ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER EN TERRASSA

Ref A9418 - Oficina en lloguer al centre de Terrassa, al Carrer Font Vella. Planta diàfana amb vistes al carrer Font Vella. Edifici totalment reformat. L´oficina té les típiques voltes catalanes, terres de parquet i una de les parets de pedra natural. Consta d´un lavabo de disseny i lloc per posar un petit Office (nevera i microones). La Finca disposa d´ascensor. L´aparcament no és problema, ja que està a 100 metres dels Parking Saba al costat de la Mútua de Terrassa, on tenen places de lloguer disponibles. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar l´immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER Foto 1 / 4
ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER 0
ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER 1
ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER 2
ON TREBALLAR SERÀ UN PLAER 3
loading
Precio: 550,00
550,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
38224774
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es