Classes repas primaria i

-
loading
Solo con imagen

CLASSES REPAS PRIMARIA I

Mira las ofertas de classes repas primaria i
[Leer más]

CLASSES DE REPÀS, ANGLÈS, PRIMARIA I ESO

Estudiant de 2n de batxillerat sofereix per donar classes de repàs. Primaria i ESO. Bon nivell danglès (Advanced level actualment cursant Proficiency). Bones notes en física, química y matemàtiques. Zona Esplugues
España (Todas las ciudades)

10 €

CANGUR I/O CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA I ESO

Sóc una estudiant de primer de carrera del Tecnocampus a Mataró. Pels matins estic lliure i m'ofereixo per fer de cangur a aquelles famílies que ho necessitin o per classes de repàs. (El preu és negociable)
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Classes de repàs de primària i secudària. Mates, català, castellà, anglès, alemany, ciències o dibuix. En grup o individuals. Sóc titulada i amb experiència.
España

CLASSES DE REPÀS PER PRIMÀRIA I ESO

Estudiant de 2n de bioquímica s'ofereix per fer classes de repàs a alumnes de primària i ESO. Faig repàs de totes les assignatures, ajudo amb els deures i amb allò que l'alumne/a necessiti. Nivell d'anglès: C1
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS MATARÓ I VOLTANTS

Alumne de primer de Batxillerat social ofereix classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària. Repàs de qualsevol matèria. Mataró i voltants. Disponibilitat horària àmplia. Preu per hora negociable. Classes a casa o a domicili. Interessats envieu e-mail o missatge via Whatsapp.
Barcelona (Barcelona)

8 €

CLASSES DE REFORÇ PRIMÀRIA I ESO

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE REFORÇ: PRIMÀRIA I ESO

Graduada en Ciències de l Educació Primària (menció anglès ) i amb màster en Psicopedagogia s ofereix a donar classes de repàs i reforç personalitzades a alumnes de Primària i ESO. Porto 6 cursos treballant a diferents escoles i instituts. Per tant tinc experiència com a mestra i professora. També puc reforçar a alumnes amb dificultats de comunicació i llenguatge (dislèxia, TEL).
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA

Hola! Sóc la Paula, sóc pedagoga i m'ofereixo per donar classes de repàs a infants. Així com també fer jocs dinàmics i aprendre jugant!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES REPÀS

Sóc estudiant d'Humanitats per la UOC, m'ofereixo per fer classes de repàs personalitzades. Primària, E.S.O i algunes assignatures de batxillerat. Consultar preu segons el curs.
España (Todas las ciudades)

9 €

REFORÇ ESCOLAR.TOTES MATÈRIES.PRIMARIA I SECUNDARIA.

  Reforç escolar. Primària i secundària.Totes les matèries Dono classes de reforç escolar i preparació d’exàmens per a nens de primària i secundària. Les classes van dirigides a reforçar conceptes donats al col·legi amb diferents tècniques d’estudi: esquemes, jocs didàctics, tècniques de memorització, preparació d’exàmens de totes les assignatures. Tinc experiència amb nens amb problemes d’aprenentatge i disfuncions físiques i psíquiques. Tinc experiència de més de tres anys fent tallers infantils en escoles i fent classes de repàs en aula escolar i en classes particulars. Pots contactar amb mi al 656 99 29 62 o al e-mail: raksa83@hotmail.com Salutacions. Raquel.  
Barcelona (Barcelona)

REFORÇ ESCOLAR. PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.TOTES LES MATÈRIES

Dono classes particulars de reforç escolar i repàs de conceptes donats a classe. Les classes són didàctiques amb mètodes de memorització, esquemes, etc, segons les necessitats de cada alumne, organització i comprensió dels temes a estudiar o reforç per deures escolars. Tinc experiència de més de tres anys fent tallers infantils en escoles i fent classes de repàs en aula escolar i en classes particulars. pots contactar amb mi al 656 99 29 62 o al e-mail: raksa83@hotmail.comSalutacions.Raquel.
Barcelona (Barcelona)

ES DONEN CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA FINS A 2ON.ESO

Es donene classes de reforç per poder millorar els teus coneixements i aptituds. Si vols superar-te, truca'm. Ver todos los anuncios de Marta
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS I DE REPÀS

Classes de repàs de Primària i Secundària (1r, 2n i 3r ESO) a Sant Quirze del Vallès. Alumna de 1r de Batxillerat Científic amb bones notes. Classes de reforç de català, castellà, matemàtiques, anglès, francès, socials, física i química i biologia. Ajudo a fer deures i/o estudiar. Disponibilitat: - dilluns, dimarts i dimecres tota la tarda. - divendres a partir de les 17h.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs a alumnes de primària i ESO. 8€/h Especialitat en química i matemátiques Els dies i les hores són escollides per lalumne
España (Todas las ciudades)

