-
loading
Solo con imagen

Habitacio individual

Listado top ventas habitacio individual

Terrassa (Barcelona)
REF. 91204 - LA TRADICIÓ I EL COMFORT PIS DE COMPRARCASA STYLEHOUSE / SUPERFÍCIE CONSTRUIDA DE 81 M2 / ASCENSOR / ACCÈS PERSONES MOBILITAT REDUÏDA / ORIENTACIÓ NORD / SALÓ-MENJADOR / CUINA / SAFAREIG / 2 HABITACIONS DOBLES / 1 HABITACIÓ INDIVIDUAL / 2 ARMARIS ENCASTATS MOLT AMPLIS / BANY / BALCÓ / A 2 MINUTS DE L'AVINGUDA ANGEL SALLENT I EL C/ VOLTA. Ens trobem davant d'una llar amb un estil clàssic i tradicional que ha posat el seu focus en gaudir d'unes habitacions comfortables dissenyades per cobrir les necessitats de les diferents etapes dels seus fills, creant un hàbitat propi dins del familiar on tots dos han de conviure amb harmonia gaudint de la privacitat. Ara ha arribat el moment d'agafar el relleu i adaptar aquest pis per tu i pels teus. EDIFICI DE 1970 SUPERFÍCIE CONSTRUIDA 81 M2 ACCÈS PERSONES MOBILITAT REDUÏDA AMB ASCENSOR DISTRIBUCIÓ DE LA VIVENDA: REBEDOR 4,32 M2 SALÓ-MENJADOR (Amb sortida al balcó per corredissa) 16,4 M2 CUINA (Amb safareig) 5,89 M2 SAFAREIG 1,95 M2 BALCÓ (Orientació Nord) 3 M2 HABITACIÓ DOBLE (Amb armari encastat molt ampli) 11,52 M2 HABITACIÓ INDIVIDUAL (Exterior) 7,26 M2 HABITACIÓ DOBLE (Amb armari encastat molt ampli) 12,88 M2 BANY (Amb plat de dutxa gran) 6 M2 SERVEIS A L'ABAST DELS BARRIS DE LA MAURINA I CAN AURELL AL COSTAT DE L'AVINGUDA ANGEL SALLENT I EL C/ VOLTA Sóc la Belén Romero, AGENT DE PROPIETARIS, faig realitat els teus PROJECTES. Si necessites una VALORACIÓ DE MERCAT de la teva vivenda, sense cap compromís, posa't en contacte amb mi al 638 84 33 52.
125.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
REF. 91265 COMPRARCASA STYLEHOUSE ET PRESENTA EN EXCLUSIVA AQUESTA PLANTA BAIXA AL BARRI DE SANT PERE NORD DE 104 M2 CONSTRUÏTS (75,30 M2 ÚTILS) / ORIENTACIÓ SUD / 2 HABITACIONS DOBLES / 1 HABITACIÓ INDIVIDUAL / 1 BANY / 1 SALÓ-MENJADOR / 1 CUINA / 1 PATI 9,9 M2 INTERIOR / 1 COBERT 9,90 M2 / 1 TERRASSA 22,88 M2 / AL COSTAT DE LA RAMBLA FRANCESC MACIÀ / ENVOLTADA DE COMERÇOS I SERVEIS PÚBLICS, CENTRE CÍVIC, BIBLIOTECA, CAP NORD, ESCOLES, LÍNIES D'AUTOBUS, ETC. La vivenda està ubicada en una finca de dos veïns en un carrer molt tranquil, et permetrà fer un dia a dia pràctic i dinàmic en un entorn molt adequat per tu i pels teus, gaudint del bullici dels seus habitans i de tots els serveis municipals que l'envolten; centre cívic, biblioteca, escoles d'infantil i primària, línies d'autobus i d'altres. FINCA DE 1970 2 VEÏNS SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA: 104 M2 VIVENDA 75,30 M2 TERRASSA 22,88 M2 COBERT 9,90 M2 DISTRIBUCIÓ I MIDES DE L'HABITATGE: REBEDOR MENJADOR DE 18,15 M2 Amb sortida a pati interior CUINA DE 4,5 M2 Orientació PATI DE 9,9 M2 Amb Escala acces a terrassa BANY DE 3,51 M2 Amb banyera Amb bidet HABITACIÓ DOBLE DE 9,99 M2 Orientació SUD HABITACIÓ DOBLE AMB 10,8 M2 Interior HABITACIÓ INDV. DE 9,72 M2 Interior 1 TERRASSA DE 22 M2 S'accedeix des d'una escala comú 1 COBERT DE 9,90 M2 S'accedeix des d'una escala comú CALEFACCIÓ T'AGRADARÀ SABER QUE: El barri de SANT PERE NORD està molt bé comunicat limitant amb l'Avinguda de Jaume I, l'Avinguda Abat Marcet, la Carretera de Matadepera, l'Avinguda de Béjar i l'Avinguda del Vallès. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Sóc la Belén Romero, AGENT DE PROPIETARIS, faig realitat els teus PROJECTES. Si necessites una VALORACIÓ DE MERCAT de la teva vivenda, sense cap compromís, posa't en contacte amb mi al 638 84 33 52.
130.000 €
Ver producto

