-
loading
Solo con imagen

Curs xines amb

Listado top ventas curs xines amb

España (Todas las ciudades)
Sóc llicenciat en filologia anglès i titulat en filologia xinesa. dono curs de xinès online, classes de xinès mandarí telemàtiques, classes partículars de xinès per a alumnes amb tot tipus de nivell. també ofereixo curs de xinès comercial per a estudiants particulars o per a empreses de Barcelona o a prop de Barcelona. per a més informació o consultes, envia'm un email a nihaomachino@gmail.com. quedo a la teva disposició.
25 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Soc professor de xinès mandarí, natiu i titulat en filologia xinesa, amb molta experiència... a més, soc llicenciat en filologia anglès...si busques curs particular de xinès en línea, curs de xinès online,curs de xinès telemàtic, curs presencial de xinès mandarí, classes de xinès comercials, envia'm un email a nihaomachino@gmail.com.
25 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Soc llicenciat en filologia anglès i tiutlat en filologia xinesa. amb molta experiència, ofereixo curs de xinès mandarí tant per a alumnes adolescents com per a adults. si vols treure el títol oficial de xinès HSK, HSKK o YCT, o si necessites classes de xinès comercial, resto a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta. per a més informació, envia'm un email a nihaomachino@gmail.com
25 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Sóc una estudiant universitària de Calella amb el títol oficial del nivell B2 de xinès. Ofereixo classes durant el juliol i l'agost ja sigui de repàs com d'iniciació. Per a més informació o qualsevol dubte envieu-me un missatge i estaré encantada de respondre! / Soy una estudiante universitaria de Calella con el título oficial del nivel B2 de chino. Ofrezco clases durante julio y agosto ya sea de repaso como de iniciación. ¡Para más información o cualquier duda envíame un mensaje y estaré encantada de responder!
10 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Comencem inscripcions als cursos online aula42 CURSOS ONLINE AMB CLASSES EN DIRECTE Curs de preparació de les proves d'accés a grau superior 39€/mes Curs preparació GES (graduat escolar) 45€/mes Curs accés universitat >25 anys 45€/mes Horari de matí o tarda. Inici curs 21 setembre. Places limitades. Fes la teva reserva.
39 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
CURSOS ONLINE AMB CLASSES EN DIRECTE Curs de preparació de les proves d'accés a grau superior 39€/mes Curs preparació GES (graduat escolar) 45€/mes Curs accés universitat >25 anys 45€/mes Horari de matí o tarda. Inici curs 21 setembre. Places limitades. Fes la teva reserva.
25 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Es cedeix escola bressol en ple funcionament, amb matrícules per al proper curs 2020-2021, situada en un municipi del barcelonès. la llar d'infants compta amb la requerida homologació del departament d'ensenyament i amb codi d'autorització de centre, amb lo qual compleix amb tota la normativa en vigor. No s'ha de realitzar cap tipus de milllora, reforma, ni inversió en quant a adequació ja que està recentment pintada i remodelada cap a una mirada més acollidora i càlida. es tracta d'una escola familiar que consta de tres aules més una polivalent, despatx, cambra per les educadores i cuina propia. Es tracta d'espais amples i lluminosos i gran pati assolellat. Les clases tenen aire acondicionat i tota l'escola calefacció. Ver todos los anuncios de Cessió Escola Bressol
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Per facilitar la conciliació familiar cuido nens mentre els pares treballen. Farem diferents activitats i els deures que posi l'escola aprofundint en aspectes que els hi pugui anar bé pel curs vinent. Professora de matemàtiques i directora de lleure. Tinc una amplia experiència tractant amb nens de totes les edats. Preu a convenir.
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Em dic Carla i acabo de graduar-me en el batxillerat humanístic amb un 8.86. M'ofereixo per fer classes per ajudar als nens i nenes a preparar les recuperacions de setembre, o també per reforçar els continguts d'aquest curs. Tinc disponibilitat de tot l'agost i setembre. Els cursos poden ser des de 1r de primària a 4t d'ESO. Tinc experiència en classes de repàs, i sóc una persona molt responsable i metòdica en el treball.
10 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Estudiant univeritària de 3r curs amb nivell d'anglès B2, actualment estudiant nivell C1. Ofereixo classes a alumnes tant de primària com de secundària i Batxillerat per a l'estudi de gramàtica, escriptura i expressió oral. Horari flexible. Per a qualsevol dubte enviam un missatge! :)
12 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Hola! em dic Ester i fa mig any vaig decidir entrar al món del copywrite. Vaig començar un curs de copywrite amb Javi Pastor i Bing Bang Conversion. M'agradaria fer copys però sóc conscient que tot just començo. Així que els primers els ofereixo gratis: win to win. Ara, si te'ns alguna novel·la per casa que no llegeixes i no la vols, podem fer canvi de copy per novel·la! Tinc experiència redactant contingut per xarxes socials i pàgines web! Si estàs buscant un copy, contacta sense cap compromís!
Ver producto

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es