Classes per primaria i

-
loading
Solo con imagen

CLASSES PER PRIMARIA I

Mira las ofertas de classes per primaria i
[Leer más]

CANGUR I/O CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA I ESO

Sóc una estudiant de primer de carrera del Tecnocampus a Mataró. Pels matins estic lliure i m'ofereixo per fer de cangur a aquelles famílies que ho necessitin o per classes de repàs. (El preu és negociable)
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES MATEMÀTIQUES PER A PRIMARIA I ESO

Classes matemàtiques per a primaria i eso Professor i psicòleg. 20 anys d'experiència. Bons resultats. Ver todos los anuncios de Joan
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REFORÇ PRIMÀRIA I ESO

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Preus econòmics. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA

Ofereixo classes particulars de qualsevol matèria a Sant Celoni, Arenys de Munt i Vallgorguina, per a nens/es de Primària i d'ANGLÈS per a Primària i joves, matins i tardes. Sóc Mestra titulada amb 25 anys d'experiència i més de 2 anys viscuts en països anglosaxons. Marta 637-923-663.
España (Todas las ciudades)

16 €

CLASSES DE REFORÇ: PRIMÀRIA I ESO

Graduada en Ciències de l Educació Primària (menció anglès ) i amb màster en Psicopedagogia s ofereix a donar classes de repàs i reforç personalitzades a alumnes de Primària i ESO. Porto 6 cursos treballant a diferents escoles i instituts. Per tant tinc experiència com a mestra i professora. També puc reforçar a alumnes amb dificultats de comunicació i llenguatge (dislèxia, TEL).
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES PARTICULARS MATARÓ I VOLTANTS

Alumne de primer de Batxillerat social ofereix classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària. Repàs de qualsevol matèria. Mataró i voltants. Disponibilitat horària àmplia. Preu per hora negociable. Classes a casa o a domicili. Interessats envieu e-mail o missatge via Whatsapp.
Barcelona (Barcelona)

8 €

CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA

Sóc professora de Primária i m'ofereixo per a fer classes particulars: reforçar matèries i ajudar amb els deures. Més de 20 anys d'experiència. La primera classe gratuïta (3/4 h). Possibilidad de grup, 2 o 3 alumnes (9e x alumne). Consultar disponibilitat. Zona Bufalà i centre Badalona
España (Todas las ciudades)

12 €

CLASSES DE REPÀS, ANGLÈS, PRIMARIA I ESO

Estudiant de 2n de batxillerat sofereix per donar classes de repàs. Primaria i ESO. Bon nivell danglès (Advanced level actualment cursant Proficiency). Bones notes en física, química y matemàtiques. Zona Esplugues
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE VALENCIÀ PER INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO

- Nativa en valencià. - Sóc mestra de primària amb lespecialitat daudició i llenguatge. - Tinc un màster en dificultats daprenentatge i trastorns del llenguatge per la Universitat Oberta de Catalunya. - Compte amb la capacitació del valencià acreditada per la Universitat de València i la titulació del C1 de valencià acreditada per la Junta Qualificadora de Coneixements en valencià. Impartisc classes de valencià per a jovens amb l'objectiu de millorar l'ús d'aquesta llengua i obtindre bons resultats a l'escola. En Rocafort. Per a més informació no dubten en contactar amb mi.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS PER NENS I NENES DE PRIMÀRIA.

Sóc professional sanitari i estudiant de psicologia, tinc 44 anys i m'ofereixo per impartir classes les tardes de dilluns, dimecres y divendres, vaig a domicili.
España (Todas las ciudades)

12 €

REFORÇ ESCOLAR.TOTES MATÈRIES.PRIMARIA I SECUNDARIA.

