-
loading
Solo con imagen

Placa parquing

Listado top ventas placa parquing

Pineda de Mar (Barcelona)
Plaça de pàrquing al centre de mides 4,5 x 2,5; pàrquing molt còmode i molt fàcil de maniobrar. #ref:PK-1324
18.500 €
Ver producto

3 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Plaça de pàrquing situat a l'avinguda Montserrat de Pineda de Mar; mides de 4,5x2,20 aprox. #ref:PK-1269
13.500 €
Ver producto

3 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Plaça d'aparcament de 9 m2 en finca nova a la zona del Poble Nou. Bona maniobrabilitat i fàcil accés, a prop de la nacional. Pàrquing amb només nou places. Demani informació sense compromís! #ref:PK-577
11.000 €
Ver producto

4 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Plaça de pàrquing al carrer Santiago Rusiñol de Pineda de Mar; plaça molt còmode.4 metres llarg x 2,40 ample. #ref:PK-1169
12.000 €
Ver producto

2 fotos

Calella (Barcelona)
Plaça d'aparcament a l'aire lliure, prop del carrer Església, mides 3x10, per dos vehicles. #ref:PK-1320
19.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91335 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - GRAN MENJADOR/CUINA - 2 HABITACIONS - ESPECTACULAR TERRASSA - PÀRQUING DE LLOGUER A SOTA LA PLAÇA VELLA. Feia fred però anava ben tapat i el sol començava a escalfar. Vaig arribar a la plaça vella i estava la fira Santa Llucia montada, em vaig sentir com al poble i és que si alguna cosa té el centre històric de terrassa és que respira aires de poble. Com que anava amb temps vaig passejar a veure què hi havia a les paradetes, però finalment no vaig comprar res. Tot seguit va arribar la fotògrafa i vaig anar a fer les fotos d'aquest pis... aquí teniu el resultat. HABITATGE: -Menjador 30m2 -Cuina 10m2 -Bany amb dutxa -Habitació 10m2 -Habitació 15m2 + vestidor -Terrassa 18m2 -Plaça de pàrquing de lloguer sota la plaça vella T'AGRADARÀ SABER... L'edifici és una finca del 2010, una de les últimes promocions d'obra nova que s'han fet al centre. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
239.000 €
Ver producto

4 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Aprop del centre, al carrer arpelles oferim aquesta plaça de pàrquing de 4 metres de llarg X 2.20 d'ample. #ref:PK-1275
9.500 €
Ver producto

