PIS LLUMIN/XC3/XB3S AL CENTRE D/'IGUALADA EN IGUALADA

Aquest /xc3/xa0mpli i llumin/xc3/xb3s pis a Igualada ofereix una oportunitat /xc3/xbanica per viure al cor d/'aquesta ciutat amb totes les comoditats al vostre abast. Amb tres habitacions espaioses, totes elles exteriors, aquesta propietat us convida a gaudir de l/'espai i la llum natural.~~L/'habitaci/xc3/xb3 principal destaca pel seu espai gener/xc3/xb3s i la seva entrada de llum, proporcionant un lloc tranquil i comode per a descansar. Les altres dues habitacions tamb/xc3/xa9 s/xc3/xb3n /xc3/xa0mplies i lluminoses, i la tercera, tot i ser una habitaci/xc3/xb3 simple, /xc3/xa9s perfecta per a un despatx o una cambra addicional.~~Els dos banys de la propietat us ofereixen comoditat i funcionalitat. Un d/'ells t/xc3/xa9 una sortida a una terrassa interior o galeria, que pot ser utilitzada com a espai addicional per a gaudir de l/'aire lliure, llegir o relaxar-se. Aquesta terrassa aporta un toc d/'encant addicional a la propietat.~~La calefacci/xc3/xb3, ja sigui mitjan/xc3/xa7ant radiadors el/xc3/xa8ctrics o m/xc3/xa0quines de split, us mantindr/xc3/xa0 comodes durant els mesos m/xc3/xa9s freds. El terra de parquet aporta una sensaci/xc3/xb3 d/'escalfor i comoditat a les zones d/'habitacions, mentre que el gres a la cuina i els banys us ofereix facilitat de neteja i durabilitat.~~Les finestres d/'alumini de l/'habitatge ofereixen un bon a/xc3/xafllament i permeten que la llum inunde els espais, creant un ambient c/xc3/xa0lid i acollidor. La sortida a una terrassa des del pis us brinda l/'oportunitat de gaudir de l/'aire lliure i les vistes de la ciutat des de la vostra propia llar.~~Situat al centre d/'Igualada, aquest pis est/xc3/xa0 envoltat de totes les comoditats que pugueu necessitar. Trobareu centres comercials, l/'estaci/xc3/xb3 de tren, supermercats i altres serveis a poca dist/xc3/xa0ncia a peu, fent que la vostra vida quotidiana sigui incre/xc3/xafblement convenient.~~En resum, aquest pis /xc3/xa9s una oportunitat /xc3/xbanica per a viure al centre d/'Igualada en un espai /xc3/xa0mpli i ben il/xc2/xb7luminat. /xc3/x89s un lloc perfecte per a gaudir de la vida urbana amb totes les comoditats a prop. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a obtenir m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 i organitzar una visita per a explorar totes les seves caracter/xc3/xadstiques.~~A QUE ESPERES PER TRUCAR!!!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Pis Llumin/xc3/xb3s al Centre d/'Igualada Foto 1 / 4
Pis Llumin/xc3/xb3s al Centre d/'Igualada 0
Pis Llumin/xc3/xb3s al Centre d/'Igualada 1
Pis Llumin/xc3/xb3s al Centre d/'Igualada 2
Pis Llumin/xc3/xb3s al Centre d/'Igualada 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de fincas-igualada
84019343
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es