Classes repas primaria

-
loading
Solo con imagen

CLASSES REPÀS

Sóc estudiant d'Humanitats per la UOC, m'ofereixo per fer classes de repàs personalitzades. Primària, E.S.O i algunes assignatures de batxillerat. Consultar preu segons el curs.
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA

Hola! Sóc la Paula, sóc pedagoga i m'ofereixo per donar classes de repàs a infants. Així com també fer jocs dinàmics i aprendre jugant!
España (Todas las ciudades)

10 €

ES DONEN CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA FINS A 2ON.ESO

Es donene classes de reforç per poder millorar els teus coneixements i aptituds. Si vols superar-te, truca'm. Ver todos los anuncios de Marta
España (Todas las ciudades)

CANGUR I/O CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA I ESO

Sóc una estudiant de primer de carrera del Tecnocampus a Mataró. Pels matins estic lliure i m'ofereixo per fer de cangur a aquelles famílies que ho necessitin o per classes de repàs. (El preu és negociable)
España (Todas las ciudades)

10 €

REPÀS ESCOLAR

Classes de primària, eso i batxillerat, de totes les assignatures i anglès i francès. Ver todos los anuncios de Nati Badia
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS, ANGLÈS, PRIMARIA I ESO

Estudiant de 2n de batxillerat sofereix per donar classes de repàs. Primaria i ESO. Bon nivell danglès (Advanced level actualment cursant Proficiency). Bones notes en física, química y matemàtiques. Zona Esplugues
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Classes de repàs de primària i secudària. Mates, català, castellà, anglès, alemany, ciències o dibuix. En grup o individuals. Sóc titulada i amb experiència.
España

CLASSES PARTICULARS I DE REPÀS

Classes de repàs de Primària i Secundària (1r, 2n i 3r ESO) a Sant Quirze del Vallès. Alumna de 1r de Batxillerat Científic amb bones notes. Classes de reforç de català, castellà, matemàtiques, anglès, francès, socials, física i química i biologia. Ajudo a fer deures i/o estudiar. Disponibilitat: - dilluns, dimarts i dimecres tota la tarda. - divendres a partir de les 17h.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs per batxillerat científic, eso i primaria. 10€ l'hora. Podeu contactar amb mi per WhatsApp 649505202
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs a alumnes de primària i ESO. 8€/h Especialitat en química i matemátiques Els dies i les hores són escollides per lalumne
España (Todas las ciudades)

8 €

CLASSES PARTICULARS

Classes particulars de repàs a nens/es de primària. Obriu-me per privat per més informació.
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS / CLASES DE REPASO

Mestre titulat en Educació Primària per classes de repàs per a nens/es cursant primària o secundària. Preu a convenir. Girona o ciutats del voltant. Maestro titulado en Educación Primaria para clases de repaso para niños/as cursando primaria o secundaria. Precio a convenir. Girona o pueblos de alrededor.
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS

Estudiant d'educació infantil i primària ofereix classes de repàs a nens/es de primària i secundària de qualsevol de les matèries després de la jornada escolar a girona. Els horaris i el preu són a convenir. Adaptació de les classes segons les necessitats de l'alumne
España

CLASSES DE REPÀS

Bones! Sóc una estudiant de quart de carrera deducació primària. Mofereixo a fer classes de repàs a nens i nenes de primària. Tinc experiència de cinc anys donant classes i tots els meus alumnes han estat encantats, junts ens treurem un curs perfecte!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Als Pallaresos, alumna de 3r d'ESO. Faig classes de repàs per a alumnes de tots els cursos de primaria i 1r d'ESO. Vaig molt bé amb els estudis i sé explicar força bé i puc ensenyar formes de memorització per facilitar i optimitzar les hores d'estudi. Faig classes de totes les assignatures, inclòsa gramàtica d'anglès i conversa, música i preparació per l'ESO. Escolto propostes d'horaris. 1 classe d'una hora a la setmana 10€ 1 classe d'una hora i mitja a la setmana 14€ 2 classes d'una hora a la setmana 18€ 2 classes d'una hora i mitja a la setmana 28€ Envieu-me un missatge i si esteu interessats ens posem en contacte pel WhatsApp. Gràcies.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Faig classes de repàs a alumnes de primària o secundària. Las classes es farien al domicili de lestudiant, al meu, o en punt acordat com la biblioteca municipal. El preu de les classes varia depenent del lloc on es fa la classe (10-12€). Actualment estic estudiant a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el Batxillerat Social.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS/CLASES DE REPASO