  Reforç escolar. Primària i secundària.Totes les matèries Dono classes de reforç escolar i preparació d’exàmens per a nens de primària i secundària. Les classes van dirigides a reforçar conceptes donats al col·legi amb diferents tècniques d’estudi: esquemes, jocs didàctics, tècniques de memorització, preparació d’exàmens de totes les assignatures. Tinc experiència amb nens amb problemes d’aprenentatge i disfuncions físiques i psíquiques. Tinc experiència de més de tres anys fent tallers infantils en escoles i fent classes de repàs en aula escolar i en classes particulars. Pots contactar amb mi al 656 99 29 62 o al e-mail: raksa83@hotmail.com Salutacions. Raquel.  
Barcelona (Barcelona)

REFORÇ ESCOLAR. PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.TOTES LES MATÈRIES

Dono classes particulars de reforç escolar i repàs de conceptes donats a classe. Les classes són didàctiques amb mètodes de memorització, esquemes, etc, segons les necessitats de cada alumne, organització i comprensió dels temes a estudiar o reforç per deures escolars. Tinc experiència de més de tres anys fent tallers infantils en escoles i fent classes de repàs en aula escolar i en classes particulars. pots contactar amb mi al 656 99 29 62 o al e-mail: raksa83@hotmail.comSalutacions.Raquel.
Barcelona (Barcelona)

CLASSES DE REPÀS

Classes de repàs a alumnes de primària i ESO. 8€/h Especialitat en química i matemátiques Els dies i les hores són escollides per lalumne
España (Todas las ciudades)

8 €

CLASSES DE REPÀS

Als Pallaresos, alumna de 3r d'ESO. Faig classes de repàs per a alumnes de tots els cursos de primaria i 1r d'ESO. Vaig molt bé amb els estudis i sé explicar força bé i puc ensenyar formes de memorització per facilitar i optimitzar les hores d'estudi. Faig classes de totes les assignatures, inclòsa gramàtica d'anglès i conversa, música i preparació per l'ESO. Escolto propostes d'horaris. 1 classe d'una hora a la setmana 10€ 1 classe d'una hora i mitja a la setmana 14€ 2 classes d'una hora a la setmana 18€ 2 classes d'una hora i mitja a la setmana 28€ Envieu-me un missatge i si esteu interessats ens posem en contacte pel WhatsApp. Gràcies.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE VALENCIÀ / CLASES DE VALENCIANO

ALUMNAT D'INFANTIL, PRIMÀRIA I E.S.O. - Nativa en valencià. - Sóc mestra de primària amb lespecialitat daudició i llenguatge. - Tinc un màster en dificultats daprenentatge i trastorns del llenguatge per la Universitat Oberta de Catalunya. - Compte amb la capacitació del valencià acreditada per la Universitat de València i la titulació del C1 de valencià acreditada per la Junta Qualificadora de Coneixements en valencià. -> Impartisc classes de valencià per a jovens amb l'objectiu de millorar l'ús d'aquesta llengua i obtindre bons resultats a l'escola. -> En Rocafort. -> Per a més informació no dubten en contactar amb mi.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE VALENCIÀ / CLASES DE VALENCIANO

ALUMNAT D'INFANTIL, PRIMÀRIA I E.S.O. - Nativa en valencià. - Sóc mestra de primària amb lespecialitat daudició i llenguatge. - Tinc un màster en dificultats daprenentatge i trastorns del llenguatge per la Universitat Oberta de Catalunya. - Compte amb la capacitació del valencià acreditada per la Universitat de València i la titulació del C1 de valencià acreditada per la Junta Qualificadora de Coneixements en valencià. -> Impartisc classes de valencià per a jovens amb l'objectiu de millorar l'ús d'aquesta llengua i obtindre bons resultats a l'escola. -> En l'Eliana. -> Per a més informació no dubten en contactar amb mi.
España (Todas las ciudades)

12 €

CLASSES DE VALENCIÀ / CLASES DE VALENCIANO

ALUMNAT D'INFANTIL, PRIMÀRIA I E.S.O. - Nativa en valencià. - Mestra de primària amb l'especialitat d'audició i llenguatge. - Màster en dificultats daprenentatge i trastorns del llenguatge per la Universitat Oberta de Catalunya. - Compte amb la capacitació del valencià acreditada per la Universitat de València i la titulació del C1 de valencià acreditada per la Junta Qualificadora de Coneixements en valencià. -> Impartisc classes de valencià per a jovens amb l'objectiu de millorar l'ús d'aquesta llengua i obtindre bons resultats a l'escola. -> En l'Eliana. -> Per a més informació no dubten en contactar.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS D'ANGLÈS I DE REPÀS

