CASA NUEVA A TU ALCANCE EN TERRASSA

REF: 91320 ¿Quieres independizarte y estrenar tu casa? ¡Esta es tu oportunidad! Casa nueva a estrenar de 2 habitaciones con terraza y posibilidad de otra gran terraza de 40m. Dividida en dos plantas. Con dos baños y cocina americana. Una casita con mucha claridad y situada en una zona muy tranquila. Ven a verla. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonòmica pot dirigir-se a l´Agència.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
CASA NUEVA A TU ALCANCE Foto 1 / 4
CASA NUEVA A TU ALCANCE 0
CASA NUEVA A TU ALCANCE 1
CASA NUEVA A TU ALCANCE 2
CASA NUEVA A TU ALCANCE 3
loading
Precio: 131.000,00
131.000,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
50201062
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es