CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE EN SABADELL

IMMOHABITAT comercialitza la venda d/xc2/xb4una casa amb pati i piscina al Centre de Sabadell. Superf/xc3/xadcie de 465m/xc2/xb2 constru/xc3/xafts (segons cadastre) amb un gran pati amb piscina, un cobert i un celler independent. Al costat de la pla/xc3/xa7a del Gas, del CAP Centre, /xc3/xa9s a dir, al centre de Sabadell. Consta de 5 habitacions dobles, 5 banys grans, un estudi de 50m/xc2/xb2, i la seva distribuci/xc3/xb3 /xc3/xa9s la seg/xc3/xbcent: Planta carrer: aparcament per a 6 cotxes, vestuaris, un bany, sortida al pati de 100m/xc2/xb2 amb piscina, un cobert a final del pati de 25m/xc2/xb2, amb acc/xc3/xa9s al celler. Planta primera: sal/xc3/xb3-menjador, cuina office, un lavabo de cortesia, 1 habitaci/xc3/xb3 tipus suite, 1 bany complet amb banyera i plat de dutxa. Planta segona: 4 habitacions dobles, totes molt /xc3/xa0mplies, amb dos grans banys amb banyera rodona. A dalt trobem un estudi de 50m/xc2/xb2 amb el sostre de fusta, que d/xc3/xb3na calidesa a aquest espai, juntament amb la xemeneia. Ideal com a sala d/'esbarjo. Trobem tamb/xc3/xa9 la sortida a la terrassa amb vistes i un bany amb plat de dutxa. Els terres s/xc3/xb3n de gres, les portes de fusta de roure, finestres d/'alumini amb doble vidre, banys de cer/xc3/xa0mics, calefacci/xc3/xb3 de gas natural per radiadors, aire condicionat i porta d/'entrada blindada.. Situaci/xc3/xb3 immillorable, a 1 minut de la pla/xc3/xa7a del Gas, a 2 minuts de la Rambla, de l/xc2/xb4Ajuntament i de l/xc2/xb4estaci/xc3/xb3 de FCG. El pati est/xc3/xa0 orientat al sud, molt ventilat amb fa/xc3/xa7ana de 9 metres. No perdi l/'ocasi/xc3/xb3 de viure al centre!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE Foto 1 / 4
CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE 0
CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE 1
CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE 2
CASA AMB PATI I PISCINA AL CENTRE 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de immohabitat
93020950
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es