Hola! Sóc una nena que està fent 2n de Batxillerat Social amb bones notes. Ofereixo classes de repàs per nens de Primària i ESO. També ofereixo classes d'anglès: tinc el títol C1 (Advance) amb una calificació B. Preu per classe a negociar. Zona de Sants i em puc desplaçar per la vora. Qualsevol cosa no dubteu en preguntar!
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES PARTICULARS DE CIÈNCIES

Enginyer tècnic industrial amb més de 20 anys d'experíència. Matemàtiques, física, química, anglès, mecànica, tecnologia. També altres assignatures a nivell de primària i eso. Disponibilitat total tardes i caps de setmana. Mes d'agost disponibilitat total. Preu/h=14 eur (bcn). Per altres poblacions consultar. Primària, eso, batxillerat, fp, adults, preparació per a la selectivitat i examens de setembre. Ver todos los anuncios de Albert
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE REPÀS/ CLASES DE REPASO

Sóc un professor de primària divertit i amb vocació, tanta... que decideixo donar classes extres en acabar la jornada!! Ofereixo reforç dassignatures, cursades a primària i ESO, com per exemple: Català, castellà, matemàtiques, medi i anglès. També hi ha la possibilitat de rebre classes pràctiques de guitarra. Durant les sessions es proposa fer un seguiment equivalent al que suposaria una tutoria, on l*alumne serà escoltat i aconsellat des de la motivació i la facilitació de recursos que fomentin l*autonomia. No dubtis en preguntar, que preguntant s*arriba a tot arreu! Fins aviat...espero!
España (Todas las ciudades)

CLASSES REFORÇ ESCOLAR ROSES- FIGUERES

Llicenciats fan classes de reforç i preparació d/'examens per a alumnes de primària, eso, batxillerat i proves d/'accès. molta experiència.
Roses (Girona)

10 €

CLASSES DE REPÀS.

M'ofereixo per impartir classes de repàs de primària i ESO de totes les matèries, a les tardes de dilluns a dijous. Tinc esperiència donant classes des de fa més de 5 anys. Per contactar 664194900, Gràcies!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS-CLASES DE REPASO

Estudiant universitari de filologia anglesa i filologia catalana s'ofereix a fer classes de repàs a nens i nenes de primària i ESO (de les assignatures de la imatge). A Palau-solità i Plegmans. 11€/hora. Envia'm un missatge per consultar horaris! Gràcies! clases repaso, mates, catalan, castellano, ingles y sociales. clases repaso eso. clases repaso primaria.
España (Todas las ciudades)

11 €

CLASSES DE REPÀS

Sóc estudiant universitària que s'ofereix a fer classes de repàs (ja sigui per fer deures, estudiar..) Per estudiants de primaria i ESO. 10e/hora. Per més informació: privat!
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS

Hola! sóc la Cristina, estudiant de 1r de Batxillerat. Mofereixo a fer classes de repàs a alumnes de primària i dESO durant els messos de Juny i Juliol. Si esteu interessats, no dubteu en contactar amb mi per qualsevol dubte! Moltes gràcies
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS

Ofereixo classes particulars per nois i noies des de primaria fins a la ESO.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS

Professor de secundària, llicenciat en Biologia, amb 15 anys d'experiència docent a l'ensenyament públic s'ofereix com a ajuda a l'estudi per a totes les matèries de la ESO o primària i Biologia o Ciències de la Terra de Batxillerat
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES D'ANGLÈS

Classes d'anglès individuals per preparar el ket, pet, first i cae de cambridge. classes de conversa per adults. També classes a nivell de primària, secundària i universitat i preparació d'examens. Material inclós. Ver todos los anuncios de Miriam
España (Todas las ciudades)

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.