4 fotos

Alella (Barcelona)
Espectacular casa de pueblo del 1930 y esquinera en el casco antiguo de la población. Esta casa, con un encanto y un estilo único muy característico de la Vila de Alella, está distribuida en dos plantas. La planta principal ofrece un señorial recibidor, un salón de 20 m2 con chimenea, el comedor de 18m2, también con chimenea, y con acceso a la amplia cocina. Además, un aseo de cortesía y un trastero de 10m2. En la planta superior encontramos 3 habitaciones dobles y exteriores de 18m2, 1 habitación individual y exterior de 6m2, el baño equipado de 4 piezas y con plato de ducha doble y un gran armario empotrado. El exterior cuenta con un espectacular jardín de 120m2. Espectacular casa de pueblo del 1930 y esquinera en el casco antiguo de la población. Esta casa, con un encanto y un estilo único muy característico de la Vila de Alella, está distribuida en dos plantas. La planta principal ofrece un señorial recibidor, un salón de 20 m2 con chimenea, el comedor de 18m2, también con chimenea, y con acceso a la amplia cocina. Además, un aseo de cortesía y un trastero de 10m2. En la planta superior encontramos 3 habitaciones dobles y exteriores de 18m2, 1 habitación individual y exterior de 6m2, el baño equipado de 4 piezas y con plato de ducha doble y un gran armario empotrado. El exterior cuenta con un espectacular jardín de 120m2. *********************************************** Espectacular casa de poble del 1930 i cantonera al casc antic de la població. Aquesta casa, amb un encant i un estil únic molt característic de la Vila d'Alella, està distribuïda en dues plantes. La planta principal ofereix un senyorial rebedor, un saló de 20 m2 amb llar de foc, el menjador de 18m2, també amb llar de foc, i amb accés a l'àmplia cuina. A més, un lavabo de cortesia i un traster de 10m2. A la planta superior hi trobem 3 habitacions dobles i exteriors de 18m2, 1 habitació individual i exterior de 6m2, el bany equipat de 4 peces i amb plat de dutxa doble i un gran armari encastat. Exterior compta amb un espectacular jardí de 120m2. Espectacular casa de poble del 1930 i cantonera al casc antic de la població. Aquesta casa, amb un encant i un estil únic molt característic de la Vila d'Alella, està distribuïda en dues plantes. La planta principal ofereix un senyorial rebedor, un saló de 20 m2 amb llar de foc, el menjador de 18m2, també amb llar de foc, i amb accés a l'àmplia cuina. A més, un lavabo de cortesia i un traster de 10m2. A la planta superior hi trobem 3 habitacions dobles i exteriors de 18m2, 1 habitació individual i exterior de 6m2, el bany equipat de 4 peces i amb plat de dutxa doble i un gran armari encastat. Exterior compta amb un espectacular jardí de 120m2.
650.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquesta casa adossada al barri de Gràcia a Sabadell. La casa te una superfície construïda de 305m2 i es distribueix de la següent manera: En planta baixa a peu de carrer, tenim un garatge de 70m2, un bany de cortesia, un rebost i una habitació a mode de despatx. Passem a planta primera i tenim la zona de dia, on trobem una sala d'estar de 18m2, una cuina independent totalment reformada amb un safareig amb molt d'espai i un menjador de 23m2 amb sortida a una terrassa de 38m2 amb barbacoa. En aquesta planta també tenim una habitació individual i un bany amb plat de dutxa. Passem a la planta segona i tenim dues habitacions individuals interiors, una habitació doble exterior amb armari encastat i una suite amb vestidor i bany amb banyera. Cal destacar que la casa està molt ben ubicada, te calefacció, aire condicionat al menjador i a les habitacions, fusteria exterior d'alumini i terres de terrazo. Si vols més informació, truqui a la nostra oficina i l'atendrem encantats!! *En este precio no se incluyen los gastos de la escritura.
399.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref. 91025 Pis en Exclusiva amb Comprarcasa Stylehouse. BONIC PIS SEMINOU AL BARRI D'EGARA Bonic pis seminou de 2 habitacions amb balcó ubicat al Barri d'EGARA. Hi ha etapes a la vida en les que necessitem tenir a l'abast totes les nostres coses, saber, en un cop d'ull, si tot està en ordre, disposar d'un petit refugi que poguem tenir endreçat en poc temps i que ens permeti gaudir del dia a dia. Aquestes etapes poden coincidir amb diferents moments, el primer cop que ens independitzem, que anem a viure amb la parella, que tenim el nostre primer fill, o bé, el moment en que ens tornem a quedar sols i necessitem un espai més reduït. El teu cas pot ser qualsevol, pero el teu pis és aquest. El fet de no tenir passadissos fa que tot l'espai sigui aprofitable, el menjador i la cuina formen un mateix espai i aixo també ens dóna la sensació d'estar en un espai més gran, en un cop d'ull pots visualitzar les dues habitacions i tenir-lo to en perfecte estat. La zona és tranquila i estar a prop del Cap Terrassa Nord i molt bé comunicada amb l'autopista i la C-58, a prop de l'Avinguda del Vallès i a 5 minuts en cotxe de l'Estació RENFE EST. FINCA DE 2004 COMUNITAT DE 6 VEÏNS ASCENSOR CALEFACCIÓ DE GAS NATURAL FINESTRES D'ALUMINI DISTRIBUCIÓ DE LA VIVENDA: 49 M2 ÚTILS REBEDOR 2,04 M2 MENJADOR/CUINA 20,58 M2 Amb sortida al balcó HABITACIÓ DOBLE 12 m2 Amb sortida al balcó HABITACIÓ INDIVIDUAL 6,3 M2 Exterior BANY 3,68 M BALCÓ 3,08 m2 Sóc la Belén Romero, AGENT DE PROPIETARIS, faig realitat els teus PROJECTES. Si necessites una Valoració de Mercat de la teva vivenda, sense cap compromís, posa't en contacte amb mi al 638 84 33 52. INFORMACIÓ DEL BARRI D'EGARA: Ègara és un barri de Terrassa a la part sud del districte 6 o del Nord-est, situat al marge dret de la riera de les Arenes. Té una superfície de 0,42 km2 i una població de 4.303 habitants el 2011. De forma aproximadament triangular amb el vèrtex al nord, està limitat a l´oest pel carrer del Periodista Grané i l'Avinguda de Jaume I, a l´est per l´Avinguda del Vallès i al sud pel Passeig del Vint-i-dos de Juliol i la via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE. Té parroquia propia des del 1962, la de Sant Llorenç, amb seu a l'antiga capella de la Immaculada (1957), que sobrepassa els límits del barri i inclou també Sant Llorenç, les Arenes – la Grípia – Can Montllor i la Font de l'Espardenyera. La festa major és el 23 de juny. Disposa d´un institut d´ensenyament mitjà, l'IES Investigador Blanxart, al carrer de Granada i d'un centre d'atenció primària, el CAP Terrassa Nord, al carrer del Vint-i-cinc de Setembre.
