Classes particulars catala

-
loading
Solo con imagen

CLASSES DE CATALÀ, LLATÍ I CASTELLÀ

Classes particulars de llatí, català i castellà de tots els nivells. També imparteixo classes de cultura clàssica, història i filosofia. Sóc llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana i tinc més de 10 anys d'experiència com a docent.
Tarragona (Tarragona)

CLASSES PARTICULARS I TÈCNIQUES D'ESTUDI

Estic graduada en periodisme i imparteixo classes particulars de repàs a alumnes de primària i secundària en totes les matèries: català, castellà, anglès, matemàtiques, naturals, socials, etc. També puc donar suport en millorar el rendiment escolar i les tècniques d'estudi. Tinc experiència impartint classes particulars. Ver todos los anuncios de Laura Pubill Llach
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATX)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'estudiant, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

16 €

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ (MENORCA)

Professora titulada i amb experiència fa classes particulars de català (primària, eso, batxillerat, certificats a2, b1, b2, c1, c2, conversa...) horari: matins (amb possibilitat d'algun capvespre)
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ

Dono classes particulars des dels 15 anys, tant de català, que és la meva llengua materna com d'anglès (el meu nivell és de proficiency) i castellà. tinc experiència en tot tipus de nivells i edats, i adapto el meu mètode d'ensenyament a les necessitats d'aprenentatge de cada alumne, ajudant-los sempre a arribar als seus objectius de manera ferma i àgil. intento ensenyar de manera dinàmica i amena, motivant constantment als meus alumnes. les meves tarifes són: * 16€/hora en el meu domicili * 16€/hora per skype * 20€/hora si em trasllado jo, en concepte de desplaçament (temps invertit i transport) no regalo cap classe. Ver todos los anuncios de Judith Esteban
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ

Filòloga catalana amb experiència docent en més de 12 anys en diferents instituts públics de barcelona s'ofereix per fer classes particulars de català, nivell d'eso, batxillerat, c1 i c2. Ver todos los anuncios de Sara
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS

Llicenciada en filologia catalana imparteix classes de català per a estudiants d´Eso i batxillerat. Classes individuals o en grup adaptades a les necessitats de cada alumne. Classes de català a domcili.
Abella de la Conca (Lleida)

15 €

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ

Llicenciada en Filologia ofereix classes de català. Morfologia, sintaxi, conversa. Classes durant període de Nadal. Preu hora:12€. T 609813375.
Barcelona (Barcelona)

12 €

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ

Professora de secundària, llicenciada en Filologia Catalana amb més de 20 anys d´experiència docent ofereix classes particulars per a estudiants de Batxillerat i eso. ZONA: LES BORGES, LLEIDA
Les Borges Blanques (Lleida)

15 €

CLASSES PARTICULARS PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

S'imparteixen classes particulars a alumnes de secundària de matemàtiques, física, tecnologia, ciències naturals, química, català, castellà, anglès, etc. alumne de 4rt d'eso amb una mitjana de 3er de 9,4 al ce joan xxiii Ver todos los anuncios de Mohit Bhagwan Bahrunani
España (Todas las ciudades)

CLASSES PARTICULARS I DE REPÀS

Classes de repàs de Primària i Secundària (1r, 2n i 3r ESO) a Sant Quirze del Vallès. Alumna de 1r de Batxillerat Científic amb bones notes. Classes de reforç de català, castellà, matemàtiques, anglès, francès, socials, física i química i biologia. Ajudo a fer deures i/o estudiar. Disponibilitat: - dilluns, dimarts i dimecres tota la tarda. - divendres a partir de les 17h.
España (Todas las ciudades)

10 €

CLASSES PARTICULARS DE CATALÀ, CASTELLÀ, ANGLÈS I FRANCÈS

Ofereixo classes de repàs d'idiomes! Sóc estudiant d'últim curs de periodisme a la UAB. Ofereixo classes de reforç de català, castellà, anglès i francès. He estat vivint un any a Paris i tinc un nivell C1 de francès i un nivell Advanced en anglès (C1). Tinc bastant disponibilitat d'horaris així que em puc adaptar. EN altres ocasions ja he impartit classes de reforç sobretot d'anglès.
Barcelona (Barcelona)

