LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL EN MARTORELL

Local comercial en venda en superf/xc3/xadcie de 310 m/xc2/xb2, ubicat a la localitat de Martorell, prov/xc3/xadncia de Barcelona. El local se situa a la planta baixa del Conjunt Residencial Stel-10, a Martorell, a 45 minuts de la capital barcelonina. Bones comunicacions, amb parades d/'autob/xc3/xbas a pocs metres, amb les l/xc3/xadnies L64, L65, L68 i L69, a menys de 2 km de l/'estaci/xc3/xb3 de tren i per carretera, a trav/xc3/xa9s dels accessos N-IIa, AP-7 i la C-243b. L/'establiment destinat a local, en venda i lloguer, es presenta en un dels barris m/xc3/xa9s grans, amb predomini de residents locals, gr/xc3/xa0cies a un flux tur/xc3/xadstic molt limitat en aquesta zona urbana, el que redunda en una major comoditat per al gaudi dels serveis. En aquest sentit, la zona ofereix tots els equipaments, centre de salut, l/'Hospital de Sant Joan de D/xc3/xa9u de Martorell, etc. En definitiva, tot el necessari per a la vida ciutadana tranquil/xc2/xb7la. Constru/xc3/xaft el 1983, es tracta d/'un local comercial amb una superf/xc3/xadcie de 310 m/xc2/xb2 distribu/xc3/xafts en diverses estades i amb acc/xc3/xa9s independent des del carrer.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL Foto 1 / 4
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL 0
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL 1
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL 2
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A MARTORELL 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de finques-subirana
89180407
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es