3 fotos

España
Aquest ampli i lluminós àtic es troba perfectament situat i amb tots els serveis a molt pocs minuts. Disposa d´un generós menjador, cuina tipus office, tres habitacions, 1 suite, 1 doble i 1 individual. Un bany complet amb banyera i un altre amb plat de dutxa, que garanteixen espai per tota la familia.Podreu gaudir d´agradables moments en la seva àmplia terrassa amb tendal.La comunitat compta amb ascensor i també disposa de plaça de pàrquing inclosa en el preu.No deixis escapar l´oportunitat de visitar-lo.Estarem encants d´assessorar-jurídicament en tot allo que puguis necessitar.També t´oferim possibilitats de finançament. Consulta´ns sense compromísEste amplio y luminoso ático se encuentra perfectamente situado y con todos los servicios a muy pocos minutosDispone de un generoso comedor, cocina tipo office, tres habitaciones, 1 suite, 1 doble y 1 individual. Un baño completo con bañera y otro con plato de ducha, garantizando espacio para toda la familia.Podréis gozar de agradables momentos en su amplia terraza con toldo.La comunidad cuenta con ascensor y también dispone de plaza de parquin incluida en el precio.No dejes escapar la oportunidad de visitarlo. Estaremos encantos de asesorarte jurídicamente en todo aquello que puedas necesitar.También te ofrecemos posibilidades de financiación. Consúltanos sin compromiso.
131.000 €
Ver producto
Terrassa (Barcelona)
91327 UBICACIÓ 10, ORIENTACIÓ SUD, BALCÓ I PÀRQUING COQUETÓ PIS AL COSTAT DEL CENTRE EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE / SEMINOU / ORIENTACIÓ SUD / 1 BALCÓ DE 6,6 M2 / 1 SALÓ-MENJADOR / 1 CUINA / 2 HABITACIONS / 1 BANY / AIRES CONDICIONATS / CALEFACCIÓ / LEDS / 1 PLAÇA DE PÀRQUING AL MATEIX EDIFICI SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA: 66 M2 PÀRQUING: 10 M2 ÚTILS EDIFICI ANY: 2.000 ACCÈS PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA COMUNITAT D'11 VEINS ASCENSOR DISTRIBUCIÓ I MIDES DE LA VIVENDA: HALL DE 2,31 M2 SALÓ-MENJADOR DE 19,38 M2 Amb sortida a BALCÓ Orientació SUD CUINA DE 6,48 M2 Amb extractor d'alumini Orientació SUD BALCÓ DE 7 M2 Orientació SUD HABITACIÓ DOBLE DE 10 M2 Orientació SUD HABITACIÓ DE 6 M2 Orientació SUD BANY DE 5,25 M2 Amb tres peces Amb plat de dutxa gran Amb bidet 1 PLAÇA D'APARCAMENT 10 M2 ÚTILS COSES QUE T'AGRADARÀ SABER: A UN PAS DEL CENTRE DE TERRASSA / PLAÇA DEL S XX / CENTRE CÍVIC S XX / A PROP DEL PARC DE VALLPARADÍS / ZONA AMB ACCÈS A ESCOLES BRESSOL PÚBLIQUES / ESCOLES EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA PÚBLIQUES I CONCERTADES / ESCOLES EDUCACIÓ SECUNDÀRIA PÚBLIQUES I CONCERTADES. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Sóc la Belén Romero, AGENT DE PROPIETARIS, faig realitat els teus PROJECTES. Si necessites una VALORACIÓ DE MERCAT de la teva vivenda, sense cap compromís, posa't en contacte amb mi al 638 84 33 52.
189.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref 91342 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - TOT EL PIS ORIENTAT A SUD (MOLT ASSOLELLAT) - 3 HABITACIONS - 2 BANYS (UN AMB SUITE) - GRAN TERRASSA - ZONA MOLT TRANQUIL.LA - ZONA SAFAREIG - GRAN ZONA AJARDINADA I ZONA INFANTIL - PLAÇA DE PÀRQUING - IMPECABLE. Us donaré un consell per trobar l´habitatge ideal: Feu una llista de les coses que necessites i una altra de les coses que us agradaria que tingués el nou pis. Ara ordeneu els elements per ordre d´importància, d´imprescindible a preferible però no essencial. Ara compareu totes dues llistes. Què és el que realment necessiteu? Què és el que us encantaria tenir en la vostra nova llar? En què coincideixen les vostres necessitats i els vostres desitjos? També podeu oblidar-vos de les llistes i deixar de buscar: l´equilibri perfecte entre el que necessiteu i el que voleu està en aquest pis. HABITATGE: - Rebedor - Àmpli passadís. - Menjador 29m2 amb sortida a terrassa orientació sud. - Terrassa 15m2 amb vistes a la zona ajardinada. - Cuina 12m2 amb accés a safareig. - Habitació suite 14 m2 i zona vestidor. - Habitació 10m2 - Habitació 8m2. - 2 Banys (un amb suite) - Zona safareig - Pàrquing - Zona ajardinada i parc infantil. T´agradarà saber... el pis es troba en perfectíssim estat, cuina i banys impecables. El pàrquing està a la mateixa finca,. Zona molt tranquil·la, al costat de la biblioteca, Qsport i estació RENFE i FGC. A 10 minuts a peu de l'ajuntament. El pis TÉ AIRE ACONDICIONAT. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
280.000 €
Ver producto

4 fotos

L Ametlla del Vallès (Barcelona)
Per a més informació poder trucar o enviar un whatsapp al telèfon 664 270 966. Plaça de pàrquing situada a les Galeries de L'Ametlla. * El preu no inclou despeses de registre i notaria.
50 €
Ver producto

