CASA INDEPENDENT CANTONERA AMB GRAN GARATGE EN SABADELL

2 PLANTES I GRAN PATI, TOTALMENT REFORMADA DE DISSENY L´ANY 2015, GAIREBÉ A ESTRENAR. Casa situada molt a prop de la ronda Collsalarca, ben comunicada amb tot tipus de serveis, a escassos 2 minuts de l´Avinguda Matadepera, molt propera a la nova estació de tren de FGC Sabadell Parc del Nord i a la ctra de Castellar. Terreny de 107m2 quadrats, 198m2 construïts, 147m2 útils. Planta baixa + 1ra planta. La casa disposa de dues entrades, pel garatge i per l´entrada principal. Entrada a gran garatge per a 3 cotxes de 3,2m x11,3m, passant el garatge trobem un despatx / gimnàs / habitació doble molt ampli i exterior de 8´1m x 3´8m amb bany complet de 3 m quadrats amb plat de dutxa. Aquesta habitació comunica amb un altre garatge / traster de 15,2m2 amb accés des del carrer lateral. Des de l´entrada principal, pujant unes escales accedim a la primera planta on trobem l´habitatge. Entrada a gran rebedor de 4m2, en aquest rebedor trobem l´habitació doble exterior de matrimoni de 3´2m x 3´8m que dóna a la façana. Des del mateix rebedor, trobem el bany complet de 5,5m2 reformat del 2015 amb plat de dutxa. Passant el rebedor, trobem un passadís on trobem una altra habitació doble exterior de 2´8m x 3´1m. Al final del passadís hi trobem un impressionant menjador-cuina obert amb illeta tot exterior de 34m2 totalment reformat de disseny del 2015. Sortint de la cuina, accedim a un pati exterior de 19m2 amb barbacoa feta d´obra. Fil musical a tota la casa, alarma, calefacció gas natural amb radiadors en totes les habitacions, disposa d´aire condicionat a totes les habitacions i al menjador. Portes lacades de roure de gran qualitat, finestres dobles d´alumini climalit amb mosquiteres i persianes elèctriques. Impressionant casa reformada gairebé a entrenar a la zona de ca n´Oriac.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
CASA INDEPENDENT CANTONERA AMB GRAN GARATGE
loading
Precio: 239.000,00
239.000,00
Ver más anuncios de redhome-immobles
24664619
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es