Classes catala els

-
loading
Solo con imagen

CATALA PER ADULTS O IMMIGRANTS

Classes particulars per adults o be immigrants per a coneixer be la llengua o be per necessitat. Llicenciada, parlo catala, castella, angles, frances i italia. Dono classes de angles a tots els nivells. I de catala tinc el nivell C1.
España (Todas las ciudades)

9 €

CLASSES PARTICULARS DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATX)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'estudiant, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

16 €

CLASSES DE MATEMÀTIQUES (ESO I BATXILLERAT)

Estudiant de 3r curs del Grau en Matemàtiques de la UPC. Ofereixo classes de repàs de matemàtiques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. Què puc aportar? · Dos anys d'experiència donant classes particulars de matemàtiques. · La passió per les matemàtiques pròpia d'un estudiant de matemàtiques. · Una visió que convida a deixar de banda l'estudi purament memorístic i es centra en entendre veritablement els conceptes que s'estudien. Més informació: · Les classes poden ser en català o en castellà. · Preferiblement les classes es fan a casa de l'alumne, tot i que es poden explorar altres opcions.
España (Todas las ciudades)

15 €

CLASSES DE LLENGUA CATALANA TOTS ELS NIVELLS

Preparació de les proves de català de tots els nivells, oral i escrit. Professora titulada amb molta experiència i bons resultats.
España (Todas las ciudades)

20 €

VIOLONCEL CLASSES

Classes de violoncel. Tots els nivells i edats. Preparació proves daccés Conservatori i Royal Schools of Music Exams. Classes en Català, Español o English. Professor de violoncel a EMM Nou Barris i Col.legi Montserrat. Membre de lOrquestra Simfònica Sant Cugat i lOrquestra Barroca de Barcelona.
España (Todas las ciudades)

25 €

MESTRA AMB MOLTA EXPERIÈNCIA. CATALÀ/CASTELLÀ

Mestra titulada amb més de vint anys d experiència faig classes de Català i Castellà, Socials, Història...tracte afectuós i pacient amb els alumnes. Assessorament als pares.
España (Todas las ciudades)

13 €

IDIOMAS-FLEXIBLE DE HORARIO Y DE LUGAR

serveishumanisticsbcn.com PROFESSORA FILÒLOGA-ESTUDIS DE LLENGUA I LITERATURA CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS -Francès: Nivell A i B (BÀSIC I MIG) -Català: A, B, C, D (per a persones que necessiten títol per treballar) -Alemany: tots els nivells A, B, C (BÀSIC, MIG, SUPERIOR) -Castellano: Español para extranjeros ELE -Literatura: comentari de text, anàlisi Mètode -a demanda de l’alumne, classes a la carta -Conversa: fonètica, audicions, feedback -Escriure: dictats i redaccions, correcció -Gramàtica: anàlisi a partir dels textos -Vocabulari: per camps semàntics, audicions, cançons, pel.lícules -Llibres de text (Themen, Veus, Gente..) Currículum Vitae -Llicenciada en germàniques -Alemany (llengua materna, Muttersprache) -Francès: Nivell superior C (Títol EOI) -Anglès: Nivell de 3r EOI -Nivell D de català -14 anys d’experiència docent
Barcelona (Barcelona)

16 €

OPERARI DE TRIATGE DE TAPS (H/D) - EUROFIRMS

Publicado por Eurofirms Particular 17200, Palafrugell, Girona España Oferta de empleo como Operari de triatge de taps (H/D) en Eurofirms, Palafrugell, Girona Publicada el: Tuesday, 02 July - 10:25 Nombre de la empresa: Eurofirms Número de trabajadores: 250 Sede central en: Girona Descripción de la empresa Eurofirms, People first. Somos la primera empresa española del sector, y ofrecemos las mejores soluciones en trabajo temporal, selección de personal, formación y desarrollo de personas y externalización de servicios. Una compañía con tres pilares fundamentales: - Las personas, primero. Consideramos que el respeto, la confianza y la transparencia hacia todas las personas son la única manera de generar y hacer crecer el talento. - Tecnología e innovación constante. Nuestra apuesta por la innovación ha dado lugar al desarrollo de recursos tecnológicos que mejoran la gestión de los recursos humanos. - Garantía de calidad. Una compañía apoyada por la satisfacción de sus clientes, tanto trabajadores como empresas, fruto del esfuerzo y la excelencia. Estamos a tu lado. Disponemos de una amplia red de oficinas distribuidas por toda la Península Ibérica, en continua expansión. Fruto de nuestra política de empresa basada en la responsabilidad social y los valores compartidos de transparencia y respeto, hemos promovido también la creación de una fundación que integra a personas con discapacidad en el mundo laboral. Certificaciones: Calidad ISO 9001, Gestión ética y RSE SGE21, Seguridad y Salud OHSAS 18001. Ubicación Población: Palafrugell Código Postal: 17200 Provincia: Girona País: España Descripción Puesto vacante: Operari de triatge de taps (H/D) Categorías: Otros - Sin especificar Nivel: Empleado/a Personal a cargo: (Seleccionar) Número de vacantes: 1 Descripción de la oferta: Necessitem un Operari de triatge (H/D) per a treballar en empresa del sector suro de la zona de Palafrugell i realitzar les següents funcions: - Ajudar en tasques de triatge de diferents classes de taps de suro, saber detectar defectes en els taps. - Entre altres tasques de suport en producció. Horari: Jornada completa de 40h setmanals en torn partit, amb els descansos establerts per llei. Requisitos Estudios mínimos: Educación Secundaria Obligatoria Experiencia mínima: Al menos 1 año Imprescindible residente en: (Seleccionar) Requisitos mínimos: -Experiència realitzant tasques similars a les ofertes. - Busquem a una persona organitzada, responsable, amb capacitat de treballar en equip. - Valorable residència pròxima al lloc de treball. Idiomes: Català i/o castellà parlats correctament. Contrato Tipo de contrato: Otros contratos Jornada laboral: Completa
Palafrugell (Girona)

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2020 www.clasf.es.