3 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91356 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - PLAÇA DE PÀRQUING- GRAN ZONA JARDÍ AMB BARBACOA - TERRASSA - ACABATS DE QUALITAT - PLAQUES SOLARS - REFORMA TOTAL. Què li puc demanar a una casa perquè es converteixi en la meva llar? - Que sigui àmplia, lluminosa i d´estètica neta. - Que tingui línies actuals - Que estigui ben situada, de manera que quan agafi el cotxe ho faci perquè em ve de gust conduir. - Poder donar-li el meu toc personal moblant-la al meu gust. - I, per mi, el més important, que la casa estructuralment estigui bé. (aquesta casa fa 13 anys es va fer totalment nova) Doncs bé, si reconeixes alguna d´aquestes característiques imprescindibles com a teves, a continuació et presentem una LLAR feta a la teva mida. L´HABITATGE 150m2 3 habitacions + 1 gran estudi 2 banys Jardí Terrassa Calefacció PÀRQUING T'AGRADARÀ SABER... CASA CONSTRUIDA FA 15 ANYS, plaques solars, alarma, sistema de música a totes les zones de la casa, intercomunicador, banyera d´hidromassatge, pàrquing. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d'experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l'inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
399.000 €
Ver producto
Pineda de Mar (Barcelona)
Pis de dos dormitoris dobles, exteriors, cuina amb sortida a safareig, bany complet i adaptat amb dutxa i saló menjador amb finestres a carrer; parquet en tota la vi venda, calefacció i A.A, perfectament conservada i ideal per viure tot l'any; carrer molt tranquil i a un minut de la platja i l'estació; prop dels comerços i del CAP de Pineda. Plaça de pàrquing inclosa en el preu amb accés directa des de la vi venda. #ref:P2-1358
140.000 €
Ver producto

4 fotos

Calella (Barcelona)
Pis a la zona turística, segona línia de mar, amb piscina exterior i piscina climatitzada, sauna, gimnàs, taula de ping-pong, conserge. 2 dormitoris (3 originalment), terra de parquet de bambú, aire condicionat fred i calent, cuina de luxe amb electrodomèstics de disseny, finestres d'alumini amb doble vidre. Cinquena planta amb ascensor, amb vistes a muntanya. Plaça d'aparcament al mateix edifici INCLOSA EN EL PREU #ref:P3-1246
190.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Piso para alquilar de 86,35m2 con una terraza de 3,58m2.~Este bonito piso de obra nueva consta de:~- 2 habitaciones suite~-1 habitaci/xc3/xb3n individual~-Cocina equipada con placa de inducci/xc3/xb3n, horno pirolico, campana extractora y microondas.~-Sal/xc3/xb3n-comerdor con salida a un balcon de 3,58m2 y con vistas.~-Persianas electricas.~Cabe destacar que este edifici/xc3/xb3 tiene la qualificaci/xc3/xb3n energetica A, lo cual sus gastos en calefacci/xc3/xb3n son muy bajos.~NO SE ADMITEN ANIMALES.~
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91358 PLANTA BAIXA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 3 HABITACIONS - 2 BANYS - GRAN MENJADOR AMB SORTIDA A TERASSETA - ORIENTACIÓ SUD - ÀMPLIA CUINA - ZONA SAFAREIG - GRAN TERRASSA INTERIOR - PLAÇA DE PÀRQUING En el món immobiliari estem acostumats a parlar de superfícies, dimensions i metres quadrats. Paraules tècniques que descriuen la grandària d'un habitatge, però que no capten del tot les sensacions. Per a transmetre millor la idea de l'espai, parlem d'amplitud. O, en el cas que ens ocupa, de magnitud. La magnitud no sols dona a entendre que les estàncies són grans, sinó que conté una connotació d'elegància, just el que té aquest pis. Després podràs moblar-lo o decorar-lo al teu gust. Però, encara que el teu estil fos totalment minimalista, aquest mai deixaria de ser un pis magnífic. HABITATGE: - Rebedor 7m2 - Menjador 30m2 - Terrassa 10m2 - Cuina 10m2 - Zona safareig - Habitació 13m2 - Habitació 9m2 - Habitació suite 14m2 - Terrassa interior 20m2 - Plaça pàrquing * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió
280.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91353 - PLANTA BAIXA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - TOTALMENT EXTERIOR - 4 HABITACONS - 2 BANYS - ZONA AJARDINADA. PLAÇA PÀRQUING - PER A REFORMAR. Això és una planta baixa única, diferent de totes les altres, ja que en ser un edifici cantoner, totes les habitacions del pis són exteriors, totes tenen finestra exterior a carrer Sant Josep, un carrer molt cèntric xo amb molt poc trànsit. Així que com podeu veure, estem parlant d'una propietat molt interessant. Tots els que esteu buscant això aquesta és la vostra. S'ha de fer una reforma integral, nosaltres ja tenim diversos pressupostos per a dur a terme la reforma (projecte i reforma) És una finca amb només un veí. Si voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres, estarem encantats en explicar-vos els grans avantatges d'aquesta planta baixa. T'AGRADARÀ SABER... totes les habitacions són exteriors, això és algo poc habitual en les plantes baixes. Ubicació boníssima, ja que la finca és cantonera amb carrer Sant Antoni i carrer Sant Josep. A 1 minut de la MÚTUA. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
220.000 €
Ver producto

