Classes particulars els

-
loading
Solo con imagen

CLASSES PARTICULARS DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATX)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'estudiant, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

16 €

CLASSES PARTICULARS CIÈNCIES-TECNOLOGIA-ENGINYERIA

Estudiant dingenieria aeroespacial amb 4 anys dexpència donant classes. Ofereixo classes particulars de matemàtiques, càlcul, física, àlgebra, mecànica i física de tots els nivells. També projectes enfocats a ciéncies-enginyeria. Tel: 667083979 #matematicas#fisica#calculo#algebra#ingenieria#mecanica#ciencias#profesor
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS PER NENS/ES DE PRIMÀRIA

Sóc una estudiant de 21 d'Educació Primària a l'Universitat de Girona i ofereixo classes particulars (reforç escolar, ajuda amb els deures) a nens i nenes de primària. Disponibilitat: Tardes de dilluns a dijous de 16 a 21
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS PRIMÀRIA

Sóc professora de Primária i m'ofereixo per a fer classes particulars: reforçar matèries i ajudar amb els deures. Més de 20 anys d'experiència. La primera classe gratuïta (3/4 h). Possibilidad de grup, 2 o 3 alumnes (9e x alumne). Consultar disponibilitat. Zona Bufalà i centre Badalona
España (Todas las ciudades)

12 €

CLASSES PARTICULARS MATES I FÍSICA

Professor de secundària en actiu. Amb els alumnes gestionem les assignatures tant per aprendre-les com per trobar estratègies de comprensió i actitud davant les proves. El mètode que millor funciona són grups reduïts (2 o 3 persones) de la mateixa classe i amb la mateixa assignatura, perquè ells puguin seguir treballant fora de l'aula. MAI TREBALLO AMB GRUPS D'ALUMNES DE DIFERENTS ASSIGNATURES O CLASSES, ja que seria venir a fer deures, i no tindrien tant sentit les classes privades. Puc fer-ne també de privades. Preus: Individual 13€/h Parella: 20€/h Grup de 3: 27€/h Ver todos los anuncios de Albert Ferré
España (Todas las ciudades)

PROFESSORA TITULADA OFEREIX CLASSES PARTICULARS

S'ofereixen classes particulars online per a Infants d'infantil i primària. Seguiment i suport amb els deures escolars i amb el tutor/a del centre. Preu a consultar
España (Todas las ciudades)

CLASES PARTICULARES / CLASSES PARTICULARS

Professora de secundària titulada i amb experiència dóna classes particulars a tots els nivells (presencials o en línia): català, castellà, matemàtiques (nivell ESO), ciències socials (geografia i història), art... Consulta sense compromís!
España (Todas las ciudades)

15 €

DONO CLASSES PARTICULARS DE FLAUTA TRAVESSERA I HARMONIA

Sóc flautista professional (títol superior) amb àmplia experiència en tocar i l'ensenyament, tinc també els estudis d'harmonia, contrapunt i fuga. toco a la banda de barcelona, faig classes en dues acadèmies de música i participo en diverses companyies d'òpera, sarsuela i grups de cambra. He col•laborat en diverses orquestres i bandes (obc, gran teatre del liceu, orquestra de lleida, banda municipal de barcelona, orquestra i banda municipal de valència), etc. sóc persona senzilla, de tracte amable amb la gent i m'agrada l'ensenyament. Ver todos los anuncios de JOSE ALBERTO BOTET GUNA
España (Todas las ciudades)

CLASSES DE BAIX ELÈCTRIC, HARMONIA MODERNA I COMBO

Classes particulars de baix elèctric, harmonia i combo per a tots els nivells i estils (pop, rock, funk, ska, reggae, electrònica, jazz, blues, swing, etc). Graduat en jazz pel Conservatori Superior de Música de València. 10 anys de gires amb grups de música moderna com ara Obrint Pas, Orxata Sound System i Zoo entre molts daltres. 10 anys actiu en el món del jazz tocant per a figues del jazz de lalçada de Ramon Cardo, Dómisol Sisters i Le Dancing Pepa Swing Band. 10 anys dexperiència docent com a professor particular i 5 a diverses escoles. 30€ lhora les classes particulars i les col·lectives a negociar segons la quantitat dalumnes.
España (Todas las ciudades)

30 €

CLASSES DE CATALÀ, LLATÍ I CASTELLÀ

Classes particulars de llatí, català i castellà de tots els nivells. També imparteixo classes de cultura clàssica, història i filosofia. Sóc llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana i tinc més de 10 anys d'experiència com a docent.
Tarragona (Tarragona)

