Classes repas i

-
loading
Solo con imagen

CLASSES REPÀS BATXILLERAT ESCÈNIC I COMUNS

REPÀS matèries especifiques del BATXILLERAT ESCÈNIC i comunes de tots els batxillerats.
España (Todas las ciudades)

20 €

CLASSES DE REPÀS I OPOSICIONS SECUNDÀRIA/FP

Es donen classes de repàs a qualsevol nivell escolar (primària, secundària, batxillerat, universitat, oposicions). Professor funcionari d'administració. Els preus varien segons el nivell educatiu. No dubtis en preguntar!!!!
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES REPÀS

Sóc estudiant d'Humanitats per la UOC, m'ofereixo per fer classes de repàs personalitzades. Primària, E.S.O i algunes assignatures de batxillerat. Consultar preu segons el curs.
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES PARTICULARS I TÈCNIQUES D'ESTUDI

Estic graduada en periodisme i imparteixo classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària en totes les matèries: català, castellà, anglès, matemàtiques, naturals, socials, etc. També puc donar suport en millorar el rendiment escolar i les tècniques d'estudi. Tinc experiència impartint classes particulars. Ver todos los anuncios de Laura Pubill Llach
España (Todas las ciudades)

CLASSES REPÀS / CANGUR

Actualment estudio a la Universitat de Girona, i puc donar classe de qualsevol matèria, ja sigui llengües com anglès, català i castellà; bé també de ciències com matemàtiques, física, química i biologia. La meva disponibilitat és de tardes i en el cas de fer de cangur, també per la nit. Preu negociable!!!
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS I REPÀS

Matèries: Anglès, Català, Castellà, Matemàtiques, Física, Ciencies Socials... Diferents nivells (infantil, primària, ESO...) NOMÉS A CASTELLAR DEL VALLÈS
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REFORÇ: PRIMÀRIA I ESO

Graduada en Ciències de l Educació Primària (menció anglès ) i amb màster en Psicopedagogia s ofereix a donar classes de repàs i reforç personalitzades a alumnes de Primària i ESO. Porto 6 cursos treballant a diferents escoles i instituts. Per tant tinc experiència com a mestra i professora. També puc reforçar a alumnes amb dificultats de comunicació i llenguatge (dislèxia, TEL).
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES DE REPÀS DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Classes de repàs de primària i secudària. Mates, català, castellà, anglès, alemany, ciències o dibuix. En grup o individuals. Sóc titulada i amb experiència.
España

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs a alumnes de primària i ESO. 8€/h Especialitat en química i matemátiques Els dies i les hores són escollides per lalumne
España (Todas las ciudades)

8 €

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs per batxillerat científic, eso i primaria. 10€ l'hora. Podeu contactar amb mi per WhatsApp 649505202
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Classes / Sessions de repàs / reforç / particulars i en grup. Dibuix tècnic / Matemàtiques / Tecnologia / Mates / Tecno Clases y sesiones de repaso / refuerzo / particulares y en grupo. Dibujo técnico / tecnico / matemáticas / matematicas
España (Todas las ciudades)

27 €

REPÀS ESCOLAR

Classes de primària, eso i batxillerat, de totes les assignatures i anglès i francès. Ver todos los anuncios de Nati Badia
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Preus econòmics. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE REPÀS / CLASES DE REPASO

S'ofereixen classes de repàs a nenes i nens. Classes de català, castellà i matemàtiques. 8€/h Zona Collblanc, Torrassa, Sant Josep i Can Serra. Se ofrecen clases de repaso a niñas y niños. Catalán, castellano y matemáticas. 8€/h Zona Collblanc, Torrassa, Sant Josep i Can Serra.
España (Todas las ciudades)

8 €

CLASSES DE REPÀS

Estudiant d'educació infantil i primària ofereix classes de repàs a nens/es de primària i secundària de qualsevol de les matèries després de la jornada escolar a girona. Els horaris i el preu són a convenir. Adaptació de les classes segons les necessitats de l'alumne
España

CLASSES PARTICULARS MATARÓ I VOLTANTS

Alumne de primer de Batxillerat social ofereix classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària. Repàs de qualsevol matèria. Mataró i voltants. Disponibilitat horària àmplia. Preu per hora negociable. Classes a casa o a domicili. Interessats envieu e-mail o missatge via Whatsapp.
Barcelona (Barcelona)

8 €

CLASSES PARTICULARS D'ANGLÈS I DE REPÀS

Hola! Sóc una nena que està fent 2n de Batxillerat Social amb bones notes. Ofereixo classes de repàs per nens de Primària i ESO. També ofereixo classes d'anglès: tinc el títol C1 (Advance) amb una calificació B. Preu per classe a negociar. Zona de Sants i em puc desplaçar per la vora. Qualsevol cosa no dubteu en preguntar!
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES DE REPÀS

Bones! Sóc una estudiant de quart de carrera deducació primària. Mofereixo a fer classes de repàs a nens i nenes de primària. Tinc experiència de cinc anys donant classes i tots els meus alumnes han estat encantats, junts ens treurem un curs perfecte!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Noia de 19 anys s'ofereix a fer classes de repàs. Tinc experiències anteriors amb nens d'ESO i primària. Disponible per fer repàs a domicli. Horari a pactar.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS O CANGUR

Hola! Em dic Laia, tinc 20 anys i estudio tercer d infermeria a la Universitat de Barcelona. Dono classes particulars de repàs de diferents assignatures i també cangur. La meva disponiblitat seria totes les tardes i els caps de setmana. Zona de Molins de Rei i voltants.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS.

M'ofereixo per impartir classes de repàs de primària i ESO de totes les matèries, a les tardes de dilluns a dijous. Tinc esperiència donant classes des de fa més de 5 anys. Per contactar 664194900, Gràcies!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATX)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'estudiant, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

16 €

CLASSES DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATXILLERAT)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'alumne, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES DE REPÀS: LLENGUA CATALANA I LITERATURA

Professora interina, llicenciada en filologia catalana ofereix classes de repàs de llengua catalana per a estudiants de totes les edats: primària, eso, batxillerat, universitat. ZONA: LLEIDA I LES BORGES Telèfon: 690304751
Les Borges Blanques (Lleida)

15 €

CLASSES DE REPÀS, IDIOMES, PREPARACIÓ D'EXAMENS...

Donem cobertura a infants i joves des de primària fins a batxillerat. Preparem examens, fem classes de repàs, oferim cursos d'idiomes (anglès i francès)...
España (Todas las ciudades)

12 €

CLASSES DE CONVERSA/REPÀS D'ANGLÈS

Vols millorar el teu nivell d'anglès? Estudiant amb experiència ofereix classes de conversa o de repàs d'anglès per a estudiants de primària, ESO i batxillerat (TOTS ELS NIVELLS). Max Gasia (estudiant de Traducció i Interpretació).
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS

Mestre de Primària dóna classes de repàs de totes les assignatures. Pla trimestral per poder superar les assignatures de forma excel.lent. Tarifa segons dedicació i programació. Em puc desplaçar a pobles del Ripollès i Osona.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE REPÀS/CLASES DE REPASO

Estudiant universitària ofereix classes de repàs a tots els nivells de primaria i secundària. Preus a convenir. Estudiante universitaria ofrece clases de refuezo a todos los niveles de primaria i ESO. Precios a convenir.
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA

Hola! Sóc la Paula, sóc pedagoga i m'ofereixo per donar classes de repàs a infants. Així com també fer jocs dinàmics i aprendre jugant!
España (Todas las ciudades)

10 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.