Estudiant universitària ofereix classes de repàs a tots els nivells de primaria i secundària. Preus a convenir. Estudiante universitaria ofrece clases de refuezo a todos los niveles de primaria i ESO. Precios a convenir.
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS

Noia de 19 anys s'ofereix a fer classes de repàs. Tinc experiències anteriors amb nens d'ESO i primària. Disponible per fer repàs a domicli. Horari a pactar.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS MATARÓ I VOLTANTS

Alumne de primer de Batxillerat social ofereix classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària. Repàs de qualsevol matèria. Mataró i voltants. Disponibilitat horària àmplia. Preu per hora negociable. Classes a casa o a domicili. Interessats envieu e-mail o missatge via Whatsapp.
Barcelona (Barcelona)

8 €

CLASSES DE REPÀS.

M'ofereixo per impartir classes de repàs de primària i ESO de totes les matèries, a les tardes de dilluns a dijous. Tinc esperiència donant classes des de fa més de 5 anys. Per contactar 664194900, Gràcies!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS D'ANGLÈS I DE REPÀS

Hola! Sóc una nena que està fent 2n de Batxillerat Social amb bones notes. Ofereixo classes de repàs per nens de Primària i ESO. També ofereixo classes d'anglès: tinc el títol C1 (Advance) amb una calificació B. Preu per classe a negociar. Zona de Sants i em puc desplaçar per la vora. Qualsevol cosa no dubteu en preguntar!
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES DE REPÀS: LLENGUA CATALANA I LITERATURA

Professora interina, llicenciada en filologia catalana ofereix classes de repàs de llengua catalana per a estudiants de totes les edats: primària, eso, batxillerat, universitat. ZONA: LLEIDA I LES BORGES Telèfon: 690304751
Les Borges Blanques (Lleida)

15 €

CLASSES DE REPÀS, IDIOMES, PREPARACIÓ D'EXAMENS...

Donem cobertura a infants i joves des de primària fins a batxillerat. Preparem examens, fem classes de repàs, oferim cursos d'idiomes (anglès i francès)...
España (Todas las ciudades)

12 €

CLASSES DE REPÀS

Noia estudiant de segon de carrera s'ofereix per donar classes de repàs a estudiants de primària, ESO o batxillerat, especialment d'anglès, durant l'estiu i el curs escolar.
La Garriga (Barcelona)

CLASSES DE REPÀS/ CLASES DE REPASO

Sóc una noia de 18 anys amb la titulació de Batxillerat i actualment curso un grau universitari. M'ofereixo per a fer classes de repàs a estudiants de Primària, ESO, Batxillerat.
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REFORÇ PRIMÀRIA I ESO

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE CONVERSA/REPÀS D'ANGLÈS

Vols millorar el teu nivell d'anglès? Estudiant amb experiència ofereix classes de conversa o de repàs d'anglès per a estudiants de primària, ESO i batxillerat (TOTS ELS NIVELLS). Max Gasia (estudiant de Traducció i Interpretació).
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS I OPOSICIONS SECUNDÀRIA/FP

Es donen classes de repàs a qualsevol nivell escolar (primària, secundària, batxillerat, universitat, oposicions). Professor funcionari d'administració. Els preus varien segons el nivell educatiu. No dubtis en preguntar!!!!
España (Todas las ciudades)

1 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.