PIS A LA CREU ALTA REFORMAT! EN SABADELL

Gesfime Inmobiliaria ven Preciós pis recentment reformat a la zona de la Creu Alta de Sabadell, segona planta sense ascensor, pocs veíns. La comunicació de l'immoble és espectacular, entre la plaça de la Creu Alta, el Mercat, el Corte Inglés i la Gran vía, només baixant del pis ja trobem tots tipus de supermercats i comerços (forns de pà, bars, etc..), tots tipus de serveis (transport públic, Renfe, Ambulatori, Col.legis), a 2 minuts a peu de la plaça de la creu alta, a 1 minut del mercat de la Creu Alta, 1 minut de la Gran Vía i a 3 minuts a peu del corte Inglés. A 5 minuts a peu del centre de sabadell. El pis disposa de 67m construíts, 57m útils. El pis té moltíssima llum, es totalment exterior. Entrada a rebedor de 2'6m, del rebedor a mà dreta passem a la cuina totalment reformada de 5'2m. A mà esquerra de rebedor, trobem una habitació doble exterior de 9'3m. Passat el rebedor, accedim al menjador exterior de 15'3m. Del menjador passem al rebedor de la zona de nit, on trobem 2 habitacions exteriors, una doble de 8'7m i l'altre individual de 6'7m. També trobem el bany complert de 2'8m totalment reformat amb plat de dutxa. Al final del rebedor de la zona de nit trobem un ampli safareig exterior de 4'5m. Terra de gres, portes de faig, finestres d'alumini doble. A.A i bomba de calor al menjador i a l'habitació de matrimoni. No deixi escapar l'oportunitat de viure a una de les millors zones de sabadell!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
PIS A LA CREU ALTA REFORMAT!
loading
Precio: 139.000,00
139.000,00
Ver más anuncios de gesfime-i
24772179
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es