PIS EXTERIOR AMB GARATGE EN SANT LLORENÇ SAVALL

FS Finques comercialitza pis amb garatge al centre del poble de Sant Lloren/xc3/xa7 Savall. A prop del centre m/xc3/xa8dic, escola i llar d/'infants municipal, supermercat, farm/xc3/xa0cia, restaurants, forns...,~ ~ La vivenda t/xc3/xa9 130m2 constru/xc3/xafts 101,5m2 /xc3/xbatils i un garatge de 28,5m2.~ Quan entrem al pis trobem:~ - Rebedor~ - Menjador de 15 m2 amb sortida a la terrassa~ - Cuina amb galeria~ - 4 habitacions exteriors, una doble amb sortida al balc/xc3/xb3 (2 dobles i 2 individuals)~ - Bany complet reformat amb plat de dutxa.~ ~ La vivenda disposa de finestres d/'alumini, portes de fusta i xemeneia que es pot obrir pel menjador o per la cuina. Actualment el bloc de pisos disposa de calefacci/xc3/xb3 amb gas prop/xc3/xa0 tot i que s/'hauria de fer la instalaci/xc3/xb3 corresponent de calefacci/xc3/xb3 en el pis.~ Es un 1r pis real d/'al/xc3/xa7ada tot i ser un 2n.~ ~ Assessorament financer sense cap comprom/xc3/xads!~ FS FINQUES /xc3/xa9s membre d/'Apialia Sabadell i /xc3/x80gora. Inscrits en el col/xc2/xb7legi d/'API i amb diferents punts de venta a Sabadell, Sentmenat i Sant Lloren/xc3/xa7 Savall. Especialistes en canvis d/'habitatge.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
PIS EXTERIOR AMB GARATGE
PIS EXTERIOR AMB GARATGE 0
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de fs-finques-sabadell
71565884
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es