LA SUMA DE TOT EL QUE BUSQUES EN MANRESA

Aquest habitatge /xc3/xa9s la suma de tot el que busques en una llar. Si ets un amant de la ciutat, si t/'atrauen els pisos que estimulen la creativitat i que tenen una identitat pr/xc3/xb2pia, si fantasieges amb disposar d/'espais interiors per a tots els gustos i d/'un oasi de tranquil/xc2/xb7litat sense sortir de casa...Aquest pis /xc3/xa9s el s/xc3/xbammum. Habitatge senyorial en ple centre comercial de la ciutat, amb 150m2 /xc3/xbatils distribu/xc3/xafts en diferents estances (cuina, menjador, sala d/'estar, 4 habitacions, 1 despatx, 1 bany i 2 serveis) i terrassa posterior de 45m2.~ ~ L/'habitatge es ven sense mobles a excepci/xc3/xb3 del mobiliari encastat de la cuina, banys. El preu no inclou les despeses de compra (ITP, en segones transmissions /xc3/xa9s del 10%, notaria, registre i gestoria) que van a c/xc3/xa0rrec de la part compradora. La compradora tamb/xc3/xa9 haur/xc3/xa0 de fer-se c/xc3/xa0rrec de les despeses per a l/'obtenci/xc3/xb3 de fian/xc3/xa7ament, si /xc3/xa9s el cas (notaria, registre, gestoria i altres despeses de l/'entitat de cr/xc3/xa8dit) aix/xc3/xad com de l/'alta o canvi de titularitat dels subministraments dels quals estigui dotat l/'habitatge.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
La suma de tot el que busques Foto 1 / 4
La suma de tot el que busques 0
La suma de tot el que busques 1
La suma de tot el que busques 2
La suma de tot el que busques 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de installat
55963358
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es