CLASSES DE REFORÇ PRIMÀRIA I ESO

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE REPÀS PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Diplomat en magisteri fa classes de repàs de totes les assignatures d'Educació Primària i d'ESO. Grups reduïts i també classes particulars. Especialitat en matemàtiques, física i química i ciències naturals. Tècniques d'estudi i suport en els deures. Preus econòmics. Contacteu per telèfon al 651470269 o per Whatsapp. Els teus fills milloraran ràpidament els seus resultats escolars.
España (Todas las ciudades)

1 €

CLASSES DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATXILLERAT)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'alumne, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES DE REPÀS O CANGUR

Hola! Em dic Laia, tinc 20 anys i estudio tercer d infermeria a la Universitat de Barcelona. Dono classes particulars de repàs de diferents assignatures i també cangur. La meva disponiblitat seria totes les tardes i els caps de setmana. Zona de Molins de Rei i voltants.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES DE REPÀS/ANGLÈS I CANGUR

Creus que després de tant temps els teus fills i filles han perdut anglès i necessiten recuperar-lo? No pateixis! Tinc la solució. Et porto a casa les classes #onlyforyou. Classes danglès particulars i totalment adaptables a vosaltres. Junts ho aconseguirem. A més a més, per aquells pares i mares que no sabeu amb qui deixar els vostres petits, també hi ha la opció de fer cangurs en català, castellà i/o anglès.
España (Todas las ciudades)

CONFINAMENT: CANGUR I CLASSES. BABYSITTER.

Estàs treballant des de casa aquests dies i amb els infants és difícil? Jo en tinc cura: aprendrem i jugarem molt junts. Treballs manuals, música, estimulació, lectura, jocs, idiomes, classes particulars... Puc ajudar amb els deures o proposar tasques pedagògiques. També tinc experiència amb nadons molt petits i donant classe a adolescents. Psicòloga bilingüe anglès i francès. 20 anys dexperiència. English speaking babysitter. Français. Disponibilitat NOMÉS durant el PERIODE de CONFINAMENT. - Cangur: 10€/h - Ajuda deures: 15€ - Classes per a adolescents: 20€ Maria: 678 743 776.
España (Todas las ciudades)

10 €

REFUERZO DE ESTUDIO CIENCIAS Y LETRAS

CLASSES Grup de Llicenciats s'ofereix per fer classes en grup o particulars els divendres i els dissabtes a partir de les 9 del matí fins les 14h. Matèries: llengua castellana, llengua catalana, llengua anglesa, llengua francesa, llengua llatina, matemàtiques i assignatures de Dret. -Preus:-Grups de màxim quatre alumnes: 100 € / mes(inclou 12h / mes). -Classes particulars: 15 € / hora. Durant la setmana es fa seguiment dels alumnes: organització i gestió de la matèria en estudi. Contacte diari amb l'alumne/a. T.628641606
Barcelona (Barcelona)

REFORÇ ESCOLAR

Classes per skype de 45' de reforç escolar per a que els que tinguin dubtes de matemàtiques/biologia/anglès i altres matèries i vulguin aprofitar el temps a casa per posar-se les piles: ara és el moment! Ofereixo classes individuals per skype. Actualment he finalitzat els meus estudis universitaris i tinc més de 10 anys d'experiència donant classes particulars i el nivell de Proficiency d'anglès. He cursat el batxillerat científic. Si us plau no dubteu en contactar amb mi :)
España (Todas las ciudades)

15 €

CATALA PER ADULTS O IMMIGRANTS

Classes particulars per adults o be immigrants per a coneixer be la llengua o be per necessitat. Llicenciada, parlo catala, castella, angles, frances i italia. Dono classes de angles a tots els nivells. I de catala tinc el nivell C1.
España (Todas las ciudades)

9 €

ILLUSTRATOR - CLASES PARTICULARES

Classes particulars de Photoshop, Illustrator, InDesign, Corel DRAW a Barcelona. A domicili o oficina de l'alumne (zona de Barcelona i rodalies). Qualitat en ensenyament, aprenentatge 100% garantit. Solucions 100% efectives a problemes reals. (workflow de la vida real, no de les facultats o escoles;) Cursos es dicten per l'especialista en retoc digital professional (ex-dissenyador gràfic (UBA). Els diplomes o certificats, lament, no existeixen. Únicament s'atorguen coneixements. Serveis: - Consultes Professionals - Entrenament de Personal (Empreses) - Retoc d'imatge digital professional (a comanda) - Disseny Comercial i Publicitari Preus: Photoshop, Ilustrator, Corel bàsic-intermedi = 45 la classe (durada: 2 hores.) Photoshop, qualsevol curs especialitzat (veure llista de cursos, a sota) = 55 la classe (durada: 2 hores.) Si és en les zones fora de la cliudad de Barcelona el cost és el de la classe + 20
Barcelona (Barcelona)

55 €

APRÈN ANGLÈS D'UNA FORMA EFECTIVA I DIVERTIDA.