4 fotos

Granollers (Barcelona)
Plaça de pàrquing en al centre de Granollers per a motos, porta eleèctrica i muntacàrregues per accedir-hi. Tot inclòs en el preu. #ref:PLA_80
Ver producto
Torroella de Montgrí (Girona)
Local en venta con parking en el Passeig Vicenç Bou Local en venta en el passeig Vicenç Bou con plaza de parking, local céntrico en una zona concurrida y con facilidad para aparcar para los clientes que vengan a tu negocio. La entrada está preparada para personas con movilidad reducida, tiene un gran escaparate, entrando al local encontramos una gran sala con pre instalación de aire acondicionado, detrás del local encontramos una sala con Puerta cortafuegos, una sala amplia y espaciosa con un baño. El local también dispone de plaza de parking debajo del edificio con Puerta automática. Si quieres empezar o trasladar tu negocio en un local como este no dudes en ponerte en contacto con nuestro agente Josep Casamort de Venc Casa Teva de Torroella de Montgrí llamando o enviando un WhatsApp al 601989771 o enviando un correo a josepcasamort@vendotucasa.es --- Local en venda amb pàrquing al Passeig Vicenç Bou Local en venda al passeig Vicenç Bou amb plaça de pàrquing, local cèntric en una zona concorreguda i amb facilitat per aparcar pels clients que vinguin al teu negoci. L'entrada està preparada per a persones amb mobilitat reduïda, té un gran aparador, entrant al local trobem una sala gran amb preinstal·lació d'aire condicionat, darrere del local trobem una sala amb porta tallafocs, amplia i espaiosa amb un lavabo. El local també disposa de plaça de pàrquing a sota de l'edifici amb porta automàtica. Si vols començar o traslladar el teu negoci en un local com aquest no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre agent Josep Casamort de Venc Casa Teva de Torroella de Montgrí trucat o enviant un WhatsApp al 601989771 o enviant un correu a josepcasamort@vendotucasa.es.
75.000 €
Ver producto

4 fotos

Figueres (Girona)
Plaza de parking situada a 100m de la Plaza Creu de la Ma y del Carrer Nou. Es una plaza de parking para un coche pequeño o compacto con un acceso estrecho. Plaça de pàrquing situada a 100 m de la Plaça Creu de la Ma i del carrer Nou. És una plaça de pàrquing per a un cotxe petit o compacte amb un accés estret. Place de parking située à 100m de la Plaza Creu de la Ma et Carrer Nou. Il s'agit d'une place de parking pour une voiture petite ou compacte, avec un accès étroit. Parking space located 100m from Plaza Creu de la Ma and Carrer Nou. It is a parking space for a small or compact car, with a narrow access.
5.900 €
Ver producto

