3 HABITACIONS + ESTUDI EN TERRASSA

Ref.91349 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 3 HABITACIONS - UNA ZONA ESTUDI O TRASTER - PRECIÓS BALCÓ - 2 BANYS - GRAN CUINA AMB SORTIDA A PATI - ZONA SAFAREIG - MOLTA AMPLITUD - AL COSTAT DEL PARC VALLPARADÍS. Per als qui busquen un espai funcional, ampli i lluminós, per a viure i assaborir-lo en tots els moments del dia. Per als amants de la vida de barri que no volen renunciar a les oportunitats que ofereix una gran ciutat com Terrassa. Per als qui els agrada viure independents, però amb accés a tots els serveis i activitats de proximitat en una ciutat com la nostra. En definitiva, per a gent que sap valorar el millor de cada entorn. Per als qui busquen un lloc especial per a viure, sense renunciar a res de tot allò que consideren essencial. HABITATGE - Menjador/Sala d'estar 25m2 amb sortida a balcó - Balcó 10m2 - Habitació 12m2 amb sortida a balcó - Bany aseo - Bany complert - Gran cuina de 10m2 amb sortida a pati - Zona estudi o TRASTER - Habitació 10m2 - Habitació 8m2 * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
3 HABITACIONS + ESTUDI
loading
Precio: 190.000,00
190.000,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
51771052
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es