AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS EN CASTELLAR DEL VALLÈS

PROIM comercialitza la venda d'aquesta vivenda Castellar del Vallès. La vivenda te una superfície construïda de 122m2 i es distribueix de la següent manera: A través del rebedor trobem un bany de cortesia i el pas al menjador, molt lluminós de 24m2 amb sortida a una terrassa de 22m2. Dins del menjador tenim l'accés a la cuina, que està en bon estat i és tipus office, és a dir, amb espai per taula i cadires. La cuina te sortida a un safareig. Passem a la planta superior a través de les escales que hi ha al rebedor i tenim la zona de nit, 4 habitacions totes exteriors de les quals 2 són dobles i 2 són individuals (1 d'elles amb sortida a un balconet) i un bany complet amb plat de dutxa. Cal destacar que te calefacció a gas natural, descalcificador, osmosi, fusteria exterior d'alumini, plaça de pk, traster i el més important és que la terrassa està a peu de menjador!! Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS Foto 1 / 4
AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS 0
AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS 1
AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS 2
AMB TERRASSA I 4 HABITACIONS 3
loading
Precio: 249.000,00
249.000,00
Ver más anuncios de proim
35551888
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es