4 fotos

Torroella de Montgrí (Girona)
Se vende plaza de parking en passeig Vicenç Bou. Plaza de parking céntrica con ámplia entrada y fácil acceso. En medio del paseo donde podrás aparcar para ir a comprar en el centro del pueblo o para pasear tranquilamente por la maravillosa vila de Torroella de Montgrí. ¿Te interesa? Si es así. ponte en contacto con Josep Casamort de Venc Casa Teva en Torroella de Montgrí llamando o enviando un WhatsApp al 601989771 o mandando un correo a josepcasamort@vendotucasa.es --- Plaça de Pàrquing al passeig Vicenç Bou Es ven plaça de pàrquing amb àmplia entrada i fàcil accès. En mig del passeig on podràs aparcar fàcilment per anar a comprar o a passejar per l'encantadora vila de Torroella de Montgrí. T'interessa? Si és així posa't en contacte amb Josep Casamort de Venc Casa Teva en Torroella de Montgrí trucant o enviant un WhatsApp al 601989771 o enviant un correu a josepcasamort@vendotucasa.es
16.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
Ofrezco la posibilidad de adquirir 1-3 plazas espaciosas plazas de parking de 12 metros cuadrados cada una, donde CABEN COCHE Y MOTO situadas en centro , junto al parque Catalunya, de Castellar del Vallés. A un precio interesante 11.300 por una plaza (en caso de comprar dos 11.000 euros cada una , o comprando las 3 el precio baja a 10.500 por plaza) Son subterráneas con una sola rampa de acceso , portón automático con mando a distancia; y todas en una única misma planta con pocas columnas, fácil maniobrabilidad Con entrada peatonal, recientemente Se ha cambiado el portón de entrada de los vehículos y reformada la entrada peatonal principal. Entrada por calle Alguer de Castellar del Vallés . Ofereixo la possibilitat d'adquirir 1-3 places espaioses places de pàrquing de 12 metres quadrats cadascuna, on CABEN COTXE I MOTO situades al centre, al costat del parc Catalunya, de Castellar del Vallès. A un preu interessant 11.300 per una plaça (en cas de comprar-ne dues 11.000 euros cada plaça; comprant les tres baixa a 10.500 euros per plaça) Són subterrànies amb una sola rampa d'accés, porta automàtica amb comandament a distància; i totes en una única mateixa planta amb poques columnes, fàcil maniobrabilitat Amb entrada de vianants, recentment S'ha canviat la porta d'entrada dels vehicles i s'ha reformat l'entrada de vianants principal. Entrada per carrer d'Alguer de Castellar del Vallès.
11.300 €
Ver producto

7 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91333 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 3 HABITACIONS - 2 BANYS - BALCÓ A PEU DE MENJADOR I CUINA - VISTES A LA PISCINA I ZONA COMUNITÀRIA - ZONA SAFAREIG - PLAÇA DE PÀRQUING GRAN Viure en aquest pis, en un complex amb piscina i al centre de Terrassa és el somni de molts Terrassencs. Pis al centre de Terrassa i pis d'estiueig, dos en un, com els edredons d'Ikea d'hivern/estiu. Un pis amb totes les comoditats de viure a dos minuts del "meollo" del centre a l'hivern i de gaudir de la piscina a l'estiu, sense necessitat de sortir fugint de la nostra benvolguda ciutat per gaudir de la desconnexió. HABITATGE: - Menjador 22m2 sortida a balcó amb vistes a piscina. - Cuina àmplia 8m2 amb sortida a balcó. - 3 habitacions una amb suite - Bany complert - Zona safareig - Pàrquing. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
260.000 €
Ver producto

