BONA UBICACIÓ I AMB PÀRQUING EN TERRASSA

Ref.91356 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - PLAÇA DE PÀRQUING- GRAN ZONA JARDÍ AMB BARBACOA - TERRASSA - ACABATS DE QUALITAT - PLAQUES SOLARS - REFORMA TOTAL. Què li puc demanar a una casa perquè es converteixi en la meva llar? - Que sigui àmplia, lluminosa i d´estètica neta. - Que tingui línies actuals - Que estigui ben situada, de manera que quan agafi el cotxe ho faci perquè em ve de gust conduir. - Poder donar-li el meu toc personal moblant-la al meu gust. - I, per mi, el més important, que la casa estructuralment estigui bé. (aquesta casa fa 13 anys es va fer totalment nova) Doncs bé, si reconeixes alguna d´aquestes característiques imprescindibles com a teves, a continuació et presentem una LLAR feta a la teva mida. L´HABITATGE 150m2 3 habitacions + 1 gran estudi 2 banys Jardí Terrassa Calefacció PÀRQUING T'AGRADARÀ SABER... CASA CONSTRUIDA FA 15 ANYS, plaques solars, alarma, sistema de música a totes les zones de la casa, intercomunicador, banyera d´hidromassatge, pàrquing. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d'experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l'inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
BONA UBICACIÓ I AMB PÀRQUING
loading
Precio: 399.000,00
399.000,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
51771056
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es