Classes particulars valencia i

-
loading
Solo con imagen

CLASSES DE BAIX ELÈCTRIC, HARMONIA MODERNA I COMBO

Classes particulars de baix elèctric, harmonia i combo per a tots els nivells i estils (pop, rock, funk, ska, reggae, electrònica, jazz, blues, swing, etc). Graduat en jazz pel Conservatori Superior de Música de València. 10 anys de gires amb grups de música moderna com ara Obrint Pas, Orxata Sound System i Zoo entre molts daltres. 10 anys actiu en el món del jazz tocant per a figues del jazz de lalçada de Ramon Cardo, Dómisol Sisters i Le Dancing Pepa Swing Band. 10 anys dexperiència docent com a professor particular i 5 a diverses escoles. 30€ lhora les classes particulars i les col·lectives a negociar segons la quantitat dalumnes.
España (Todas las ciudades)

30 €

JQCV I CORRECCIÓ I/O TRADUCCIÓ DE TREBALLS

Llicenciat en filologia catalana. preparació per als exàmens de la junta qualificadora de coneixements del valencià, correcció i/o traducció de treballs, memòries, tesi, revistes i llibres del castellà al valencià, i viceversa. tinc experiència a fer classes particulars, també he impartit durant dos anys classes en la junta qualificadora (jqcv) i he sigut durant tres anys assessor lingüístic en un ajuntament, empreses privades i en conselleria d'educació. Ver todos los anuncios de Blas
España (Todas las ciudades)

CLASES PARTICULARES DE VALENCIANO

Estudiante de filología catalana en la Universidad de Alicante se ofrece a dar clases particulares de valenciano para gente de todas las edades. Zona de San Juan, San Juan Playa, Alicante y Muchamiel. ¿Quieres más información? ¡Contáctame sin compromiso! ---------------------------------------------------- Estudiant de filologia catalana a la Universitat d'Alacant s'ofereix per fer classes particulars de valencià per a gent de totes les edats. Zona de Sant Joan, Sant Joan Platja, Alacant i Mutxamel. Vols més informació? Contacta'm sense compromís!
España (Todas las ciudades)

10 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.