4 fotos

La Garriga (Barcelona)
Per a més informació o concertar visita, podeu trucar o enviar whatsapp a la Beth 600400054. MC CONSULTING VEN. Acollidor dúplex al centre del poble. Ubicat en un carrer tranquil sense trànsit a un pas de tots els serveis, places, ajuntament, etc. Finca de pocs veïns, amb plaça de pàrquing. Consta de 81 m² construïts i distribuïts en dues plantes: PLANTA PRINCIPAL- saló-menjador amb xemeneia i aire condicionat amb petita sortida al balcó, bany amb plat dutxa i cuina amb sortida a la galeria (zona de bugaderia), amb obertura al saló. 1° PLANTA - bany ampli amb plat dutxa, habitació simple i dues dobles, una d'elles amb sortida a la terrassa i aire condicionat. Pis amb molt bona orientació, reformat amb molt de gust aconseguint una estança acollidora, l'únic que queda d'origen és la cuina. Gran oportunitat per viure al centre i sense problemes d'estacionament pel cotxe! Finca sense ascensor. * El preu anunciat no inclou impostos ni despeses de notaria i registre. * Els mobles i / o objectes que poden aparèixer, no estan inclosos en el preu, i la informació que conté l'anunci sobre les característiques de la finca i superfícies pot no ser exacta i contenir algun error o omissió. MC CONSULTING VENDE. Acogedor dúplex en el centro del pueblo. Ubicado en una calle tranquila sin tráfico al cercano a todos los servicios, plazas, ayuntamiento, etc. Finca de pocos vecinos, con plaza de párquing. Consta de 81m² construidos y distribuidos en dos plantas: PLANTA PRINCIPAL- salón-comedor con chimenea y aire acondicionado con pequeña salida al balcón, baño con plato ducha y cocina con salida a la galería (zona de lavandería), con apertura al salón. 1° PLANTA - baño amplio con plato ducha, habitación simple y dos dobles, una de ellas con salida a la terraza y aire acondicionado. Piso con muy buena orientación, reformado con mucho gusto consiguiendo una estancia acogedora, lo único que queda de origen es la cocina. ¡Gran oportunidad para vivir en el centro y sin problemas de estacionamiento para el coche! Finca sin ascensor. * El precio anunciado no incluye impuestos ni gastos de notaría y registro. *Los muebles y/o objetos que pueden aparecer, no están incluidos en el precio, y la información que contiene el anuncio sobre las características de la finca y superficies puede no ser exacta y contener algún error u omisión.
262.000 €
Ver producto

4 fotos

Talamanca (Barcelona)
REF: 80119 - DÚPLEX EN VENDA AL CENTRE DEL POBLE - FINCA DEL 2001 MANTENINT TOTA L'ESSÈNCIA DEL PASSAT - 3 HABITACIONS - ZONA ESTUDI - ESPECTACULAR TERRASSA AMB VISTES DE SOMNI - BALCÓ A PEU DE MENJADOR - PLAÇA DE PÀRQUING. VIURE AL POBLE JA NO ÉS UNA OPCIÓ, ÉS UNA REALITAT. Hi ha habitatges que, per la seva situació o les seves dimensions, estan pensades per a un dia a dia frenètic a la ciutat. I després hi ha immobles com aquest, pensat per a gaudir de cada minut de la seva tranquil·litat. Un dúplex còmode i àmpli per a compartir en família o amb visitants. Un dúplex per a desenvolupar les teves aficions o descobrir-ne de noves, com el caminar o correr per la muntanya. Un dúplex per a gaudir de la naturalesa i del bon clima en aquest racó del món. Un dúplex ben fet, amb bons materials, perquè el continuïn gaudint els qui venen darrere. HABITATGE Planta Principal - Gran menjador amb cuina amb barra americana i gran llar de foc. Preciós balcó amb espectaculars vistes al poble. - Habitació doble amb armari empotrat i amb sortida a balcó. - Habitació simple amb armari empotrat. - Gran bany amb dutxa. - Armari traster Planta superior - Gran habitació doble - Gran zona estudi - Bany amb dutxa - ESPECTACULAR TERRASSA amb vistes a la Mussara. - PÀRQUING A LA MATEIXA FINCA - El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
190.000 €
Ver producto

4 fotos

La Garriga (Barcelona)
MC CONSULTING LLOGA. Pis en primera planta de 91 m² situat al complex Les Roques, a cinc minuts del centre de la població. En ell ubiquem, rebedor, cuina amb placa de cocció de vitroceràmica i sortida a balcó de 4 m², saló menjador, passadís, bany amb plat de dutxa, dos dormitoris dobles, un d'ells amb sortida a balcó cantoner d'11 m². i un dormitori mitjà. A més, calefacció de gas natural amb radiadors d'alumini, finestres d'alumini amb climalit, terra de parquet, ulls de bou, videoporter, ascensor i pàrquing. NO S'ADMETEN MASCOTES! MC CONSULTING ALQUILA. Piso en primera planta de 91 m² situado en el complejo ¨Les Roques¨, a cinco minutos del centro de la población. En él ubicamos, recibidor, cocina con encimera de vitrocerámica y salida a balcón de 4 m², salón comedor, pasillo, baño con plato de ducha, dos dormitorios dobles, uno de ellos con salida a balcón esquinero de 11 m² y un dormitorio mediano. Además, calefacción de gas natural con radiadores de aluminio, ventanas de aluminio con climalit, suelo de parqué, ojos de buey, video-portero, ascensor y párquing. ¡NO SE ADMITEN MASCOTAS!
825 €
Ver producto

