MODERN XALET AMB PISCINA EN CASTELLAR DEL VALLÈS

REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
MODERN XALET AMB PISCINA Foto 1 / 4
MODERN XALET AMB PISCINA 0
MODERN XALET AMB PISCINA 1
MODERN XALET AMB PISCINA 2
MODERN XALET AMB PISCINA 3
loading
Precio: 499.000,00
499.000,00
Ver más anuncios de comprarcasa-style-house
48045124
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es