DOBLE HABITATGE PER DUES FAMILIES EN BIGUES I RIELLS

Us presentem un doble habitatge independent dirigit a dues fam/xc3/xadlies que desitgin compartir les incre/xc3/xafbles virtuts d/'una casa com aquesta.~ ~ Qu/xc3/xa8 us ofereix?~ ~ Les dues cases disposen de les mateixes estances i gaireb/xc3/xa9 els mateixos metres cada una. Comparteixen el que vindria a ser la piscina comunit/xc3/xa0ria i jard/xc3/xad amb m/xc3/xa9s de 300 m/xc2/xb2!~ ~ Cada casa tamb/xc3/xa9 disposa del seu propi pati i hort en el cas d/'una d/'elles. Ara passem a explicar la distribuci/xc3/xb3 d/'una que tamb/xc3/xa9 servir/xc3/xa0 per a l/'altre.~ ~ Consta principalment a la planta baixa d/'un garatge de 40 m/xc2/xb2 per dues places de p/xc3/xa0rquing. Tenim acc/xc3/xa9s a la casa tant pel garatge com per l/'exterior.~ ~ Aqu/xc3/xad trobem un agradable rebedor que ens portar/xc3/xa0 capa el menjador-sal/xc3/xb3 on podem escollir si sortir al jard/xc3/xad o pujar a la segona planta. Tamb/xc3/xa9 trobarem una cuina enorme i lluminosa, un bany complet i una habitaci/xc3/xb3 doble molt gran i plena de llum.~ ~ A la segona planta trobarem un altre bany complet, dues habitacions individuals i un sol/xc3/xa0rium d/'uns 5 m/xc2/xb2 per gaudir d/'aire pur i privacitat.~ ~ Tota la calefacci/xc3/xb3 funciona amb gasoil. Tant el dip/xc3/xb2sit de gasoil, la caldera com el descalcificador es troba a un dels habitatges que /xc3/xa9s des d/'on es subministra calefacci/xc3/xb3 a cada casa.~ ~ Cal destacar que les dues habitacions dobles, el menjador i la segona planta de cada casa disposen d/'un aparell de bomba de calor.~ ~ Tota la fusteria exterior /xc3/xa9s d/'alumini amb doble vidre i el terra /xc3/xa9s de gres.~ ~ CAL RECORDAR QUE LA VENDA DE LA CASA EST/xc3/x80 DESTINADA A DUES FAM/xc3/x8dLIES QUE VULGUIN COMPARTIR CADA HABITATGE INDEPENDENTMENT, JA QUE PER EL MOMENT NO ES POT VENDRE CADA HABITATGE PER SEPARAT.~ ~ Per m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 truca/'ns i concerta la teva visita!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Doble habitatge per dues families Foto 1 / 4
Doble habitatge per dues families 0
Doble habitatge per dues families 1
Doble habitatge per dues families 2
Doble habitatge per dues families 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de i.finquesvilavalls.6415
44670953
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es