4 fotos

España
Planta baja de nueva construccion con patio propio, parquing propio y cerrado en Algaida~Consta de salon comedor, cocina, dos habitaciones dobles, dos ba/xc3/xb1os, armarios empotrados, terraza propia, parquing y trastero en planta sotano. Gastos de comunidad incluidos en el alquiler. Se requiere dos meses de fianza mas el mes en curso ademas de justificar ingresos mensuales. Tiene lavavajillas nuevo, nevera nueva, lavadora nueva, placa vitroceramica, Termo electrico. Muy bien comunicado con Palma y aeropuerto No se admiten mascotas~Completamente amueblada
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
CASES L´ANOIA LI TROBA LA SEVA LLAR!!!! DESCRIPCION DEL INMUEBLE: Tenim un pis disponible per llogar. Està al barri Sant Crist. És un primer pis de 65m2 amb ascensor. Té 2 hab (1 doble + 1 individual), bany complert, menjador de 23m2 i cuina independent. Tot exterior i orientat a sud (al davant hi ha una plaça). L’habitatge només té 10 anys. Escala amb només 6 veïns. S’inclou plaça de pàrquing i traster a la mateixa finca. Pis amb molts extres: persianes automàtiques, caldera i extractor de cuina nous a estrenar, bombetes de leds de baix consum, fusteria interior nova, calefacció de gas natural, vídeo-porter, escala amb servei de videovigilància 24H...
550 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
Ofrezco la posibilidad de adquirir y/o alquilar de 1 a 3 plazas espaciosas plazas de parking de aproximadamente 12 metros cuadrados cada una, donde CABEN COCHE Y MOTO situadas en centro, junto al parque Catalunya, de Castellar del Vallés. A un precio interesante 11.500 euros una plaza, en caso de adquirir varias, el precio sería negociable!! Son subterráneas con una sola rampa de acceso, portón automático con mando a distancia; y todas en una única misma planta con pocas columnas, fácil maniobrabilidad Con entrada peatonal, recientemente Se ha cambiado el portón de entrada de los vehículos y reformada la entrada peatonal principal. Entrada por calle Alguer de Castellar del Vallés Ofereixo la possibilitat d'adquirir i/o llogar d'1 a 3 places espaiosa plaça de pàrquing d'aproximadament 12 metres quadrats, on hi CABEN COTXE I MOTO;situada al centre, al costat del parc Catalunya, de Castellar del Vallès. A un preu interessant 11.500 euros una plaça, en cas d'adquirir-ne varies, el preu seria negociable!! Són subterrànies amb una sola rampa d'accés, (automátic amb comandament a distancia; i totes a la mateixa planta amb poques columnes, fàcil maniobrabilitat Amb entrada de vianants; recentment S'ha canviat el portó d'entrada de vehicles i s'ha reformat l'entrada de vianants principal. Entrada pel Carrer Alguer de Castellar del Vallés.
11.500.282 €
Ver producto
Terrassa (Barcelona)
HABITAL vende piso en Terrassa. Superficie 70 m2. 3 habitaciones (1 doble, 2 individuales), 2 baños, cocina, comedor. Con calefacción, puerta blindada y vidrios dobles. Con balcón. Plaza de parking. La finca dispone de ascensor y portero automático. ***************************** HABITAL ven pis a Terrassa. Superfície 70 m2. 3 habitacions (1 doble, 2 individuals), 2 banys, cuina, menjador. Amb calefacció, porta blindada i vidres dobles. Amb balcó. Plaça de pàrquing. La finca disposa d'ascensor i porter automàtic.
170.000 €
Ver producto

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es