emocionants históries de la nostra terra a petits i no tan petits. Históries de sempre, i per a sempre.
           15,14 €
           Ver producto
           España
           Ens els dos intensíssims últims anys de la seva vida (1955-1957), Giuseppe Tomasi di Lampedusa va escriure no tan sols El Gattopardo sinó també tres contes i una peça autobiogràfica. No ha estat fins fa poc, per., gràcies a la troballa de diversos manuscrits originals, que s'han pogut editar amb tot el rigor que mereixen. El present volum s'obre amb «Records d'infantesa», escrit l'estiu del 1955 i que constitueix unes petites mem.ries. I el segueix «L'alegria de la llei», un breu ap.leg de to i mesura perfectes. Ara bé, el conte més cèlebre del recull és «La sirena»: la hist.ria del vell professor La Ciura, que de jove va conèixer l'amor de la sirena i no el va poder oblidar mai. Tanca el llibre «Els gatets cecs», dels tres contes el més proper a la matèria d'El Gattopardo i que sembla que podia ser el començament d'una altra novel·la. Realitat i ficció, hist.ria i mite i literatura, de la mà del finíssim observador i incomparable estilista que era Tomasi di Lampedusa, fan d'aquest llibre evocador una delícia. Introduccions de Gioacchino Lanza Tomasi. Edició revisada i ampliada a cura de Nicoletta Polo.
           17,95 €
           Ver producto

           Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2021 www.clasf.es.

           MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es