132.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91883 - CASA D'OBRA NOVA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - PÀRQUING - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - ESPECTACULAR JARDÍ AMB PISCINA AMB CLORADOR SALÍ DE 95M2 - AEROTERMIA. Gaudeix de l’ oportunitat de personalitzar casa teva, presentem un projecte d´obra nova, una casa fantàstica amb un pati de 62 m2 amb piscina i garatge per 1 cotxe, tot això, només a 2 minuts del CENTRE. El projecte està distribuït en les següents plantes: ▸La planta baixa, hi trobaràs, el garatge i un rebedor que ens condueix fins la zona de dia: cuina, menjador, sala d’ estar.. tu tries la distribució segons sigui el teu dia a dia, a continuació hi ha el JARDÍ de 62m2 amb piscina, un petit luxe enmig de la ciutat. Al final del jardí i trobem un portxo per a posar la teva barbacoa. ▸Si accedim a la primera planta, hi ha una habitació individual, una doble i un bany, a continuació una preciosa suite amb el bany i un vestidor. ◂ ▸La següent planta, trobem un estudi diàfan de 32m2 amb moltes possibilitats per fer-hi, un gran despatx, una sala de jocs, o, fins i tot, una quarta habitació◂ Cases equipades amb: JARDÍ DE 62m2 AEROTERIMIA PISCINA AMB CLORADOR SALÍ PARQUING 2 BANYS ASEO 4 HABITACIONS Una llar excel•lent per iniciar noves experiències. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
470.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
HABITAL vende piso de 85 m2 en Campoamor. Dispone de dos habitaciones dobles (una suite con baño con bañera), una habitación individual, y un segundo baño. Comedor de 28 m2 con salida a balcón y cocina independiente. Suelos de parquet, carpintería interior de haya y exterior de aluminio oscuro. Calefacción y aire acondicionado por split en el comedor. La puerta de entrada es blindada y los vidrios son dobles. Dispone de una plaza de parking y un trastero. Instalación domótica en toda la vivienda. La finca dispone de portero automático y ascensor. ¡¡¡CERCA DE RENFE!!! ******************************** HABITAL ven pis de 85 m2 a Campoamor. Disposa de dues habitacions dobles (una suite amb bany amb banyera), una habitació individual, i un segon bany. Menjador de 28 m2 amb sortida a balcó i cuina independent. Terres de parquet, fusteria interior de faig i exterior d'alumini fosc. Calefacció i aire condicionat per split al menjador. La porta d'entrada és blindada i els vidres són dobles. Disposa d'una plaça de pàrquing i un traster. Instal·lació domotica en tot l'habitatge. La finca disposa de porter automàtic i ascensor. A PROP DE RENFE !!!
215.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
Habital comercializa la venta de este ÁTICO en el centro de Sabadell. Piso muy soleado de 105m2 en finca con pocos vecinos. Dispone de 4 habitaciones, 3 de ellas dobles una de las cuales tiene suitte con baño, y una habitación individual. Salón-comedor de 30 m2 con chimenea y salida a una de las terrazas de 25 m con excelentes vistas. Desde el comedor se accede a un gran altillo de 15 m2 con multitud de posibilidades. También dispone de baño completo con plato de ducha. Cocina independiente de 8m2. Suelos con parquet,. Calefacción por radiadores. Dispone de otra terraza de 30 m con muchas posibilidades. La vivienda dispone de ascensor que entra directamente al piso. Excelente ubicación a 5 minutos de la zona comercial de la Rambla de Sabadell, donde podrá encontrar una gran oferta de establecimientos comerciales, zonas de ocio y entretenimiento de la misma manera que una gran oferta cultural, museos, teatros cines y edificios emblemáticos de la ciudad.. cerca de transporte público, FFCC, RENFE -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Habital comercialitza la venta d´aquest ATIC al centre de Sabadell. Pis molt assolellat de 105m2 en finca amb pocs veins. Disposa de 4 habitacions, 3 d elles dobles una de les cuals te suitte amb bany, i una habitacio individual. saló-menjador de 30 m2 amb llar de foc i sortida a una de les terrasses de 25 m amb Excel.lents vistes. Des d' el menjador s´accedeix a un altell de 15 m. bany complet amb plat de dutxa. Cuina independent de 8m2. Terres amb parquet,. Calefacció per radiadors.Disposa d´una altra terrassa de 30 m amb moltes possibilitats. La vivienda disposa d´ascensor que entra directament al pis. Excel.lent ubicació a 5 minuts de la zona comercial de la Rambla de Sabadell, on podrà trobar una gran oferta d establiments comercials, zones d oci i entreteniment de la mateixa manera que una gran oferta cultural, museus, teatres cinemes i edificis emblemàtics de la ciutat.. A prop de transport públic, FFCC, RENFE
275.000 €
Ver producto
Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquesta casa a la zona de l'Eixample a Castellar del Vallès. Accedim a la vivenda i tenim un rebedor on hi ha les escales per baixar al garatge, que te una superfície de 35m2. Tornem al rebedor, i en mitja planta tenim una gran cuina office de 13m2 amb safareig, un bany de cortesia reformat, i un menjador de 33m2 que te sortida a una terrassa de 14m2. Des de la terrassa tenim accés al pati baixant les escales i també a la piscina comunitària. Passem a planta primera i tenim 3 habitacions de les quals 2 són dobles amb armaris encastats i 1 és individual i també tenim un bany amb banyera. I per últim en planta segona tenim unes golfes de 21m2, una habitació individual exterior i un altre bany amb banyera. Cal destacar que la casa està en perfecte estat, disposa d'aire condicionat per conductes, calefacció a gas natural, terres de gres, fusteria exterior d'alumini, tendal elèctric al menjador i piscina comunitària. Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
349.000 €
Ver producto