CLASSES PARTICULARS I REPÀS

Matèries: Anglès, Català, Castellà, Matemàtiques, Física, Ciencies Socials... Diferents nivells (infantil, primària, ESO...) NOMÉS A CASTELLAR DEL VALLÈS
España (Todas las ciudades)

10 €

CATALA PER ADULTS O IMMIGRANTS

Classes particulars per adults o be immigrants per a coneixer be la llengua o be per necessitat. Llicenciada, parlo catala, castella, angles, frances i italia. Dono classes de angles a tots els nivells. I de catala tinc el nivell C1.
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATXILLERAT)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'alumne, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES ESTADÍSTICA TITULACIONS UNIVERSITARIES

Estadístic amb experiència docent ofereix classes particulars d'estadística, bioestadística, epidemiologia i econometria. Suporto en preparació d'exàmens, realització de treballs, sobre paper o mitjançant l'ús de paquets estadístics (R, SPSS, STATA, etc). Suport en català castellà i anglès. Preu per hora, 20 €, negociable segons demanda.
Barcelona (Barcelona)

FAIG CLASSES DE CATALÀ PARTICULARS A BANYOLES.

Preu per hora classe individual. 20 €. Tinc molta experiència. Resultats garantits. Sóc llicenciada en Filologia Catalana i professora de secundària i Batxillerat.
España (Todas las ciudades)

20 €

FAIG CLASSES PARTICULARS INDIVIDUALS DE CATALÀ.

Soc llicenciada en Filologia Catalana i tinc molta experiència. Resultats garantits. Alumnes d'ESO i adults.
España (Todas las ciudades)

25 €

LLICENCIDA CATALANA AMB EXPERIÈNCIA DÓNA CLASSES

Llicenciada catalana amb experiència s'ofereix per fer classes particulars de primària i secundària. Català, castellà, anglès, història, art, filosofia (també assignatures del batxillerat de lletres). Matemàtiques fins a 4art d'ESO. Zona VallèsOccidental i Barcelona (11€/hora+desplacament segons zona).
Barcelona (Barcelona)

CLASES PARTICULARS

Mestre de primaria i Doctora en Biologia amb més de 10 anys dexperiencia donant classes. Classes de primaria, secundaria i batxiller. Primera clase gratis! Tècniques destudi. Informàtica (power point, word, excel, etc.). Idiomes (anglès, italià, català, castellà). Ajuda en la preparació de treballs, presentacions orals, treballs de recerca.
España (Todas las ciudades)

12 €

IDIOMAS-FLEXIBLE DE HORARIO Y DE LUGAR

serveishumanisticsbcn.com PROFESSORA FILÒLOGA-ESTUDIS DE LLENGUA I LITERATURA CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS -Francès: Nivell A i B (BÀSIC I MIG) -Català: A, B, C, D (per a persones que necessiten títol per treballar) -Alemany: tots els nivells A, B, C (BÀSIC, MIG, SUPERIOR) -Castellano: Español para extranjeros ELE -Literatura: comentari de text, anàlisi Mètode -a demanda de l’alumne, classes a la carta -Conversa: fonètica, audicions, feedback -Escriure: dictats i redaccions, correcció -Gramàtica: anàlisi a partir dels textos -Vocabulari: per camps semàntics, audicions, cançons, pel.lícules -Llibres de text (Themen, Veus, Gente..) Currículum Vitae -Llicenciada en germàniques -Alemany (llengua materna, Muttersprache) -Francès: Nivell superior C (Títol EOI) -Anglès: Nivell de 3r EOI -Nivell D de català -14 anys d’experiència docent
Barcelona (Barcelona)

16 €

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.