Perquè aprendre és igual d’entretingut que l’entreteniment, amb beneficis a llarg termini. Els nostres cursos d'anglès: - estudiants de tots els nivells - des d'inicial fins avançat: *infants, joves i adults. *classes de conversa. *classes particulars. *divertides activitats extres. -packs curs general d'anglés. *setembre-juny = 2 classes x 2 hores setmanalas (72 classes) *+10 divertides activitats extras (una vefada al mes) *matins o tardes. -grups. nombre d'estudiants per grup: mínim 3 / màxim 8. els estudiants es dividiran en grups del mateix nivell. -particulars: *classes personalitzades amb la professora. Recordeu que podeu visitar la nostra pàgina web per informar-vos dels Millora la teva carrera professional amb els cursos d anglès a green card school. t ajuden a preparar els exàmens d anglès oficials com cambridge,trinity i ielts. en green card school és fàcil aprendre i aconseguir els teus objectius. atendemos por whatsapp. Girona,Girona
Girona (Girona)

INSTRUCTOR D'ARTS MARCIALS.

Instructor de jiu jitsu i defensa personal, dono classes particulars de defensa personal, tant a persones individuals com a col·lectius. en els temps que ens movem, amb tots els perills que hi ha al nostre voltant; violència de gènere, agressions sexuals, robatoris, agressions en llocs d'oci, comptar amb nocions sobre defensa personal es un ítem al nostre favor per intentar evitar qualsevol d'aquests perills o minimitzar al màxim les seves conseqüències. classes orientades a la defensa personal per a dones, amb tècniques molt simples i efectives, i utilitzant estris simples que tenim a l'abast a diari. demana'm informació sense compromís. Ver todos los anuncios de Eduard
España (Todas las ciudades)

INSTRUCTOR D'ARTS MARCIALS.

Enviades per Eduard Particular Manresa Instructor de Jiu Jitsu i defensa personal, dono classes particulars de defensa personal, tant a persones individuals com a col·lectius. En els temps que ens movem, amb tots els perills que hi ha al nostre voltant; violència de gènere, agressions sexuals, robatoris, agressions en llocs d'oci, comptar amb nocions sobre defensa personal es un ítem al nostre favor per intentar evitar qualsevol d'aquests perills o minimitzar al màxim les seves conseqüències. Classes orientades a la defensa personal per a dones, amb tècniques molt simples i efectives, i utilitzant estris simples que tenim a l'abast a diari. Demana'm informació sense compromís.
Manresa (Barcelona)

IDIOMAS-FLEXIBLE DE HORARIO Y DE LUGAR

serveishumanisticsbcn.com PROFESSORA FILÒLOGA-ESTUDIS DE LLENGUA I LITERATURA CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS -Francès: Nivell A i B (BÀSIC I MIG) -Català: A, B, C, D (per a persones que necessiten títol per treballar) -Alemany: tots els nivells A, B, C (BÀSIC, MIG, SUPERIOR) -Castellano: Español para extranjeros ELE -Literatura: comentari de text, anàlisi Mètode -a demanda de l’alumne, classes a la carta -Conversa: fonètica, audicions, feedback -Escriure: dictats i redaccions, correcció -Gramàtica: anàlisi a partir dels textos -Vocabulari: per camps semàntics, audicions, cançons, pel.lícules -Llibres de text (Themen, Veus, Gente..) Currículum Vitae -Llicenciada en germàniques -Alemany (llengua materna, Muttersprache) -Francès: Nivell superior C (Títol EOI) -Anglès: Nivell de 3r EOI -Nivell D de català -14 anys d’experiència docent
Barcelona (Barcelona)