4 fotos

La Garriga (Barcelona)
Per a més informació o concertar visita, podeu trucar o enviar whatsapp a la Beth 600400054. MC CONSULTING VEN. Pis ampli i molt lluminós ubicat en zona tranquil·la a La Garriga. Pis en bon estat ubicat en tercera planta amb ascensor, cantoner, molt lluminós i espectaculars vistes. Consta de 127 m² construïts i distribuïts de manera que en entrar trobem el rebedor i el passadís que ens condueix a les tres habitacions, 2 banys, galeria (zona de bugaderia) i entrada a l'ampli saló-menjador amb sortida a dos balcons des d'on es pot gaudir de boniques vistes a la muntanya. Des del menjador accedim a la cuina independent i equipada amb accés a una 4° habitació individual podent utilitzar-la com annex de la cuina, despatx, etc. El pis estar molt ben conservat ubicat a l'última planta de l'edifici de pocs veïns i comunitat tranquil·la. * El preu anunciat no inclou impostos ni despeses de notaria i registre. * Els mobles i / o objectes que poden aparèixer, no estan inclosos en el preu, i la informació que conté l'anunci sobre les característiques de la finca i superfícies pot no ser exacta i contenir algun error o omissió. MC CONSULTING VENDE. Piso amplio y muy luminoso ubicado en zona tranquila en La Garriga. Piso en buen estado ubicado en tercera planta con ascensor, esquinero, muy luminoso y espectaculares vistas. Consta de 127m² construidos y distribuidos de forma que al entrar encontramos el recibidor y el pasillo que nos conduce a las tres habitaciones, 2 baños, galería (zona de lavandería) y entrada al amplio salón-comedor con salida a dos balcones desde donde se puede disfrutar de hermosas vistas a la montaña. Desde el comedor accedemos a la cocina independiente y equipada con acceso a una 4° habitación individual pudiendo utilizarla como anejo de la cocina, despacho, etc. El piso estar muy bien conservado ubicado en la última planta del edificio de pocos vecinos y comunidad tranquila. * El precio anunciado no incluye impuestos ni gastos de notaría y registro. *Los muebles y/o objetos que pueden aparecer, no están incluidos en el precio, y la información que contiene el anuncio sobre las características de la finca y superficies puede no ser exacta y contener algún error u omisión.
245.000 €
Ver producto

4 fotos

L Ametlla del Vallès (Barcelona)
* Per a concertar una visita o demana informació pot contactar al 664270966. Adossada reformada en perfecte estat a L'Ametlla del Vallès a la urbanització de Can Camp. L'habitatge amb sostres d'alçada consta de saló-menjador amb llar de foc i sortida al jardí privatiu, àmplia cuina office amb sortida a la terrassa, per poder gaudir dels àpats de la fresca, i bany de cortesia, i habitació individual a la mateixa planta. A la primera planta trobem tres habitacions dobles, una d'elles suite amb terrassa, i un altre bany complet. A la planta superior una acollidora buhardilla amb una gran terrassa. La vivenda té garatge i zona de bugaderia, i una altra plaça de pàrquing a l'exterior. Àmplia zona comunitària amb piscina. Extres: aigua, aire acondicionat, àmplies terrasses i jardí privatiu amb diferents ambients, buhardilla, calefacció, llar de foc, descalcificador, cantonera, gas, zona de bugaderia, lluminós, pati, piscina comunitària, porta automàtica, reg automàtic, sostres alts, traster, videoporter, fibra òptica. Una acollidora llar, ideal per families. VINE A VEURE-LA!!! *El preu no inclou despeses de notaria i registre. * Para concertar una visita o solicita información puede contactar al 664270966. Adosada reformada en perfecto estado en L'Ametlla del Vallès en la urbanización de Can Camp. La vivienda con techos de altura consta de salón-comedor con chimenea y salida al jardín privativo, amplia cocina office con salida a la terraza, para poder disfrutar de las comidas del fresco, y aseo de cortesía, y habitación individual en la misma planta. En la primera planta encontramos tres habitaciones dobles, una de ellas suite con terraza y otro baño completo. En la planta superior una acogedora buhardilla con gran terraza. La vivienda tiene garaje y zona de lavandería y otra plaza de parking en el exterior. Amplia zona comunitaria con piscina. Extras: agua, aire acondicionado, amplias terrazas y jardín privativo con diferentes ambientes, buhardilla, calefacción, chimenea, descalcificador, esquinera, gas, zona de lavandería, luminoso, patio, piscina comunitaria, puerta automática, riego automático, techos altos, trastero, video-portero, fibra óptica. Un acogedor hogar, ideal para familias. VEN A VERLA!!! *El precio no incluye gastos de notaría y registro.
455.000 €
Ver producto