8 €

REPÀS ESCOLAR

Classes de primària, eso i batxillerat, de totes les assignatures i anglès i francès. Ver todos los anuncios de Nati Badia
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS

Estudiant d'educació infantil i primària ofereix classes de repàs a nens/es de primària i secundària de qualsevol de les matèries després de la jornada escolar a girona. Els horaris i el preu són a convenir. Adaptació de les classes segons les necessitats de l'alumne
España

CLASSES DE REPÀS

Als Pallaresos, alumna de 3r d'ESO. Faig classes de repàs per a alumnes de tots els cursos de primaria i 1r d'ESO. Vaig molt bé amb els estudis i sé explicar força bé i puc ensenyar formes de memorització per facilitar i optimitzar les hores d'estudi. Faig classes de totes les assignatures, inclòsa gramàtica d'anglès i conversa, música i preparació per l'ESO. Escolto propostes d'horaris. 1 classe d'una hora a la setmana 10€ 1 classe d'una hora i mitja a la setmana 14€ 2 classes d'una hora a la setmana 18€ 2 classes d'una hora i mitja a la setmana 28€ Envieu-me un missatge i si esteu interessats ens posem en contacte pel WhatsApp. Gràcies.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS/CLASES DE REPASO

Estudiant universitària ofereix classes de repàs a tots els nivells de primaria i secundària. Preus a convenir. Estudiante universitaria ofrece clases de refuezo a todos los niveles de primaria i ESO. Precios a convenir.
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS D'ANGLÈS I DE REPÀS

Hola! Sóc una nena que està fent 2n de Batxillerat Social amb bones notes. Ofereixo classes de repàs per nens de Primària i ESO. També ofereixo classes d'anglès: tinc el títol C1 (Advance) amb una calificació B. Preu per classe a negociar. Zona de Sants i em puc desplaçar per la vora. Qualsevol cosa no dubteu en preguntar!
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES DE REPÀS/ CLASES DE REPASO

Sóc un professor de primària divertit i amb vocació, tanta... que decideixo donar classes extres en acabar la jornada!! Ofereixo reforç dassignatures, cursades a primària i ESO, com per exemple: Català, castellà, matemàtiques, medi i anglès. També hi ha la possibilitat de rebre classes pràctiques de guitarra. Durant les sessions es proposa fer un seguiment equivalent al que suposaria una tutoria, on l*alumne serà escoltat i aconsellat des de la motivació i la facilitació de recursos que fomentin l*autonomia. No dubtis en preguntar, que preguntant s*arriba a tot arreu! Fins aviat...espero!
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS.

M'ofereixo per impartir classes de repàs de primària i ESO de totes les matèries, a les tardes de dilluns a dijous. Tinc esperiència donant classes des de fa més de 5 anys. Per contactar 664194900, Gràcies!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Hola! sóc la Cristina, estudiant de 1r de Batxillerat. Mofereixo a fer classes de repàs a alumnes de primària i dESO durant els messos de Juny i Juliol. Si esteu interessats, no dubteu en contactar amb mi per qualsevol dubte! Moltes gràcies
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS I TÈCNIQUES D'ESTUDI

Estic graduada en periodisme i imparteixo classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària en totes les matèries: català, castellà, anglès, matemàtiques, naturals, socials, etc. També puc donar suport en millorar el rendiment escolar i les tècniques d'estudi. Tinc experiència impartint classes particulars. Ver todos los anuncios de Laura Pubill Llach
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPAS

Alumne de 3r de carrera estudiant d'Inefc s'ofereix a fer classes de repàs a primaria i eso a 8€/h
España (Todas las ciudades)

8 €

CLASSES DE REPÀS

Sóc estudiant universitària que s'ofereix a fer classes de repàs (ja sigui per fer deures, estudiar..) Per estudiants de primaria i ESO. 10e/hora. Per més informació: privat!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS-CLASES DE REPASO

Estudiant universitari de filologia anglesa i filologia catalana s'ofereix a fer classes de repàs a nens i nenes de primària i ESO (de les assignatures de la imatge). A Palau-solità i Plegmans. 11€/hora. Envia'm un missatge per consultar horaris! Gràcies! clases repaso, mates, catalan, castellano, ingles y sociales. clases repaso eso. clases repaso primaria.
España (Todas las ciudades)

11 €

CLASSES DE REFORÇ

Alumna de batxillerat s'ofereix a donar classes de repàs a nens i nenes de primaria i ESO.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs per batxillerat científic, eso i primaria. 10€ l'hora. Podeu contactar amb mi per WhatsApp 649505202
España (Todas las ciudades)

10 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.