16 €

PROFESSORS, PROFESSORS D'ANGLÈS, PSICOPEDAGOGS,LOGOPEDES,

Publicado por Espaipunticoma Particular 08980, Sant Feliu De Llobregat, Barcelona España Oferta de empleo como PROFESSORS, PROFESSORS D'ANGLÈS, PSICOPEDAGOGS,LOGOPEDES, MONITORS I DOCENTS ZONA SANT FELIU DE LLOBREGAT, MARTORELL, SANT CUGAT, ESPARREGUERA... en Espaipunticoma, Sant Feliu De Llobregat, Barcelona Publicada el: Wednesday, 11 Sept - 20:42 Nombre de la empresa: Espaipunticoma Número de trabajadores: 0 Sede central en: Barcelona Descripción de la empresa Academia de repaso escolar, a todos los niveles. Ubicación Población: Sant Feliu De Llobregat Código Postal: 08980 Provincia: Barcelona País: España Descripción Puesto vacante: PROFESSORS, PROFESSORS D'ANGLÈS, PSICOPEDAGOGS,LOGOPEDES, MONITORS I DOCENTS ZONA SANT FELIU DE LLOBREGAT, MARTORELL, SANT CUGAT, ESPARREGUERA... Categorías: Educación y formación - Enseñanza Nivel: Empleado/a Personal a cargo: 0 Número de vacantes: 4 Descripción de la oferta: -VACANTS PROFESSORS --- JORNADA COMPLETA: MATÍ i TARDA O BÉ MITJA JORNADA:Horaris (16:00h a les 20:00h o de les 15:30h a les 20:30h) - Professor Esparreguera/ Olesa de montserrat/ Sant Vicenç de Castellet -Professor Sant Cugat del Vallès - Professor d'anglès zona Martorell (horari migdia) - Professor zona Sant Feliu/ Sant Joan despí (jornada sencera) SOU MÍNIM: mitja jornada 800 euros més plusvàlues de càrrecs superiors. -ADMINISTRATIU: Persona que gestioni tasques administratives, trucades i programes tipus Excel 13-14 hores setmana (3 matins o 3 tardes): 450 -VACANT MONITORS PRIMÀRIA/LÚDICS- Col·laboracions Monitors zona Abrera Monitors Sant Boi de Llobregat Profes anglès Martorell Monitors Sant Feliu de Llobregat 12 euros/hora -VACANTS LOGOPÈDIA, PSICOPEDAGOGIA per fer classes individuals. (12€/h, sessions migdia o en acabar l'escola 16.30h aprox.) - Zona Sant Feliu, Sant Boi. -Sant Cugat del Vallès -Molins de Rei Requisitos Estudios mínimos: Otros títulos, certificaciones y carnés Experiencia mínima: Al menos 1 año Imprescindible residente en: (Seleccionar) Requisitos mínimos: -VACANTS PROFESSORS--- Llicenciats o graduats en alguna especialitat acadèmica que siguin capaços de dirigir una classe (Primària i ESO), amb facilitat per comunicar i carisma. Abstenir-se estudiants o perfils sense experiència docent en classes particulars o de reforç. No es requereix Màster de formació ni es valora. Es valorarà aspectes de lideratge, el seu esforç, les seves ganes i vocació en l'ensenyament. -VACANT PROFESSOR ANGLÈS ---VACANTS DE LOGOPÈDIA I PSICOPEDAGOGIA--- Llicenciats o graduats en Logopèdia o Psicopedagogia, podent acreditar experiència, amb molta energia, paciència, empatia amb els alumnes i facilitat per connectar amb ells.- Domini idioma parlat Contrato Tipo de contrato: A tiempo parcial Jornada laboral: Parcial - Tarde Horario: o total
Barcelona (Barcelona)

CONFIGURACIÓ I REPARACIÓ D'EQUIPS INFORMÀTICS.

Sóc professional amb una experiència de més de 15 anys, en la reparació, canvi i assistència tècnica de portàtils, pc sobretaules, en diferents sistemes operatius, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 i Linux. Ofereixo els següents serveis: Reparació de portàtils, desktop, tablets i smartphones. Configuració de WiFi, ADSL, Cable. Anàlisi d’antivirus, malware, cucs, virus de la policia, etc… Ralentització de l’ordinador, mal funcionament, etc… Còpies de seguretat. Instal·lació de software adicional, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Recuperació de dades per formateig, per accident, virus, etc… Instal·lació de xarxes LAN. Classes particulars d'informàtica bàsica (nivell usuari) *Ofereixo un servei gratuït de conexió remota per si després de la instal·lació surgeix algún problema. Preu tancat: Instal·lació de Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 i Linux. Instal·lació d’aquests sistemes operatius, amb drivers i totalment actualitzat. Els drivers han de ser proporcionats pel propi usuari del equip informàtic, si no fos així es pot incrementar el preu final. Preu tancat: 30€ + desplaçament 10€ (Barcelona ciutat). No cobro desplaçament al barri de Sants. NOTA:El servei de conexió remota s'efectua mitjançant el software Team Viewer, a les plataformes Windows i Linux. Et pots posar en contacte amb mi a través de: Telèfon: Enric 676986868 (Whatsapp) oasisoftware.cat contacte@oasisoftware.cat
Barcelona (Barcelona)

TODHOGAR

tot tipus de serveis domèstics per a la llar i els seus habitants:  manteniments, reparacions i reformes d'obra i d' instal-lacions, jardineria, netejes, classes particulars,servei de xòfers, de secretariat particular, de cangur, d'assistenta, domèstic, etc, etc.
Barcelona (Barcelona)

PROFESSORA DE LLENGUA CATALANA I LITERATURA

Professora de llengua catalana i literatura, amb experiència demostrada i contrastada amb alumnes d'ESO, Batxillerat i Universitat. Ofereixo els meus serveis per a fer classes particulars i a empreses.
España (Todas las ciudades)

26 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.