4 fotos

Sant Llorenç Savall (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria possa a la venta casa en Sant Llorenç Savall. Molt a prop de tot tipus de comerços i serveis (centre mèdic, farmàcia, escola municipal, parada d´autobús, supermercats,…). Situada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac, rodejada de naturalesa i a només 20 minuts de Sabadell. Casa per a reformar unifamiliar al centre del poble amb accés a dos carrers paral·lels. Superfície solar de 135m2. Superfície construïda de 180m2. Planta baixa + 1r pis + golfes. A la planta baixa accedim a un rebedor de 8m2, a mà dreta trobem el menjador de 14m2 i sala d´estar de 20m2 amb llar de foc i dos petits trasters. Seguidament trobem la cuina de 3m2. Des de la cuina i la sala d´estar tenim accés al pati. En el pati trobem, a mà dreta, un bany amb banyera i, seguidament, un annexa utilitzat antigament per posar la llenya. Tot aquest espai te una superfície d´uns 40m2. A la primera planta trobem 2 habitacions dobles exteriors i 1 habitació individual interior. Des d´una de les habitacions s´accedeix a la terrassa i a un galliner que a través d´una eixida comunica amb el c/Josep Albagés. A dalt de tot trobem l´altell, amb 2 habitacions dobles exteriors i un traster. LA CASA DISPOSA D´UN PROJECTE DE REFORMA AMB LA POSSIBILITAT DE CONSTRUIR-HI 2 VIVENDES INDEPENDENTS!!
110.000 €
Ver producto
Mallorca (Islas Baleares)
HABITACIÓN AMPLIA WIFI 1Gb,647 414 599. USO INDIVIDUAL, ACOGEDORA,CÁLIDA CON BASTANTE ESPACIO Y LUMINOSA,MUY CERCA DEL CENTRO DE PALMA DE MALLORCA.CONTACTAR PARA MAS INFORMACIÓN O CONCERTAR VISITA.1 WHATSAPP POR FAVOR. ÚLTIMO PISO FAMILIAR,ESPACIOSO,ASCENSOR,EXCELENTES VISTAS,TERRAZA EXTERIOR,LUZ NATURAL,CAMA A ESCOGER 2 PLAZAS,ARMARIOS EMPOTRADOS HASTA TECHO, MOBILIARIO BÁSICO: CÓMODA, MESILLA NOCHE BOMBA CALOR.MESITA AUXILIAR PLEGABLE.BAÑO COMPLETO CON AMPLIA BAÑERA.COCINA IKEA BIEN EQUIPADA, HORNO, MICROONDAS, TOSTADOR, SANDWHICHERA,FREIDORA DE AIRE,... ESPACIO LAVANDERÍA PROPIO: LAVADORA 7 KG,2 TENDEDEROS. ENTRE GENERAL RIERA Y CONSERVATORIO A 5 MINUTOS DE PZA ESPAÑA. BUENA FRECUENCIA PASO BUSES 16,19,29,33 CADA 5 MINUTOS. BARRIO DE S'CORXADOR TIENDAS LATINAS,HINDÚES,GIMNASIOS,MERCADONAS, SUPERMERCADOS EROSKI Y APROP, CARNICERÍAS, FRUTERÍAS, PESCADERÍAS, TIENDAS CHINAS...MUY CERCA DEL PRECIOSO Y EXTENSO PARQUE DE SA RIERA PARA PASEAR,HACER DEPORTE,... IMPORTANTE:LIMPIEZA,CIVISMO. SE BUSCA FORMALIDAD Y SERIEDAD VIDA ORDENADA. AMBIENTE FAMILIAR, TRANQUILO,SIN RUIDOS,RESPETO CON LA INTIMIDAD E INDEPENDENCIA QUE SE DESEE DURANTE LA ESTADÍA. PRECIOS:HABITACIÓN 500€/MES;150 €/SEMANA, 60€/DÍA. INCLUYO: -CONSUMO DE AGUA,COMUNIDAD, USO DE TRASTERO INDEPENDIENTE.INTERNET WIFI DE FIBRA ÓPTICA DE VODAFONE ONE CON ALTA VELOCIDAD 1GB SUBIDA,500-1000 MB SUBIDA,LLAMADAS TELÉFONO LOCALES INCLUIDAS. -A ABONAR,SI SE DESEA:-ALQUILER RECEPTOR/DECODIFICADOR TV POR CABLE VODAFONE ONE , +100CANALES, 59,95€/MES (MOVISTAR+:19,95€) TADEO 647 414 599; tadeochepo@yahoo.es ;SMS ------------------------------------------------------------------------------------------- GOOD MORNING: 1 room at penthouse on S'corxador´s neighborhood it's a central district of Palma de Mallorca city,with bus lines 16,19,29,33th on high frequency until 5 minutes by center of city,Plaza España Sq. Large room with bed for 2 persons,one closet fitted to the roof,one trunk... In nowadays one reformed kitchen with Ikea furniture.It has: oven, microwave, renter´s freezer-fridge,wireless Internet Wifi 50MB,and local city telephone calls,all it is included.In opposite Riera's sport Park.Smoking is not avoid in the room. Cost:500 €/one month;160€/one week;60€/night.Foreigner couples by vacational time ones nights or one litle weeks,only.Tadeo +00 34 647 414 599; tadeochepo@yahoo.es ; Whatsapp. -------------------------------------------------------------------------------------------- GUTEN MORGEN: Zimmer in Penthouse S'corxador zentralen Bezirk der Stadt Palma de Mallorca,Buslinien 16,19,29,33 und 5 Minuten vom Plaza de España,centre.Zimmer groß,schrank mit dem das Dach, Kofferraum oder 2neue.Neu renovarte küche mit Ikea,Backofen, Mikrowelle und voll hausehaltswaren.Internet Wifi homewares 50MB inklusive Ortsgespräche renoviert. Gegenüber dem Sportpark Riera.Nichtraucher.Durch paar urlaub,einige Nächte oder ein paar wochen. Preis: 500€ pro monat;160€ pro woche;60€ pro nächt. Tadeo +00 34 647 414 599; tadeochepo@yahoo.es ;Whatsapp . --------------------------------------------------------------------------------------------- BONJOUR: 1 chambre à ultime floor sur le quartier de S'Corxador c'est