ESPECTACULAR CASA 4 VENTS PER ENTRAR A VIURE AMB MOBLES, AMB PK I PISCINA EN SANT LLORENÇ SAVALL

Gesfime Inmobiliaria comercialitza casa 4 vents amb terreny en venda a l´urbanització de Comabella a Sant Llorenç Savall. La casa està situada a 5 minuts en cotxe del centre del poble i envoltada de muntanya. Ben comunicada amb el centre de la vila on trobem tots tipus de serveis com comerços, ambulatori, farmàcia, piscina municipal, llar d´infants, escola i transport públic. Terreny de 1.141m quadrats, disposa de 172m construïts, 100m útils. El terreny està a 2 nivells i la construcció és tota en una planta, el garatge està a sota. La casa disposa de 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals), totes exteriors, un bany complet, garatge, traster i safareig. Davant de la casa trobem un pati de 50m2 amb una barbacoa feta d´obra. A sota la casa trobem el garatge de 30m2 amb un annex on hi ha el diposit i la caldera de la calefacció. Seguidament trobem un jardí molt ampli amb una piscina d´obra que actualment està tapada amb ciment, ja que no se´n fa ús. Al costat trobem el safareig d´uns 5m2. A l´entrada de la casa, a peu de carrer, trobem un gran traster d´uns 40m2 que també es podria habilitar com a garatge. La casa disposa d´un terreny molt ampli i aprofitable. DISPOSA DE CALEFACCIÓ AMB GASOIL I XEMENEIA, ES VEN TOTALMENT MOBLADA I AMB ARMARIS ENCASTATS, ESTÀ PER ENTRAR A VIURE!! TE MOLTA LLUM I UNES VISTES ESPECTACULARS A LA MUNTANYA DE SANT LLORENÇ DEL MUNT!!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
ESPECTACULAR CASA 4 VENTS PER ENTRAR A VIURE AMB MOBLES, AMB PK I PISCINA
loading
Precio: 165.000,00
165.000,00
Ver más anuncios de gesfime-i
24856676
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es