PLANTA BAIXA AMB JARD/XC3/X8D. EN IGUALADA

MAQUILLAR O ESCOLLIR B/xc3/x89?~Tots ens volem sentir especials i diferents dels altres, no volem anar com a xais seguint el ramat (tot i que, a vegades, no hi tenim m/xc3/xa9s remei).~Amb els habitatges passa una cosa semblant: un podria comprar un pis "est/xc3/xa0ndard" i decorar-lo al seu gust, pensant que ser/xc3/xa0 molt diferent del seu ve/xc3/xad. Segurament, se sorprendria perqu/xc3/xa8 poques coses canviarien: el sof/xc3/xa0 estaria col/xc2/xb7locat al mateix lloc, igual que el llit, l/'armari, el bufet... Algun estil i color canviaria per/xc3/xb2 res m/xc3/xa9s.~Molt diferent /xc3/xa9s comprar un lloc especial. Una planta baixa amb jard/xc3/xad de 120 m2 on tenir una olivera, i un gran habitatge impecable, amb un gran menjador de cara el sol i una cuina office, ja et fa ser diferent.~I tu, doncs, ets dels que maquillen o escullen originalitat? Visita l/'impressionant tour virtual que hem realitzat per tu, visita el pis com si estiguessis a dins!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
PLANTA BAIXA AMB JARD/xc3/x8d. Foto 1 / 4
PLANTA BAIXA AMB JARD/xc3/x8d. 0
PLANTA BAIXA AMB JARD/xc3/x8d. 1
PLANTA BAIXA AMB JARD/xc3/x8d. 2
PLANTA BAIXA AMB JARD/xc3/x8d. 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de finques-rambles
85438581
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es