un quartier proche du centre de la ville de Palma de Majorque,avec des lignes de bus 16,19,29,33 ème, sur haute fréquence jusqu'au 5 minutes peu en salle Place du Spagne,centre.Large chambrè,placard armoire montés sur le toit,le tronc, avec un lit pour 2 people. In aujourd'hui une nouvelle cuisine rénovée avec Ikea.It a:four, micro-ondes,congélateur-réfrigérateur du locataires,Internet sans fil Wifi 1 GB, et les appels téléphoniques locaux ville,tout ce qu'il est opposé included. Face es situè le Park de le Riera pour le sport. Smoking éviter dans le room. Cost:500 €/1mois; 150€/1semaine; 60€/1night. Only étrangers couples par Vacational ceux de temps nuits ou un litle weeks.Tadeo 00 34 647 414 599; tadeochepo@yahoo.es ;Whatsapp . ---------------------------------------------------------------------------------------------- BUONGIORNO: 1 camera al piano piso del edifici in zona d'Scorxador si tratta di un quartiere nei pressi del centro città di Palma di Maiorca, con linee di bus 16,19,29,33 per alta frequenza 5 minuti di Plaza di España,centro.Es large,ripostiglio montato sul tetto,1 bagagliaio,con letto per 2 people.In oggi una nuova cucina riformato con Ikea.It ha:forno, microonde,congelatore-frigorifero per inqulini,wireless Internet Wifi 1 GB, e la città chiamate telefoniche locali, tutto è included.Cerco del Park di la Riera.Non smoking evitare camera. Cost:500€/mes,160€/settimana, 60€/1night.Only coppie straniere di affitto di quelle temporali notti o poc simanas.Tadeo +00 34 647 414 599;tadeochepo@yahoo.es ;Whatsapp. --------------------------------------------------------------------------------------------- 1 HABITAÇÃO WIFI 1 GB,647 414 599-WHATSAPPP.HABITACIÒ DE USÃO INDIVIDUAL,ACOLLIDORA,AMPLA E LUMINOSA,PERTO CENTRO DE PALMA DE MALLORCA. SERIEDADE,SOMENTE AVISAM POR FAVOR REALMENTE INTERESSATS PARA MARCAR VISITA. COBERTURA FAMILIAR,ESPAIÓS,ELEVADOR,EXCELENTES VISTAS,TERRASSA EXTERIOR,BASTANDO LUZ NATURAL,CAMA DE 2 PRAÇAS,ARMARIS DE PAREDE ATÉ TETO,MOBILIARI BÁSICO: COMODA, MESINHA, INDIVIDUO HEATER, TAULETA AUXILIAR PLEGABLE.BANY COMPLETO,CUINA DE IKEA BEM EQUIPADA,ESPAÇO LAVANDERIA PRÓPRIO: LLAVADORA ATÉ 7KG,E 2 ESTENEDORS EXTERIORES. SITUADO ENTRE PLAZA MADRI E C/SALVADOR DALÍ,A 5 MINUTOS PZA ESPANHA BUS,LINHAS BUS 16,19,29,33 BOA FREQUÊNCIA PASSO DE CADA 5 MINUTOS.BAIRRO DE S'CORXADOR: ENDES,GIMNASOS, MERCADONA,EROSKI, APROP, CARNISSERIES, FRUTERÍAS, PEIXATERIES, TENDES CHINESAS ... ENCONTRA-SE CERCANO PARQUE DE SÃO RIERA PARA PASSEJAR,FAZER DESPORTO,etc. IMPORTANTE:LIMPEZA,RESPONSABILIDADE E FORMALITAT; VIDA ORDENADA.AMBIENTE FAMILIAR,CALMO,SEM RUÍDOS,COM TODA O RESPEITO,A INTIMITAT E INDEPENDÊNCIA QUE SE DESEJO DURANTE A SUA ESTADIA. PREÇOS:HABITAÇÃO 500€/MÊS;80€/SEMANA,25€/DIA.INCLUO: -CONSUMO De ÁGUA, COMUNIDADE-USO DE TRASTER INDEPENDENTE.INTERNET WIFI FIBRA ÒPTICA VODAFONE ONE ALTA VELOCIDADE 50MB BAIXADA,5MB SUBIDA,E TELEFONES LOCAIS. -A ABONAR,SE DESEJA-SE:-LLOGUER RECEPTOR/DECODIFICADOR FIBRA ÒPTICA TV POR CABO D'VODAFONE,+100CANAIS,20€/MÊS. TADEO 647 414 599; tadeochepo@yahoo.es ; whatsapp . --------------------------------------------------------------------------------------------- 1 HABITACIÓ WIFI 50MB,647 414 599- WHATSAPPP,PER A ÚS INDIVIDUAL,ACOLLIDORA,ÀMPLIA I LLUMINOSA,MOLT ÇERCA DEL CENTRE DE PALMA DE MALLORCA.SERIETAT PER FAVOR,SOLAMENT CRIDEN REALMENT INTERESSATS PER A CONCERTAR A VISITA.PRIMER PER WHATSAPP. ÚLTIMA PISO FAMILIAR,ESPACIÓS AMB ASCENSOR,EXCEL·LENTS VISTES AMB UNA TERRASSA EXTERIOR,BASTANT LLUM NATURAL,LLIT AMB 2 PLACES,ARMARIS DE PARET FINS AL SOSTRE,MOBILIARI BÀSIC:COMODA,MESILLA,CALEFACTOR INDIVIDUAL,TAULETA AUXILIAR PLEGABLE.BANY COMPLET,CUINA DE IKEA BEN EQUIPADA,ESPAI LAVANDERÌA PROPI:LLAVADOR FINS A 7KG,I 2 ESTENEDORS EXTERIORS. SITUAT ENTRE GENERAL RIERA I CONSERVATORI A 5 MINUTS CAMINANT D'PZA ESPANYA BUS,LÍNIES 16,19,29,33.BONA FREQÜÈNCIA AMB STOP CADA 5 MINUTS.BARRI D'SCORXADOR: TENDES D'DISTRICT, GIMNASOS, MERCADONA,EROSKI, APROP, CARNISSERIES, FRUTERÍAS, PEIXATERIES, TENDES XINESES ... DAVANT ES TROBA EL PARC DE SA RIERA PER A PASSEJAR,FER ESPORT,Etc. IMPORTANT:NETEJA,RESPONSABILITAT I FORMALITAT;VIDA ORDENADA.AMBIENT FAMILIAR,TRANQUIL,SENSE SOROLLS,AMB TOTA EL RESPECTE,LA INTIMITAT I INDEPENDÈNCIA QUE ES DESITGE DURANT LA SEUA ESTADA. PREUS:HABITACIÓ 500€/MES; 160 €/SETMANA; 60 €/DIA.INCLOS: -CONSUM D'AIGUA,COMUNITAT-USE DE TRASTER INDEPENDENT.INTERNET WIFI VODAFONE ONE D'ALTA VELOCITAT 1 GB PUJADA,I CRIDADES TELÈFON LOCALS. -A ABONAR,SI ES DESITJA:LLOGUER RECEPTOR/DECODIFICADOR FIBRA ÒPTICA TV PER CABLE D'VODAFONE ONE,+100 CANALS,19,95€/MES.
Gratis
Ver producto

