-
loading
Solo con imagen

Duplex set camins

Listado top ventas duplex set camins

Igualada (Barcelona)
Vols viure en un gran d/xc3/xbaplex a la zona alta d/'Igualada i a un pas del centre?~~Vine i t/xe2/x80/x99ensenyarem aquest habitatge /xc3/xbanic a Set Camins amb una superf/xc3/xadcie de 195 m. mes 2 terrasses una de 19 m. i l/'altre de 7 m2.~~Amb uns acabats de luxe, assolellat, llumin/xc3/xb3s i amb vistes.~~A la planta 4/xc2/xaa trobem un gran rebedor, amb una escala d/'obra que dona acc/xc3/xa9s a les golfes, gran cuina office, ampli menjador, balc/xc3/xb3, safareig, 4 dormitoris, un d/'ells destinat a vestidor familiar, l/xe2/x80/x99habitaci/xc3/xb3 suite amb un bany envidriat amb plat de dutxa, i un altre bany amb banyera.~~A les golfes trobem una gran sala polivalent, on poder gaudir amb la familia, amics.. aprofitant la pendent del sostre hi han armaris/traster, i un bany amb plat de dutxa. Tot amb sortida a una terrassa orientada a sud, on poder gaudir un bon dinar o sopar.~~Tal i com veus a les fotos el acabats son de disseny, amb qualitats d/'alt nivell, /xc3/xbanics i a la vegada fan que sigui un d/xc3/xbaplex confortable i pr/xc3/xa0ctic.~ ~Tamb/xc3/xa9 tens 2 places d/'aparcament al mateix edifici i 1 traster.~ ~Quan el vols veure??
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Disponemos de plaza de garaje en Igualada por la zona de Set camins, muy cerca de los servicios p/xc3/xbablicos como Hospital, supermercados, colegios y cerca del centro de Igualada.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Local comercial en venta y alquiler situado en el barrio de Set Camins de Igualada. ~Tiene un total de 120m2 construidos. ~Buen escaparate a calle.~Equipado con aire acondicionado y bomba de calor.
Ver producto
Igualada (Barcelona)
Local de 112m2 en una de las zonas m/xc3/xa1s comerciales de set camins (Igualada). El local est/xc3/xa1 para reformar ya que nunca se ha establecido ninguna actividad. Ideal para cualquier actividad comercial. Precio muy competitivo.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
LOCAL COMERCIAL EN VENDA A IGUALADA - SET CAMINS~ Local comercial de 75m2 ubicat en la planta baixa d/'un edifici d/'habitatges que es localitza entre els carrers de la Pobla de Claramunt i de Comarca. A prop de el Parc de Bombers i envoltat de superf/xc3/xadcies comercials i centres educatius.~ Molt interessant i amb moltes possibilitats. ~ No dubtis en trucar per concertar visita. ~ ~
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Conjunt de quatre locals comercials situat a la zona de Els SET CAMINS d/'Igualada~Superf/xc3/xadcie de 465m2~/xc3/x9altima activitat, gimn/xc3/xa0s.~Recepci/xc3/xb3~Lavabos (home -dona)~Sales espaioses~Despatx~Ideal per qualsevol tipus d/'activitat, gimn/xc3/xa0s, centres educatius, centres m/xc3/xa8dics, despatx, supermercat... ~Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Situades a Igualada - zona: Set Camins.~ 14 Places de p/xc3/xa0rquing - 11 places de cotxe i 3 de moto~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Situat a IGUALADA - Zona: Set Camins, amb tots els serveis a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, farm/xc3/xa0cia, hospital, escoles, llar d/'infants, zones esportives, parcs infantils...~ El pis t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil de 38,30m2 aprox, distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americanca amb sortida al balc/xc3/xb3, una habitaci/xc3/xb3 doble amb armari encastat, i un bany complet amb banyera. Acabats de primera qualitat, calefacci/xc3/xb3, terra de parquet i gres, tancaments exteriors d/xe2/x80/x99alumini, interiors de fusta. ~ Edifici amb ascensor,~ Pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing inclosa ~ACTUALMENT EL PIS ESTA LLOGAT ~~ Molt interssant, no dubtis en trucar per concertar visita. ~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica~
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Local comercial situat a igualada - zona: Set Camins. ~El local t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 73m2 constru/xc3/xafts.~Ideal per qualsevol tipus d/'activitat, botigues, centre m/xc3/xa8dics,.~Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.~
Ver producto

2 fotos

Igualada (Barcelona)
Fant/xc3/xa1stico piso con terraza y plaza de aparcamiento situado en la zona alta del Barrio de Set Camins - Hospital de Igualada!~Inmueble situado en planta baja y consta de un gran sal/xc3/xb3n - comedor con salida a terraza, cocina, lavadero, 3 dormitorios (1 tipo suite con ba/xc3/xb1o) y 2 ba/xc3/xb1os completos. ~Plaza de aparcamiento incluida en el precio de venta situada en el mismo edificio. ~Equipado con calefacci/xc3/xb3n a gas, muy soleado todo orientado a Sur y finca con ascensor. ~Perfecto emplazamiento, situado en uno de los barrios con m/xc3/xa1s demanda de la ciudad de Igualada, con todo tipo de servicios a su alrededor (centros comerciales, tiendas locales, Hospital, supermercados, parques, escuelas) y a dos minutos de la carretera A2 para entrar y salir de Igualada.~No espere m/xc3/xa1s y solicite una visita!!!!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Venda de pla/xc3/xa7a de pk i traster a edifici de l/'any 1995. Rampa amb poca pendent i amb f/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s. Parking amb pocs ve/xc3/xafns
Ver producto

