-
loading
Solo con imagen

Classes particulars primaria

España (Todas las ciudades)
Sóc professora de Primária i m'ofereixo per a fer classes particulars: reforçar matèries i ajudar amb els deures. Més de 20 anys d'experiència. La primera classe gratuïta (3/4 h). Possibilidad de grup, 2 o 3 alumnes (9e x alumne). Consultar disponibilitat. Zona Bufalà i centre Badalona
España (Todas las ciudades)
Classes particulars PRIMÀRIA, ESO i BARXILLERAT. Classes de mates, física i química. Preus classes (€/hora) Primària i ESO > 12€ Batxillerat> 15€ Horaris adaptables (parlem-ne). He fet el batxillerat tecnològic i actualment estic estudiant enginyeries industrials a la UPC. Durant lestiu sóc monitor de nens a un campament destats units.
España (Todas las ciudades)
Sóc un alumne d'Educació Primària a la UdL i ofereixo classes particulars des de primer a sisè de primària.
España (Todas las ciudades)
Sóc una estudiant de primer de carrera del Tecnocampus a Mataró. Pels matins estic lliure i m'ofereixo per fer de cangur a aquelles famílies que ho necessitin o per classes de repàs. (El preu és negociable)
España (Todas las ciudades)
Classes particulars de repàs a nens/es de primària. Obriu-me per privat per més informació.
España (Todas las ciudades)
Estic graduada en periodisme i imparteixo classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària en totes les matèries: català, castellà, anglès, matemàtiques, naturals, socials, etc. També puc donar suport en millorar el rendiment escolar i les tècniques d'estudi. Tinc experiència impartint classes particulars. Ver todos los anuncios de Laura Pubill Llach
Barcelona (Barcelona)
Alumne de primer de Batxillerat social ofereix classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària. Repàs de qualsevol matèria. Mataró i voltants. Disponibilitat horària àmplia. Preu per hora negociable. Classes a casa o a domicili. Interessats envieu e-mail o missatge via Whatsapp.
España (Todas las ciudades)
Em dic Andrea i sóc Mestra d'Educació Primària amb experiència docent. Visc a Barcelona al barri de Sant Martí i imparteixo classes particulars des d'Infantil a Primària (totes les àrees) a qualsevol punt de Barcelona. Disposo de flexibilitat horària i possibilitat de realitzar classes en petits grups. No dubtis en contactar per més informació.
España (Todas las ciudades)
Professora titulada i amb experiència fa classes particulars de català (primària, eso, batxillerat, certificats a2, b1, b2, c1, c2, conversa...) horari: matins (amb possibilitat d'algun capvespre)
España (Todas las ciudades)
Sóc una estudiant de 21 d'Educació Primària a l'Universitat de Girona i ofereixo classes particulars (reforç escolar, ajuda amb els deures) a nens i nenes de primària. Disponibilitat: Tardes de dilluns a dijous de 16 a 21
España (Todas las ciudades)
Es donen classes particulars personalitzades de primària, al domicili o a les biblioteques de Sant Cugat, Rubí, Vacarisses, Terrassa i/o Viladecavalls. Preu: 10,00€/hora Se dan clases particulares personalizadas de primaria, en el domicilio o en las bibliotecas de Sant Cugat, Rubí, Vacarisses, Terrassa i/O Viladecavalls. Precio: 10,00€/hora
España (Todas las ciudades)
S'ofereix servei de classes particulars d'educació primària (generalista). Sóc mestre amb experiència de més de tres anys al servei d'ensenyament públic de la CCAA de Catalunya. Principalment, disponibilitat de matins. Preu 15€/hora. Per a més informació, contactar a través del xat.
España (Todas las ciudades)
Estudiant denginyeria que ofereix classes particulars a nivells de Primària i ESO
España (Todas las ciudades)
Sóc una noia de 20 anys que està estudiant Educació Infantil, i actualment estic cursant l'últim any. M'ofereixo per fer classes particulars o reforç acadèmic a nens i nenes d'infantil o primària en totes les assignatures. Disponibilitat: -Dilluns a divendres de 17:30 a 18:30 -Dissabte de 10 a 12 Per qualsevol altre informació, contactar amb mi per telèfon 632156834 o correu personal fatima.fatu.1999@gmail.com Es pot acordar el lloc de trobada.