6 fotos

L Ametlla del Vallès (Barcelona)
* Per a mes informació o concertar una visita pot contactar al 664 270 966. Pis al centre del poble de L' Ametlla del Valles, de 78 m2, amb una fantàstica terrassa de 176 m2. La vivenda en perfecte estat consta de saló-menjador molt lluminós, una cuina equipada amb rentaplats integrat, una habitació doble i una individual, i un bany amb plat de dutxa Hi ha surtida a la meravellosa terrasa des del menjador i des de l'habitació principal. La terrassa te una fantàstica pèrgola. Les finestres son d' alumini, parquet a tot el pis, excepte a la cuina i al cuarto de bany. Extres: Aire acondicionat, ascensor, calefacció de gas ciutat, lluminós, pèrgola, terrassa. Dues places de pàrquing amb dos trasters a la finca. *El preu no inclou despeses de notaria i registre. *Para más información o concertar una visita puede contactar al 664 270 966. Piso en el centro del pueblo de L'Ametlla del Valles, de 78 m2, con una fantástica terraza de 176 m2. La vivienda en perfecto estado consta de salón-comedor muy luminoso, una cocina equipada con lavavajillas integrado, una habitación doble y una individual, y un baño con plato de ducha. Hay salida a la maravillosa terraza desde el comedor y desde la habitación principal. La terraza tiene una fantástica pérgola. Las ventanas son de aluminio, parqué en todo el piso, excepto en la cocina y en el cuarto de baño. Extras: Aire acondicionado, ascensor, calefacción de gas ciudad, luminoso, pérgola, terraza. Dos plazas de parquing con dos trasteros en la finca. Vine a veure'l!!!!! *El precio no incluye gastos de notaria y registro.
298.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria ven Preciós pis recentment reformat a la zona de la Creu Alta de Sabadell, segona planta sense ascensor, pocs veíns. La comunicació de l'immoble és espectacular, entre la plaça de la Creu Alta, el Mercat, el Corte Inglés i la Gran vía, només baixant del pis ja trobem tots tipus de supermercats i comerços (forns de pà, bars, etc..), tots tipus de serveis (transport públic, Renfe, Ambulatori, Col.legis), a 2 minuts a peu de la plaça de la creu alta, a 1 minut del mercat de la Creu Alta, 1 minut de la Gran Vía i a 3 minuts a peu del corte Inglés. A 5 minuts a peu del centre de sabadell. El pis disposa de 67m construíts, 57m útils. El pis té moltíssima llum, es totalment exterior. Entrada a rebedor de 2'6m, del rebedor a mà dreta passem a la cuina totalment reformada de 5'2m. A mà esquerra de rebedor, trobem una habitació doble exterior de 9'3m. Passat el rebedor, accedim al menjador exterior de 15'3m. Del menjador passem al rebedor de la zona de nit, on trobem 2 habitacions exteriors, una doble de 8'7m i l'altre individual de 6'7m. També trobem el bany complert de 2'8m totalment reformat amb plat de dutxa. Al final del rebedor de la zona de nit trobem un ampli safareig exterior de 4'5m. Terra de gres, portes de faig, finestres d'alumini doble. A.A i bomba de calor al menjador i a l'habitació de matrimoni. No deixi escapar l'oportunitat de viure a una de les millors zones de sabadell!
139.000 €
Ver producto
España