3 fotos

Igualada (Barcelona)
local comercial de 356m2. Sala di/xc3/xa0fana amb un bany complet amb plat de dutxa.~ Terra de gres, tancaments exteriors d/'alumini~ Dues portes d/'acc/xc3/xa9s pel mateix carrer. ~ Orientaci/xc3/xb3 sud, amb sol tot el dia. ~ No dubtis en trucar per concertar visita. ~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica~
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Local comercial de 50,05 m/xc2/xb2 a peu de carrer amb immillorable ubicaci/xc3/xb3 al municipi d/'Igualada, prov/xc3/xadncia de Barcelona.~ ~ Consta d/'/xc3/xbanica planta amb sala principal. Aparador d/'aproximadament quatre metres. El local es troba per reformar tenint moltes possibilitats d/'explotaci/xc3/xb3 per a qualsevol tipus de negoci.~ ~ Es troba ben comunicat. Zona residencial consolidada. Igualada /xc3/xa9s la capital de la comarca de l/'Anoia, la seva principal activitat /xc3/xa9s la ind/xc3/xbastria (t/xc3/xa8xtil, paper, pell). El municipi, situat a 60 km de Barcelona, /xe2/x80/x8b/xe2/x80/x8bcompta amb una poblaci/xc3/xb3 de 39.316 habitants. Actualment, la via m/xc3/xa9s comuna per arribar a Igualada /xc3/xa9s l/'autovia A-2, al seu pas entre Lleida i Barcelona. Altres carreteres importants que passen per Igualada, com la C-37 cap a Manresa i que segueix denominant C-241 cap a Montblanc i la C-15. Igualada /xc3/xa9s l/'estaci/xc3/xb3 terme de la l/xc3/xadnia R6 de la l/xc3/xadnia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Edifici plurifamiliar en construcci/xc3/xb3 entre mitgeres compost per 23 habitatges, 3 locals comercials, 26 places d/'aparcament i 11 trasters (8 d/'ells vinculats a places d/'aparcament) tot aixo distribu/xc3/xaft en dues escales, formades per una planta soterrani com/xc3/xba, planta baixa, dos plantes pis l/'escala B, tres plantes pis l/'escala A i planta sotacoberta, situat al C/ Pare Vilaseca, 31-33 (Esc. a), i C/ Sant Mart/xc3/xad Sesgueioles, 44 (Esc. B), de la localitat d/'Igualada, a la prov/xc3/xadncia de Barcelona.~ ~ Entorn residencial consolidat completament urbanitzat, amb un correcte nivell de serveis i equipaments, en una zona perif/xc3/xa8rica del nucli urb/xc3/xa0 d/'Igualada. Els habitatges del voltant alternen habitatges d/'obra nova semblants als habitatges valorades amb habitatges de mitjana-baixa antiguitat. Disposa d/'una bona accessibilitat i bones comunicacions amb el centre de la poblaci/xc3/xb3 i amb les vies d/'acc/xc3/xa9s a aquesta. La seva qualitat global /xc3/xa9s bona.~ ~ Les dotacions d/'infraestructura en el seu entorn proper es troben totalment realitzades. L/'entorn est/xc3/xa0 ben comunicat, tant amb el centre de la poblaci/xc3/xb3 com amb les vies d/'acc/xc3/xa9s a la poblaci/xc3/xb3. Per tractar-se d/'un empla/xc3/xa7ament consolidada disposa d/'una bona dotaci/xc3/xb3 en transports p/xc3/xbablics: estacions de tren i parades d/'autobusos, tamb/xc3/xa9 es comunica amb una de les principals vies que travessa Catalunya, l/'A-2, a nivell secundari destaquen la C-37 i la C-15 que comuniquen amb Manresa i Vilanova i la Geltr/xc3/xba respectivament. Per la localitat passen dues l/xc3/xadnies d/'autob/xc3/xbas interurb/xc3/xa0 que la comunica amb Barcelona i Manresa, entre altres poblacions i a m/xc3/xa9s disposa de parada dels ferrocarrils de la Generalitat.~ ~ Immoble sense acabar, Obra parada.
Ver producto

2 fotos

Igualada (Barcelona)
El local el conformen 2 locals contigus situats a la planta baixa d/'un edifici plurifamiliar entre mitjaneres, amb acc/xc3/xa9s directe des del carrer. Compta amb una superficie de 143 m/xc2/xb2. El local de l/'esquerra /xc3/xa9s pr/xc3/xa0cticament di/xc3/xa0fan, amb un despatx i un bany de cortesia. El local de la dreta est/xc3/xa0 distribu/xc3/xaft com a bar, amb zona de barra, zona de taules, cuina, magatzem i dos banys.
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es