España (Todas las ciudades)
Estudio 1r de Batxillerat i mofereixo a donar classes particulars de mates a nois i noies de Primària. Visc al barri de Sant Gervasi.
España (Todas las ciudades)
Ofereixo classes particulars per nois i noies des de primaria fins a la ESO.
España (Todas las ciudades)
Sofereixen classes particulars de ciències (física, quimica, mates, biologia, tecno, etc) a diferents nivells, des de primària fins a universitat
España (Todas las ciudades)
Sóc estudiant universitari i m'ofereixo a fer classes particulars a nens/es de fins a sisè de primària. Tinc força experiència amb nens/es i en ensenyar. També tinc el títol de monitor en el lleure. Per més informació em pots enviar un missatge i intentaré respondre al més aviat possible.
España (Todas las ciudades)
Estudiant de Traducció i Interpretació (anglès i francès - UPF), batxillerat cientificotécnic (mates, química i física) i nivell d'anglès B2.2 marc comú Europeu (First). Classes particulars d'ESO, Primària i algunes assignatures de batxillerat (preguntar). Disponibilitat horària de matins i tardes a començar des de ja.
España (Todas las ciudades)
Graduada en Biologia Humana i nivell C1 danglès i estudiant universitari de química Ens oferim per donar classes particulars de primària, ESO i Batxillerat. Experiència de 6 anys. Horari a convenir. Telf: 93 761 21 02 654 64 35 24 658 15 93 95 12€/hora
España (Todas las ciudades)
Classes de repàs de Primària i Secundària (1r, 2n i 3r ESO) a Sant Quirze del Vallès. Alumna de 1r de Batxillerat Científic amb bones notes. Classes de reforç de català, castellà, matemàtiques, anglès, francès, socials, física i química i biologia. Ajudo a fer deures i/o estudiar. Disponibilitat: - dilluns, dimarts i dimecres tota la tarda. - divendres a partir de les 17h.
Vic (Barcelona)
Classes de diferents matèries de Primària i ESO. Possibilitat de desplaçament a domicii (zona de Vic i voltants). 650539459
Barcelona (Barcelona)
Primària i Secundaria. Totes les tardes i dissabtes al matí. Sócla Margot.  
España (Todas las ciudades)
Primaria, ESO, Batxillerat Parlar disponibilitat d'horaris Barcelona
Figueres (Girona)
Llicenciada ofereix classes a alumnes de primària, eso, batxillerat, accès i graduat. horari:tota la setmana. molta experiència.
España (Todas las ciudades)
Enginyer tècnic industrial amb més de 20 anys d'experíència. Matemàtiques, física, química, anglès, mecànica, tecnologia. També altres assignatures a nivell de primària i eso. Disponibilitat total tardes i caps de setmana. Mes d'agost disponibilitat total. Preu/h=14 eur (bcn). Per altres poblacions consultar. Primària, eso, batxillerat, fp, adults, preparació per a la selectivitat i examens de setembre. Ver todos los anuncios de Albert
Tortosa (Tarragona)
Pot ser a domicili si precisa, suport/ ajuda en totes les assignatures, primària/secundaria
España (Todas las ciudades)
Hola! Sóc una estudiant de 3r de Ciències Biomèdiques i mofereixo per a fer classes de repàs aquest curs escolar. Tinc formació a nivell de ciències (escolar i extraescolar) però també estic capacitada per a oferir suport en altres assignatures. Porto 4 anys fent classes a nivell de Primària, ESO i Batxillerat (inclosa preparació per a selectivitat). Puc fer classes regulars o puntuals i el preu és de 10€/hora (excepte a Batxillerat que són 12€/hora). També mofereixo com a cangur per a caps de setmana o dies puntuals (preu a acordar), i tinc experiència amb nens dentre 3 i 7 anys. Si algú estigués interessat que no dubti a escriurem:)
España (Todas las ciudades)
Hola! Sóc una nena que està fent 2n de Batxillerat Social amb bones notes. Ofereixo classes de repàs per nens de Primària i ESO. També ofereixo classes d'anglès: tinc el títol C1 (Advance) amb una calificació B. Preu per classe a negociar. Zona de Sants i em puc desplaçar per la vora. Qualsevol cosa no dubteu en preguntar!

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.