Magnífica Finca rústica rodeada de vegetación y naturaleza en la zona norte de la isla. Esta casa rural, utilizada también como hotel rural con gran reconocimiento en la isla cuenta con una superficie total de 11.238 m² de los cuales hay 547 m² construidos entre 2 garajes, dos entradas particulares, almacenes y hasta 4 viviendas, todos ellos con entradas privadas, suelo de parqué o mármol, con uso de placas solares y amueblados con todo lujo de detalles. Cada una de las cuatro viviendas consta de: La casa principal posee unos 135 m² distribuidos en una planta baja con cocina, horno a leña, salón/comedor y chimenea; y en la planta alta con un dormitorio triple y un dormitorio doble, baño, una terraza con tumbonas y sombrilla, y una zona exterior compuesta con un gran comedor, barbacoa, baño, chimenea y habitaciones comunicadas. La segunda vivienda tiene unos 35m², con 1 habitación con cama doble, cocina y baño, perfectamente amueblado con aseo adicional. La tercera vivienda es una bonita cabaña, y posee una superficie de 40m², con 1 habitación con cama doble, altillo, cocina y baño, y una zona exterior con comedor, barbacoa y perfectamente amueblada. La cuarta vivienda tiene de una superficie de unos 70m², perfectamente amueblada, que consta de dos habitaciones con cama doble, un salón con chimenea, baño, cocina y 2 garajes. Para llegar a la vivienda se accede a través de una pista forestal de cemento de aproximadamente 400 metros. Ideal para los amantes de la naturaleza, la montaña y la tranquilidad. Detalles a destacar: 547 m² construidos 7 habitaciones 6 baños Parcela de 11.238 m² Terraza Balcón Chimenea Garajes Armarios empotrados Trastero Calefacción individual Aire acondicionado Jardín Orientación norte El Sauzal es un pueblo tranquilo en el nordeste de Tenerife situado a 300 m de altura con poco más que 5.000 habitantes. Situado sobre un acantilado, las vistas al océano y a la montaña son impresionantes. El Sauzal es muy conocido también por su gastronomía y hospitalidad. Cerca del Sauzal, en la carretera Tacoronte - Tejina un mercado de gran agricultor con frutas, verduras, quesos, miel y especias es (todos los sábados). La playa más cercana, Mesa del Mar en Tacoronte se encuentra a sólo unos kilómetros de distancia así como el popular campo de Golf de Buenavista. Fácil acceso a pueblos como El Puerto de la Cruz, La Laguna y la capital de la isla, Santa Cruz. El aeropuerto del Norte está a tan sólo unos pocos minutos. Con su clima cálido y templado es un lugar ideal para residir durante todo el año. #ref:CAS_674
650.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
REF. 91313 PISO IDEAL PARA INVERSORES PISO EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE / ORIENTACIÓN OESTE / 2 BALCONES / 3 HABITACIONES / 1 COMEDOR / 1 COCINA / 1 LAVADERO / 1 BAÑO / JUNTO AVENIDA DE BARCELONA. AÑO CONSTRUCCIÓN: 1971 SUPERFICIE CONSTRUIDA: 74 M2 INSPECCIÓN TÉCNICA OK ACCESO A PERSONAS CON MOBILIDAD REDUCIDA COMUNIDAD 14 VECINOS SIN ASCENSOR DISTRIBUCIÓN Y MEDIDAS DE LA VIVIENDA: COMEDOR DE 12,58 M2 Con salida a BALCÓN DOBLE Orientación OESTE BALCÓN DE 8 M2 Dividido en dos zonas mediante puerta Orientación OESTE COCINA DE 5,46 M2 BAÑO DE 3,99 M2 Con bañera Con salida a lavadero LAVADERO DE 2,52 M2 HABITACIÓ DOBLE DE 10,73 M2 Orientación OESTE HABITACIÓ DOBLE DE 10,73 M2 Interior HABITACIÓN INDIVIDUAL DE 6,21 M2 Orientación OESTE ORIENTACIÓN OESTE LUMINOSO *El precio no incluye impuestos ni gastos de gestión Soy Belén Romero, AGENTE DE PROPIETARIOS, hago TUS PROYECTOS realidad. Si necesitas una VALORACIÓN DE MERCADO de tu vivienda, sin compromiso, ponte en contacto conmigo a 638 84 33 52.
80.000 €
Ver producto

4 fotos

Calella (Barcelona)
Casa de poble molt ben conservada, fa xamfrà a dos carrers,barri tranquil, 4 habitacions dobles i 1 individual, situació excel·lent,ideal per construir pisos. Disposa d'un apartament annex de 25 m2, amb cuina menjador, bany complet, 1 habitació doble i 1 individual. La casa disposa de dos annexes de magatzem i rebost al sota escala i dos terrasses. #ref:C-1153
285.000 €
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es